Grimes legt uit waarom ze het 'mannenrechtenactivisme' van Elon Musk accepteert

Inhoudsopgave:

Grimes legt uit waarom ze het 'mannenrechtenactivisme' van Elon Musk accepteert
Grimes legt uit waarom ze het 'mannenrechtenactivisme' van Elon Musk accepteert
Anonim

Elon Musk had een wilde week. Nadat zijn SNL-hostingaankondiging veel aandacht kreeg op internet (hij zal de eerste niet-acteur/atleet/komiek zijn die gastheer is sinds Donald Trump), werd de miljardair net creatief op zijn eigen sociale platforms.

Terwijl hij een paar bizarre SNL "skit"-ideeën tweet en zijn liefde voor art deco verklaart, beleeft zijn levenspartner/baby mama Grimes haar eigen plezier met een reeks TikTok-videoposts.

"Hoe ben ik wakker geworden met al deze Grimes-inhoud?" een opmerking leest. Het duurde niet lang voordat andere opmerkingen binnenkwamen - en veel van hen brengen ongemakkelijke feiten over meneer Musk naar voren.

Fans Onthoud Elon's MRM Verleden

Elon Musk bij TED Talk
Elon Musk bij TED Talk

Elon Musk heeft zich vaak aangesloten bij controversiële mensen, van onverwachte presidentskandidaten (hoestKanyeahem) tot complottheoretici die geloven dat buitenaardse wezens de piramides hebben gebouwd.

Een groep die hij waarschijnlijk niet publiekelijk had moeten steunen, is de zogenaamde mannenrechtenbeweging. Mannenrechtenactivisten (MRA's) geloven in wezen dat de beweging voor vrouwengelijkheid schadelijk is voor mannen.

Elon's "rode pil" Tweet in mei 2020 werd gezien als een subtiele knipoog naar MRA-politiek.

In MRA-spreken betekent het nemen van de 'rode pil' eindelijk hun waarheid leren kennen: dat vrouwenonderdrukking een hoax is (in plaats van een sociale, historische en economische realiteit) en dat mannen het echte onderdrukte geslacht zijn.

Grimes' eigen moeder riep Elon meteen uit voor zijn MRA-neigingen:

Grimes noemde zijn mannenrechtenactivisme 'onvolwassen'

Nu hebben de TikTok-commentatoren van Grimes de zaak opgepakt en op haar video's gereageerd met berichten als "Bestie, kun je bevestigen dat hij geen mensenrechtenactivist is?"

"Dat is hij niet", schreef ze in een TikTok-antwoord. "Hij is zeker erg onvolwassen geweest op Twitter, maar voor ex is de president van SpaceX een vrouw, net als zijn rechterhand bij Neuralink enz."

Het wijzen op de vrouwelijke collega's van Elon als bewijs van zijn verlichte houding ten opzichte van gendergelijkheid werkte niet bij de meeste commentatoren ("meisje maak je hier een grapje mee?", enzovoort). Sommigen vonden het vergelijkbaar met het argument "Ik kan niet racistisch zijn, ik heb zwarte vrienden" dat BLM-opvoeders eerder hebben bekritiseerd.

Grimes bleef zijn banden met de beweging bagatelliseren in latere reacties en herhaalde dat onvolwassenheidsgedoe:

"Hij is zeker onvolwassen geweest op Twitter. Ik wou dat zijn woorden overeenkwamen met zijn acties, maar voor de meeste mensen zou ik willen dat hun acties overeenkwamen met hun woorden haha."

Ze zei dat ze niemand probeert te overtuigen

"Ik hoef niemand te overtuigen haha. Ik accepteer deze verhandeling ", schreef ze in weer een andere reactie. "Ik ben er gewoon dichtbij, dus som keer probeer ik de misvattingen te corrigeren haha."

Hoe dichtbij zijn Elon en Grimes tegenwoordig eigenlijk? Het is waar dat het paar sinds de geboorte van baby X niet meer samen is verschenen. Gelukkig heeft een fan met scherpe ogen het bewijs gezien dat ze MINSTENS de ruimte delen tijdens het filmen van TikToks:

"Niet Elonski in de weerspiegeling van haar bril…"

Je kunt hier het bewijs zien van Elon die Grimes filmt op haar TikTok, en blijf lezen over hun unieke relatie via de onderstaande link.

Aanbevolen: