Oscar Isaac serveert 'pure spanning' in PDA met Jessica Chastain

Inhoudsopgave:

Oscar Isaac serveert 'pure spanning' in PDA met Jessica Chastain
Oscar Isaac serveert 'pure spanning' in PDA met Jessica Chastain
Anonim

Niemand vertelt Pedro Pascal!

Oscar Isaac werd net gespot terwijl hij de bewegingen op Jessica Chastain zette, en de chemie lijkt ZO ECHT.

Jessica en Oscar zijn momenteel in Venetië om hun nieuwe HBO-miniserie 'Scenes from a Marriage' te promoten. Het is een remake van een serie met dezelfde naam uit 1973, die (mogelijk spoiler alert) gaat over thema's als ontrouw en echtscheiding.

Als deze hedendaagse sterren net zo dol op elkaar zijn op het scherm als op het filmfestival van Venetië dit weekend, kunnen we ons niet voorstellen hoe dat 'huwelijk' ooit zou kunnen eindigen. Lees verder om zelf het PDA-moment te zien waar mensen geen genoeg van kunnen krijgen, plus wat fans denken dat het betekent en hoe Jessica zelf denkt over de smeulende rode loper van haar costar.

Het smeulende moment

Afbeelding
Afbeelding

Bekeken door meer dan zes miljoen mensen in minder dan 24 uur, dit is de clip van Oscar Isaacs die verliefd is op Jessica Chastain voor de paparazzi:

Het begint met haar arm comfortabel over zijn schouder gedrapeerd terwijl het paar lacht voor fotografen. Dan staart Oscar naar Jessica, en niet alleen naar haar gezicht. Uiteindelijk leunt hij naar beneden en plant een kus op haar binnenarm terwijl de actrice lacht, maar deze kerel ziet er niet uit alsof hij een grapje maakt!

Fans leven ervoor

Die clip greep het internet vandaag zo stevig vast dat zowel OscarIsaac als JessicaChastain trending waren op Twitter.

"Ik wil dat iemand van me houdt zoals de wereld van Oscar Isaac houdt", luidt een Tweet, terwijl anderen ze "de volgende Winslow en DiCaprio" en "Gomez en Morticia Addams" noemen.

Sommige fans vonden het te ver gaan (vooral gezien het feit dat beide acteurs met andere mensen getrouwd zijn).

"De manier waarop we ons hebben vastgehouden aan die video van Oscar Isaac die smeulend naar Jessica Chastain", luidt een Tweet met meer dan 12.000 likes, "als samenleving worden we uitgehongerd door seksuele spanning op het scherm."

Zelfs andere beroemdheden hadden vragen, zoals Mindy Kaling op Jessica's IG-post gisteravond:

Afbeelding
Afbeelding

Jessica zelf is er dol op

Hoe vindt de vrouw in kwestie het eigenlijk om speciale aandacht van Oscar Isaac te krijgen? GEWELDIG, duh.

jc
jc

Ze heeft niet rechtstreeks op een van de dorstige Tweets gereageerd, maar Jessica Chastain plaatste enkele suggestieve IG-verhalen in de uren nadat die clip van haar en Oscar viraal ging.

De eerste toont een toen-en-nu van haar en Oscar die elkaar aanstaren op rode lopers, met het bijschrift "I meannnnn" en een emoji met tranen in de ogen, en de tweede toont haar dat flirterige ding doet met een zonnebril waar je ze op en neer dobbert. We snappen wat je bedoelt, meid!

Aanbevolen: