Cardi B onthult hoe ze zich voelt over Addison Rae's versie van 'WAP

Inhoudsopgave:

Cardi B onthult hoe ze zich voelt over Addison Rae's versie van 'WAP
Cardi B onthult hoe ze zich voelt over Addison Rae's versie van 'WAP
Anonim

Nog maar een paar weken geleden, na een aantal COVID-19-tests te hebben ondergaan, dropte Cardi B haar nieuwste nummer voor 2020, genaamd WAP, met Megan Thee Stallion. Het kostte geen tijd om bovenaan de Billboard Hot 100 te komen en werd al snel een sensatie onder TikTokers vanwege zijn aanstekelijke muziek.

Brian Esperon kwam naar voren en bracht een choreografie-tutorial uit voor het nummer dat je niet uit je hoofd kunt krijgen.

Dit leidde ertoe dat TikTokers de routine deed en het op Twitter plaatste, om B's mening over hun bewegingen vroeg, en de geboorte van de WAP Dance Challenge op TikTok, onder de hashtag wapchallenge met meer dan 179 miljoen views. Cardi B retweette enkele van de dansen en schreef op Instagram hoe ze dol was op de fans die ze volgden.

Een van deze TikTokers was Addison Rae, die gewoon de routine met haar moordende bewegingen vastspijkerde en pronkte met haar geliefde derriere in lichtblauwe panty's.

Cardi B zag de video meteen en retweette hem om te laten zien hoe trots ze was.

Hoewel de routine een uitstekende manier is om thuis een burn-out te krijgen, sturen de gevaarlijke bewegingen nogal wat mensen naar het ziekenhuis vanwege de verwondingen veroorzaakt door twerken op de veel vrolijke WAP.

De eerste high kick, gecombineerd met splits en twerks samen, kan alleen worden gedaan door een yogi of ervaren breakdancer. Bij de choreografie hoort een waarschuwing: "Voer niet op zonder toezicht."

Een van de posters op TikTok merkte op: "Je zult minstens een week geen rok kunnen dragen omdat je benen bedekt zullen zijn met blauwe plekken", terwijl ze uitlegde hoe ze haar nek kneep tijdens het oefenen de routine.

Een andere blies uiteindelijk haar knie uit tijdens haar WAP-dansramp terwijl ze de eerste hoge trap probeerde. Hier kwam geen einde aan, sommigen deden pijn aan hun rug en anderen ontwrichtten hun knieën. Deze routine is zeker niet bedoeld voor niet-flexibele mensen.

Wat is de volledige vorm van het acroniem 'WAP'?

Vlak voordat het nummer zou worden uitgebracht, sprak Cardi B erover in een interview met JustJared en onthulde de exacte betekenis van WAP - het staat voor 'wet as pssy.

Ze zei: "Het lied is echt smerig. Het lied is (is) altijd smerig geweest." Toen gaf ze zelfs toe dat het nummer "heel moeilijk op te ruimen" was.

De betekenis van het lied leidde tot wat controverses op internet, maar als ik erover nadenk, welk lied dat over het privégedeelte van vrouwen gaat, wordt niet gehaat door sommige politiek correcte mensen?

Aanbevolen: