Hier is hoe Kandi Burruss zich voelt over het hebben van haar dochter via surrogaat

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Kandi Burruss zich voelt over het hebben van haar dochter via surrogaat
Hier is hoe Kandi Burruss zich voelt over het hebben van haar dochter via surrogaat
Anonim

Kandi Burruss is tegenwoordig vooral beroemd vanwege haar tijd in 'The Real Housewives of Atlanta'. Maar haar banden met Hollywood gaan veel dieper dan reality-tv.

Fans herinneren zich misschien dat Kandi oorspronkelijk beroemd werd vanwege haar banden met de muziekindustrie. Ze schrijft al tientallen jaren liedjes voor hitartiesten, waaronder een lange lijst van hitparades uit de jaren 90.

Ze heeft zoveel hitnummers geschreven, het is moeilijk om ze allemaal te tellen, maar het volstaat om te zeggen dat ze in de loop der jaren minstens tien megahits heeft voltooid.

Niet alleen dat, maar Kandi is naar verluidt het best betaalde castlid op 'RHOA.' Het is duidelijk dat haar harde werk door de jaren heen zijn vruchten heeft afgeworpen. En toch is er één ding waar zelfs geld niets aan kan doen: haar worsteling met het stichten van een gezin met haar man.

Heeft Kandi Burruss biologische kinderen?

Sommige fans weten misschien al dat Kandi een oudere dochter heeft uit een eerdere relatie. Nu is ze echter getrouwd met Todd Tucker, en de twee delen nog twee kinderen samen.

Het was echter niet gemakkelijk om daar te komen. Hoewel alle drie Kandi's kinderen haar biologische kinderen zijn, was het geen gemakkelijke reis om het gezin op te bouwen dat zij en haar man willen.

Hoe oud is de dochter van Kandi Burruss?

Kandi Burruss' dochter Riley is tegenwoordig een tiener en ze speelt een grote rol in het reality-tv-leven en de sociale media van haar moeder. Riley werd geboren in 2002 en haar vader is Russell Spencer.

Kandi was nooit getrouwd met Russell "Block" Spencer, en toen Riley een jaar of zes was, had Kandi een relatie met een andere man. Tragisch genoeg stierf die man voordat hij en Kandi konden trouwen, hoewel ze van tevoren bijna een jaar verloofd waren.

Maar een paar jaar later verloofde Kandi zich met Todd Tucker, die ze ontmoette op de set van 'The Real Housewives of Atlanta', en de twee trouwden in 2014.

Heeft Riley Burruss een baby gekregen?

Omdat Riley zoveel ouder is dan Kandi's andere twee kinderen, waren veel fans in de war over de vraag of het oudste Burruss-kind degene was die een baby had. Maar in feite was het niet de tiener die een kind kreeg; het was haar moeder.

Fans kunnen ook verward zijn door de dochter van Todd Tucker, Kaela Tucker, die video's en snapshots van zichzelf deelde met haar kleine zusje.

Kaela, die in de twintig is, is Todds dochter uit een eerdere relatie, maar ze heeft een hechte band met haar kleine zusje. Kaela lijkt echter zelf geen kinderen te hebben.

Het is duidelijk dat het hele gezin dol is op de nieuwste aanwinst, die nu een peuter is, maar de jongste dochter van Kandi Burruss kwam op een wat onconventionele manier aan.

Hoe vond Kandi het gebruik van een surrogaat?

Hoewel de meeste beroemdheden de mond vol hebben over hun keuze om een surrogaat te gebruiken om hun gezin te laten groeien, is Kandi vrij open geweest over de ervaring. Haar eerste kind met echtgenoot Todd arriveerde op de 'normale' manier, hoewel het paar IVF gebruikte om zwanger te worden.

Hun zoon Ace werd geboren in 2016, maar toen Kandi en Todd besloten om nog een baby te proberen (de derde voor beide), hadden ze maar één optie. In een podcast met ouders ging Kandi in op haar ervaring met draagmoederschap en hoe ze zich voelde over de hele zaak.

Kandi gaf toe dat het een moeilijke beslissing was voor haar en Todd, maar alleen omdat "hoe kun je iemand vertrouwen met je kostbaarste bezit, je kostbaarste geschenk?"

Plus, een familielid dat nogal tactloos was, vroeg Kandi of ze zich zorgen maakte over het niet hebben van een band met haar nieuwste baby, omdat ze niet zou bevallen van baby Blaze.

Burruss merkte op dat dat moeilijk was, vooral omdat ze twee keer eerder was bevallen en in wezen dezelfde zorg had gehad. Ze voelde zich ook een beetje schuldig, omdat mensen niet altijd begrepen waarom ze koos voor een surrogaat om Blaze ter wereld te brengen.

Waarom gebruikte Kandi Burruss een surrogaat?

Kandi legde uit dat toen ze zwanger werd van haar zoon Ace, dit na een IVF-behandeling was. Maar toen Ace eenmaal geboren was, zorgden de complicaties ervoor dat ze niet langer de mogelijkheid had om nog een kind te dragen.

In het podcast-interview werd opgemerkt dat Kandi "uteriene vleesbomen had die van invloed konden zijn op haar vermogen om nog een baby te dragen." Maar sommige mensen dachten dat ze een surrogaat wilde om 'ijdele redenen', legde Burruss uit, en dat was moeilijk om mee om te gaan.

Tegenwoordig gaf Kandi echter, na deze ervaring te hebben meegemaakt, toe: "Maar nu het allemaal gezegd en gedaan is, zou ik niets veranderen. Het was de beste beslissing die we hadden kunnen nemen."

Ook al begreep niet iedereen haar motivatie om een draagmoeder te kiezen, Kandi had het geluk dat zij en haar man hun draagmoeder Shadina hadden gevonden en dat de ervaring goed verliep. En nu zijn ze een gelukkig samengesteld gezin van zes.

Aanbevolen: