Blake Lively en Anna Kendrick hadden ruzie tijdens het maken van 'A Simple Favor

Inhoudsopgave:

Blake Lively en Anna Kendrick hadden ruzie tijdens het maken van 'A Simple Favor
Blake Lively en Anna Kendrick hadden ruzie tijdens het maken van 'A Simple Favor
Anonim

Het samenbrengen van twee sterren is een solide strategie voor een filmstudio om een project naar succes te stuwen, maar dit werkt niet altijd. Zelfs films met casts vol sterren kunnen hun problemen hebben, en soms komen acteurs met elkaar in botsing op de set, wat een gespannen ervaring oplevert voor alle anderen die bij het project betrokken zijn.

A Simple Favor bracht Anna Kendrick en Blake Lively samen voor een groot project, en van buitenaf leek het alsof het paar op goede voet met elkaar stond. Er zijn echter recente geruchten opgedoken over een onderliggende spanning tussen het duo, die naar verluidt niet met elkaar konden opschieten tijdens het filmen.

Laten we nog eens terugkijken op de vermeende ruzie tussen Anna Kendrick en Blake Lively uit hun tijd dat ze aan A Simple Favor werkten.

Het duo werkte samen aan 'A Simple Favor'

Blake Lively Anna Kendrick Een eenvoudige gunst
Blake Lively Anna Kendrick Een eenvoudige gunst

In 2018 kwamen Blake Lively en Anna Kendrick samen om de film A Simple Favor te maken, en er was veel hype achter het project dankzij de enorme aanhang van zowel Lively als Kendrick. Dit had een kans kunnen zijn voor het duo om echt met elkaar op het grote scherm te schitteren, maar naarmate de tijd verstreek, heeft veel van de focus die op de film wordt getoond weinig te maken met het project zelf.

De film zelf was een financieel succes, met een brutowinst van iets minder dan $ 100 miljoen aan de kassa. Indrukwekkend, het heeft een 84% op Rotten Tomatoes met critici, wat betekent dat de film veel lof kreeg en ook een behoorlijk rendement behaalde terwijl het midden in zijn theatrale run was.

In plaats van dat het gesprek rond de film ging over het succes dat de film kon vinden, hebben de meeste mensen zich geconcentreerd op de relatie tussen Lively en Kendrick. Naarmate de tijd verstreek, zijn er geruchten opgedoken dat de twee niet echt lang aan het filmen waren, en een recente TikTok opende echt de deur naar wat naar verluidt plaatsvond.

Het vermeende rundvlees

Blake Lively Anna Kendrick Een eenvoudige gunst
Blake Lively Anna Kendrick Een eenvoudige gunst

Het is niet zo ongewoon dat co-sterren niet met elkaar overweg kunnen, maar tijdens hun perstour leken Lively en Kendrick goed genoeg met elkaar overweg te kunnen. Een TikTok-gebruiker kon echter een vermeende bron van Lionsgate aanboren die openhartig was over de spanning tussen de twee artiesten.

“Ze HAATTEN elkaar. De studio moest zelfs met hen praten om het te laten lijken alsof ze elkaar leuk vonden tijdens perstours, omdat het duidelijk begon te worden, zei de bron

“Anna in het bijzonder was echt competitief met Blake en vroeg constant om ervoor te zorgen dat ze meer promotie kreeg dan Blake en liet ons zelfs haar decolleté in de Simple Favor-poster PHOTOSHOP om net zo groot (of groter) te zijn dan die van Blake,” gingen ze verder.

Er is ook het al lang bestaande gerucht dat Lively en Kendrick spanningen hadden vanwege Lively's vriendschap met Taylor Swift en Kendrick die openlijk de ploeg van Swift afkeurden. In een interview had Lively zelfs toegegeven door Kendrick op sociale media te zijn geblokkeerd. Ja, er zitten rare lagen in dit vermeende rundvlees.

Beide vrouwen hebben in het verleden wat hitte gevangen, daarom lijkt dit gerucht zo geloofwaardig.

Ze hebben allebei problemen gehad in het verleden

Blake Lively Anna Kendrick Een eenvoudige gunst
Blake Lively Anna Kendrick Een eenvoudige gunst

In de loop van de tijd zijn er verhalen opgedoken over interacties van fans met Anna Kendrick die haar in een minder dan flatterend licht hadden geschilderd. Een TikTok-gebruiker was zelfs openhartig over haar persoonlijke ervaring met Kendrick en ze deed niets met wat ze te zeggen had.

“Nadat [mijn collega] haar heeft geholpen, komt ze naar me toe en zegt: 'Tahira, heb je enig idee wie dat is?' en ik zei: 'Oh ja, ze is een actrice.' En ze zegt: 'Ik had geen idee wie ze is, maar ze werd gewoon zo gemeen tegen me', 'herinnerde Tahira zich.

Wat Lively betreft, er gaan al lang geruchten dat ze problemen had met mede-Gossip Girl-co-ster, Leighton Meester. Hoewel ze gewoon geen vrienden waren op de set, ging het gerucht dat de twee ruzie hadden en een tijdje niet met elkaar spraken.

Volgens schrijver Joshua Safran waren Blake en Leighton geen vrienden. Ze waren vriendelijk, maar ze waren geen vrienden zoals Serena en Blair. Maar het moment dat ze samen op de set zouden zijn, is het alsof ze dat waren.”

Dus er was een enorme ruzie gaande tussen Anna Kendrick en Blake Lively terwijl ze aan het filmen waren A Simple Savor? Het is moeilijk te zeggen, maar de geruchten lijken te suggereren dat deze twee elkaar niet erg mochten.

Aanbevolen: