Grimes Posts Cringey TikTok About Elon Musk's Hotness

Inhoudsopgave:

Grimes Posts Cringey TikTok About Elon Musk's Hotness
Grimes Posts Cringey TikTok About Elon Musk's Hotness
Anonim

Weet je nog toen Grimes het eigenzinnige meisje was in die Rihanna-meme? Nu is de Canadese synthpopzanger bekender vanwege het hebben van een miljardairvriendje en een baby genaamd X Æ A-12. Maar maak je geen zorgen - ze is niet eens in de buurt van haar eigenaardigheid te verliezen. Hoe kon ze?

Nu samen met muziekvideo's met buitenaardse thema's (zoals deze met Doja Cat) en scène-stelende optredens op SNL, maakt Grimes haar eigen sociale inhoud om te delen met haar enorme fanbase. Haar TikTok-account is misschien nog maar drie maanden oud, maar heeft al 4 miljoen likes op 40 video's.

Haar nieuwste TikTok is wat mensen aan het praten heeft gekregen. Bekijk wat ze over Elon zegt en waarom fans dat niet voelen.

Is hij heet, of…

Met haar eigen kijk op de 'Is he hot, or is he just _'-trend, plaatste Grimes dit weekend de bovenstaande video op haar TikTok. Het laat zien dat ze sprookjesvleugels draagt en een robothond aait terwijl haar mening over Elon verschijnt op het scherm, samen met dit bijschrift:

"Stop met mij lastig te vallen in deze app over nepnieuws en ik ben niet de woordvoerder van mijn vriendje."

De TikTok zelf somt een aantal redenen op waarom ze Elon steunt, zoals hoe hij 'grote olie wil vernietigen', 'de eerste mens op Mars wil zetten' en 'onethische mijnbouwpraktijken wil elimineren. Ze beëindigt het door met een klein mesje naar de camera te zwaaien.

Haar fans denken nog steeds dat hij problematisch is

Elon Musk
Elon Musk

Tot nu toe is de overgrote meerderheid van de reacties op die TikTok van cruciaal belang.

De topcommentaren luiden: "Is hij hot of staat hij als eerste op het menu wanneer de klassenoorlog begint?," "Is hij hot of is hij een neokolonialist uit het leerboek?," en "Vernietig grote olie? ???? Door de nieuwe superschurk te zijn???????? Baby huh????"

Anderen suggereren dat hij 'groot lithium aan het maken is', Grimes 'de moderne Marie Antoinette' noemt en beweert dat Elon zich niet 'op Mars zou moeten concentreren' wanneer zijn middelen het potentieel hebben om zoveel lijden hier op aarde te beëindigen.

Duizenden fans waren het eens met een opmerking die beweerde dat hij "zit op miljarden dollars die hij zou kunnen gebruiken om een einde te maken aan de honger in de wereld en de dakloosheidscrisis" in de VS.

Ze lachten zelfs om wat Grimes obvs beschouwt als een geweldig liefdadigheidsproject - Elon's prijs van $ 100 miljoen dollar voor iedereen die de opwarming van de aarde kan oplossen - en legde uit dat Elon miljarden en miljarden dollars heeft, waarvan vele afkomstig zijn van naar verluidt uitbuiting bronnen. Zoals die Grimes-fan in de video die hierboven is getweet het zegt: "gedwongen landbouw is geen sfeer."

Hoe dan ook, ze steunde haar man… Soort van

Relatiecontroverses terzijde, je moet toegeven dat Grimes echt opduikt voor Elon. Tenminste, dat bedoelde ze waarschijnlijk met die TikTok. Sommige fans denken dat Grimes de meme-vorm niet echt begreep:

Toch, relatiedoelen! toch?

Aanbevolen: