Fans denken dat Elon Musk Grimes tot platinablond heeft gemaakt

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Elon Musk Grimes tot platinablond heeft gemaakt
Fans denken dat Elon Musk Grimes tot platinablond heeft gemaakt
Anonim

Meestal een creatieve kleurencombinatie, het haar van Grimes is zojuist blonder dan ooit geworden - en haar miljardair-man is misschien de reden.

Elon Musk (ook bekend als de vader van X Æ A-XI) ontmoette Grimes via Twitter en bracht haar naar het Met Gala in 2018. Dat was hun eerste publieke optreden samen, met Grimes met superdonker zwart haar dat steeds bleker is geworden terwijl hun relatie voortduurt.

Toeval? Kan zijn. Haar keuze? Hopelijk! Maar sociale media-speurneuzen zoals TikToker/tech industrie insider @DesignaLily geloven dat Grimes de laatste is in een lange rij van Elon's dames die hij onder druk heeft gezet om platina te gaan.

Hij houdt misschien gewoon van wat hij leuk vindt, maar veel mensen vinden het allemaal een beetje agressief. Dit is waarom:

Het verwijst naar een patroon

Elons Musk ex-vrouwen
Elons Musk ex-vrouwen

Elon is voornamelijk uit met blondines. Hij is in verband gebracht met natuurlijke blondines zoals Amber Heard en Cara Delevingne, maar het meest interessante is misschien wel zijn gewoonte om met brunettes te daten die hun haar bleken tegen het einde van de relatie.

Beide ex-vrouwen van Elon waren natuurlijke brunettes die platinablond werden terwijl ze bij hem waren, en één heeft openlijk beweerd dat hij haar onder druk heeft gezet om het te doen.

"Het maakt niet uit hoeveel highlights ik heb, Elon dwong me om blonder te zijn", schreef Justine Musk in Marie Claire. "'Ga platina', zei hij steeds, en ik bleef weigeren."

Ze zei toen Elon haar verliet voor actrice Talulah Riley: "Ze was tenminste niet blond. Dat vond ik verfrissend." (Dat duurde echter niet lang.)

Elon's medewerkers maken er een back-up van

Elon Musk en Talulah Riley
Elon Musk en Talulah Riley

Elons platina-obsessie is geen geheim. Volgens wat enkele van zijn eigen werknemers ooit aan The Wall Street Journal vertelden, beoordeelden SpaceX-medewerkers Elons gemoedstoestand aan de hand van de kleur van het haar van zijn partner. Echt.

The Journal meldt dat voormalige werknemers zo ver gingen dat ze "het haar van actrice Talulah Riley volgden toen ze zijn tweede vrouw was", en merkten op dat Elon "het gelukkigst was toen haar haarkleur platina naderde".

Hierdoor konden ze besluiten wanneer ze rechtstreeks met hun baas moesten communiceren. Als Talulah pas gebleekt was, zeiden de voormalige werknemers dat ze geloofden dat Elon aangenamer zou zijn in vergaderingen, waardoor dat hun favoriete moment was om nieuwe ideeën te pitchen. Sorry, maar wiens kantoor werkt zo? Whaaa??

Sommigen zeggen dat Grimes gewoon van bleekmiddel houdt

In het geval van Grimes is niet IEDEREEN ervan overtuigd dat haar platinahoofd door Elon is beïnvloed. Fans die haar al jaren volgen, weten dat ze graag experimenteert met allerlei soorten lichaamsaanpassingen, inclusief haarverf.

"Grimes heeft haar haar constant gebleekt sinds ze een tiener was ", vertelt een Reddit-gebruiker op een thread alles over de nieuwe look van Grimes. "Ze deed vroeger zelfstudies over bleken! Ze wisselt altijd tussen het verven van leuke kleuren en het bleken tot platina (of zo dicht als ze maar kan)." Misschien heeft Elon zijn perfecte match ontmoet?

Aanbevolen: