Alle grootste spijt van Stars Of 'Love Is Blind' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Alle grootste spijt van Stars Of 'Love Is Blind' seizoen 2
Alle grootste spijt van Stars Of 'Love Is Blind' seizoen 2
Anonim

Love is Blind bracht eerder dit jaar zijn tweede seizoen uit, met vijftien nieuwe jongens en vijftien nieuwe meisjes. Door hun ontmoetingen in de pods kregen we zes voorstellen en vijf bruiloften te zien. Eén verloving werd verbroken vóór hun geloften, maar Netflix kijkers vierden twee koppels die uiteindelijk 'ik doe' zeiden en man en vrouw werden.

Als een realityshow waarin iedereen met iedereen begint te daten, en je hebt maar vier weken om elkaar te leren kennen voordat je de knoop doorhakt, zullen er zeker fouten gebeuren. Of het nu gaat om gevechten, grappen die op de verkeerde manier worden genomen, of gewoon verkeerde beslissingen, drama ontstaat in elke aflevering. Dit zijn de grootste spijt van de sterren van Love is Blind seizoen twee.

SPOILER ALERT! Dit artikel bevat details van het hele seizoen 2 van Love Is Blind

9 Natalie & Shayne hebben spijt van hun pre-huwelijksgevecht

Misschien was een van de grootste verrassingen voor de trouwdag Natalie die 'ik niet' tegen Shayne zei. Terwijl de twee vanaf het begin waanzinnig verliefd en onafscheidelijk waren, voortdurend pratend over hun toekomst samen, namen de zaken de avond voordat ze hun geloften zouden afleggen een wending. In een intens gevecht werden emotionele woorden in het rond gegooid en uiteindelijk veranderde Natalie's standpunt om verder te gaan met haar verloofde.

8 Shaina wenste dat ze meer op de hoogte was van haar gevoelens

Een van Shaina's grootste spijt was dat ze niet kwetsbaar was met haar gevoelens. Ze heeft meer dan eens verklaard dat ze haar trots in de weg liet staan om echt na te streven wat ze wilde, wat haar ertoe bracht haar ware gevoelens voor Shayne alleen in de pods te delen op de dag dat hij Natalie zou voorstellen. Shaina gelooft dat de dingen anders hadden kunnen aflopen als ze meer bereidwillig was geweest.

7 Shayne betreurt het dat ze Natalie aanziet voor Shaina In The Pods

Het lijdt geen twijfel dat Shayne constant heen en weer stuiterde tussen Natalie en Shaina in de pods. Bij beide dames had hij een andere dynamiek; Natalie bracht de diepere gesprekken en emoties naar voren, terwijl Shaina's constante vraag om te beantwoorden was: "Wat draag je?" Op een dag zag hij Natalie aan voor Shaina en stelde hij zijn vaste vraag, waarbij hij Nat overrompelde en haar uiteindelijk pijn deed.

6 Jarrette is het ermee eens dat hij niet had mogen reageren op de verlovingsring van Mallory

Jarrette deed een semi-aangepast huwelijksaanzoek aan Mallory, maar werd afgewezen voordat hij zijn nu-vrouw Iyanna ten huwelijk vroeg. Terwijl hij Mal leerde kennen, vroeg hij haar wat voor soort ringen ze leuk vond, en ontdekte dat goud haar favoriet was. Tijdens de "huwelijksreis"-week ontmoetten ze elkaar voor het eerst persoonlijk en in een privégesprek becommentarieerde hij de ring die Sal aan haar had gegeven en zei dat ze het niet leuk vond omdat het geen goud was. Omdat beiden destijds verloofd waren met andere mensen, heeft hij spijt van het maken van de ongepaste opmerking.

5 Deepti wenste dat ze geen shake had meegebracht om haar familie te ontmoeten

Deepti was dit seizoen een cast en favoriet bij fans, en toen zij en Shake een relatie ontwikkelden, kwamen we erachter dat ze nog nooit een man mee naar huis had genomen om haar ouders te ontmoeten. Met Shake als eerste, was het duidelijk dat Deeps haar hart voor hem opende en dit experiment echt alles gaf. Hij was nooit volledig beslist over zijn gevoelens voor haar, en later werden we blootgesteld aan zijn narcistische persoonlijkheid, waardoor ze spijt kreeg van haar beslissing.

4 Shaina heeft spijt dat ze 'ja' heeft gezegd tegen Kyle's voorstel

De enige verloving die eindigde voordat ze naar het altaar ging, was tussen Shaina en Kyle. Shaina uitte vanaf het begin de nadruk die religie in haar leven speelt, en aangezien Kyle een atheïst is, wist ze niet zeker hoe een relatie zou verlopen. Met wat aansporing van Kyle probeerde ze het de eerste week uit de pods voordat ze het afbrak. Ze heeft er spijt van dat ze om te beginnen ja heeft gezegd en zijn tijd heeft verspild.

3 Shayne vindt dat hij Natalie niet had moeten vragen om zijn vriendin te zijn

Terwijl in de pods en nog steeds in gesprek met Shaina, had Shayne Natalie gevraagd om zijn vriendin te zijn. Zelfs met deze vraag stopte zijn flirten met Shaina niet totdat ze hem vertelde dat ze zich er niet prettig bij voelde, wetende dat hij en Natalie 'een ding' waren. Shayne erkent dat dit een vergissing was, en hij had het niet aan Natalie moeten vragen, aangezien hij op dat moment nog niet had besloten aan wie hij ten huwelijk vroeg.

2 Kyle's grootste spijt stelt niet voor om… Deepti?

Misschien was een van de grootste grappen die tijdens de reünie-aflevering werd gegooid, Kyle die vertelde dat zijn grootste spijt was dat hij Deepti niet ten huwelijk vroeg. Hoewel ons in de pods geen verband tussen hen twee werd getoond, herkent hij wat een geweldig persoon ze is, en nadat hij door zijn verbroken verloving met Shaina was gegaan, wenste hij meer dan wat dan ook dat hij Deeps ten huwelijk had gevraagd..

1 Iedereen heeft er spijt van om vrienden te zijn met Shake

Hoewel hij irritant was tijdens de eerste opnames van de show, was Shake op zijn minst beheersbaar en maakte hij vrienden met de omringende jongens. De reünie-aflevering toonde echter zijn ware aard voor de camera met betrekking tot zijn vrouwonvriendelijke en narcistische standpunten, en onderbrak iedereen voortdurend. Zelfs Nick en Vanessa Lachey moesten hem straffen, en iedereen op de set toonde publiekelijk hun ergernis over hem.

Aanbevolen: