Hier is hoe Grimes de show stal op 'SNL' van Elon Musk

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Grimes de show stal op 'SNL' van Elon Musk
Hier is hoe Grimes de show stal op 'SNL' van Elon Musk
Anonim

We zijn ZO DICHT bij Lil Nas X en Anya Taylor Joy die de volgende aflevering van 'Saturday Night Live' hosten, maar voorlopig wankelt het internet nog steeds van de poging van Elon en Grimes.

Grimes was eigenlijk geen presentator van de show (Elon werd gekozen om te hosten in een van 'SNL's meest controversiële castingmomenten ooit), EN ze was geen muzikale gast. Dat was Miley Cyrus, die het rockte met haar nieuwe punk-esthetiek die werd gekozen tot 11.

Dus waarom is Grimes de trending? Meme-vermogen, baby! Dit is wat ze deed.

Ze stopte bij 'SNL' om te 'proberen te acteren'

Waarschuwde haar volgers via een IG-post die ze gisteren deelde, Grimes zei dat ze 'SNL' zou halen op de grote avond van haar partner. Ze zei het echter op de klassieke Grimes-manier (ook wel op een verwarrende manier die niemand had verwacht) …

"SNL, maar ik denk dat het toilet en Ethereum niet springen om te kopen, het is niet iets voor de lange termijn, zoals een paar jaar of zoiets voordat ze grotere kont krijgen Ik zou het doen Ik doe het niet weet welke, ja, ik denk dat het een goede gok is …" luidt het grootste deel van haar IG-onderschrift. "Stem vanavond af op SNL om te zien hoe ik probeer te acteren!"

De fans waren dol op haar prinses Peach

Stem af dat ze dat deden. Zelfs de upload van haar scènes op het YouTube-account van het 'SNL'-account heeft meer weergaven dan de overgrote meerderheid van de schetsen die ze hebben gepost, alleen verslagen door de gebruikelijke 'Weekend Update'-clip en een schets van Pete Davidsons geliefde 'Chad'-personage dat naar Mars gaat.

In Grimes' grote moment speelt ze prinses Peach uit de 'Super Mario'-franchise in de meest perfecte cosplay-outfit die je je kunt voorstellen. Ze zet een cheesy Peachy-stem op en huilt over de fictieve Mario die wordt 'vermoord' met een bananenschil.

Opmerkingen als "kunnen we het er allemaal over eens zijn dat grimes gered SNL?" en "IK HOU VAN HAAR HET WAS ZO GRAPPIG" rolde op Twitter toen de ultra ondersteunende fanbase van Grimes hun liefde toonde.

Zelfs mensen die niet nodig waren Grimes-fans merkten haar cameo op en plaatsten populaire Tweets zoals deze:

Ze viel zelfs op aan het einde

Het is niet onverwacht voor deze muzikant om de aandacht te trekken, maar op het podium met enkele van 's werelds meest populaire komieken, een letterlijke miljardair en rockstar-krachtpatser Miley Cyrus, was Grimes nog steeds waar mensen naar keken.

Misschien applaudisseert ze voor haar eigen goed uitgevoerde werk? Ga weg, Grimes.

Aanbevolen: