Heeft een van de castleden spanning veroorzaakt op de set 'The Big Bang Theory'?

Inhoudsopgave:

Heeft een van de castleden spanning veroorzaakt op de set 'The Big Bang Theory'?
Heeft een van de castleden spanning veroorzaakt op de set 'The Big Bang Theory'?
Anonim

Er kunnen op elk moment maar een paar tv-programma's zijn die opvallen in een druk entertainmentlandschap om een enorme hit te worden. Voor het grootste deel is het geweldig om in een van die shows te spelen. Het betekent immers meestal dat de acteur in kwestie van de ene op de andere dag een beroemdheid wordt en dat de looncheques die ze ontvangen meestal echt uitstekend zijn.

Helaas lijkt het tegenwoordig vaak alsof al het goede in de wereld een duistere kant heeft. Een perfect voorbeeld daarvan, de hoofdrol in een enorm populaire serie kan ook ontzettend veel slechte aandacht trekken, omdat de massa soms beroemdheden om wat voor reden dan ook neerha alt.

Absoluut, een van de meest succesvolle shows op televisie gedurende de lange duur, heeft de cast van The Big Bang Theory miljoenen verdiend aan de show en elk van hen werd grote sterren. Dat gezegd hebbende, veel van hen waren de focus van vermeende nieuwsverhalen die zeer negatief gedrag gedetailleerd beschreven. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op of de sterren van The Big Bang Theory echt met elkaar hebben gevochten achter de schermen.

Een onwaarschijnlijk succes

Voordat The Big Bang Theory zijn televisiedebuut maakte, had gemakkelijk kunnen worden beweerd dat de show voorbestemd was om snel te worden geannuleerd en door vrijwel iedereen snel vergeten zou worden. Het idee van een show die zich richt op een groep wild over-the-top nerds en de mooie vrouw die tegenover twee van hen woonde, leek niet een trefzekere hit.

Natuurlijk zou The Big Bang Theory een toegewijd publiek vinden dat groot genoeg was om er een absolute kolos in de kijkcijfers van te maken. In de lucht voor maar liefst 12 seizoenen, wat werkelijk indrukwekkend is door elke statistiek, was de finale van de serie een groot televisie-evenement waar legio mensen op afstemden.

Televisiesterren' veranderende fortuinen

Tegen de tijd dat The Big Bang Theory zijn laatste aflevering uitzond, was de show een ensembleserie geworden. Toch was er nooit enige twijfel dat de show voornamelijk gericht was op drie personages, Leonard, Penny en Sheldon.

Bijna altijd beschouwd als het doorbraakkarakter van The Big Bang Theory, werden enkele van Sheldons meest memorabele regels versierd op T-shirts die door miljoenen mensen werden gedragen. Voor hun deel. Leonard en Penny werden het belangrijkste koppel van TBBT en het zien van hun relatie groeien is wat in de beginjaren veel fans naar de show trok. Met dat in gedachten is het verbazingwekkend dat Kaley Cuoco bijna geen deel uitmaakte van de cast van The Big Bang Theory.

Hoewel Raj en Howard vanaf het begin tot de hoofdpersonen van The Big Bang Theory behoorden, weet iedereen dat ze achterin Leonard, Penny en Sheldon hebben gezeten. Dat gezegd hebbende, zou elke poging om de rol die die twee beste vrienden speelden in het succes van de show te minimaliseren, roekeloos zijn. Er kon immers op beiden worden vertrouwd om met regelmatige tussenpozen een lach uit te lokken en ze waren betrokken bij vele geliefde verhaallijnen.

In de loop van de tijd introduceerde The Big Bang Theory verschillende nieuwe personages die op de lange termijn van weinig belang waren. Aan de andere kant, toen personages als Amy, Bernadette en Stuart voor het eerst in de show verschenen, was er geen manier om te weten hoe belangrijk ze zouden worden. In het begin was Amy bijvoorbeeld extreem cartoonachtig, maar toen werd ze een meer afgerond karakter en hielp ze Sheldon ook in een personage te veranderen.

Op verschillende momenten in de televisieserie van The Big Bang Theory leek het alsof iedereen geobsedeerd was door het vermeende achter-de-schermen-drama van de show. Natuurlijk zijn de enige mensen die zeker weten hoeveel de cast van The Big Bang Theory met elkaar overweg kon, de acteurs zelf en enkele andere mensen die aan de show hebben gewerkt. Dat gezegd hebbende, de rest van ons kan vertrouwen op rapporten en interviews om ons best te doen om erachter te komen hoeveel spanning er was op de set van TBBT.

In de loop der jaren zijn er zoveel geruchten over spanning op de set van The Big Bang Theory geweest dat het onmogelijk is om ze hier allemaal te behandelen. Dat gezegd hebbende, een van de meest geloofde geruchten van The Big Bang Theory is dat de rest van de cast Kaley Cuoco beu was. Wat betreft waarom ze veronderstelden van streek te zijn omdat haar liefdesleven haar zo vaak in de roddelbladen belandde. Daarna beweerden sommige verhalen dat de rest van de cast van The Big Bang Theory een hekel had aan Jim Parsons vanwege hoeveel geld hij verdiende aan Young Sheldon.

In de afgelopen jaren is elk voornoemd gerucht door alle betrokkenen ontkend. Bovendien spreekt het feit dat verschillende Big Bang Theory-sterren een aanzienlijke loonsverlaging hebben ondergaan om hun costars een salarisverhoging te krijgen, ertoe dat ze allemaal een band delen. Op basis van al het beschikbare bewijsmateriaal lijkt het veilig om te zeggen dat berichten over spanningen op de set van The Big Bang Theory enorm zijn overdreven, zo niet gebaseerd op bijna niets. Naast alle reportages en interviews, het punt dat iedereen met elkaar overweg kan, zijn veel foto's van de cast van The Big Bang Theory achter de schermen verrukkelijk.

Aanbevolen: