Amber Heard geeft toe Johnny Depp te hebben geslagen in audio-opname

Amber Heard geeft toe Johnny Depp te hebben geslagen in audio-opname
Amber Heard geeft toe Johnny Depp te hebben geslagen in audio-opname
Anonim

Er komen steeds nieuwe onthullingen naar voren in het smaadproces van Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Nu lijken audio-opnames te laten zien dat Amber toegeeft de Pirates of the Caribbean-acteur te hebben geslagen tijdens een woordenwisseling.

Volgens PEOPLE Magazine zijn zowel Amber als Johnny te horen op de audio over een ruzie in 2015 in Melbourne, Australië, waarbij Johnny's middelvinger werd afgehakt. De opname werd afgespeeld voor de jury. Op een gegeven moment geeft Amber toe haar toenmalige echtgenoot te hebben geslagen en de ernst ervan te bagatelliseren.

De Aquaman-actrice hekelt Johnny vervolgens voor zijn reactie op haar aanval. "Ik zit hier toch niet te zeuren, hè? Dat ben je. Dat is het verschil tussen mij en jou", zegt ze voordat ze hem een "baby" noemt en hem vertelt dat hij volwassen moet worden.

Johnny en Amber stapten in 2015 in het huwelijksbootje na een wervelende romance – de dochter van de acteur weigerde hun huwelijk bij te wonen vanwege de al oplopende spanning. Amber vroeg echter pas een jaar later de echtscheiding aan en kreeg ook een straatverbod tegen Johnny. Hun scheiding werd uitgesproken in 2017.

Toen, in 2018, bracht Amber een controversiële opinie uit in The Washington Post waarin ze het overleven van huiselijk geweld beschreef, hoewel ze Johnny niet rechtstreeks bij naam noemde. De acteur lanceerde vervolgens een rechtszaak wegens laster tegen haar wegens het bezoedelen van zijn reputatie.

Amber moet nog het standpunt innemen in het lopende juryproces, hoewel Johnny eerder deze week een getuigenverklaring aflegde. Hij beschuldigde Amber van middelenmisbruik en zei dat ze hem emotioneel en fysiek mishandelde.

Tijdens zijn kruisverhoor door het juridische team van Amber, werden sms-berichten verstrekt waarin Johnny besprak hoe hij zijn ex-vrouw zou vermoorden. Hij maakte ook grapjes over wat hij daarna met haar lichaam zou doen.

Desalniettemin heeft Johnny onvermurwbaar ontkend dat hij zijn ex-vrouw of welke vrouw dan ook de hand heeft gelegd. Toen hem werd gevraagd naar een woordenwisseling in december 2015 waarbij Amber blauwe plekken opliep, zei de acteur dat hij haar per ongeluk een kopstoot had gegeven in een poging haar in bedwang te houden.

Amber's juridische team zegt dat ze van plan zijn aan te tonen dat ze het slachtoffer was van meerdere vormen van misbruik door Johnny, waaronder seksueel. Ze heeft ook een tegenaanklacht tegen hem ingediend. Johnny's team blijft de beschuldigingen ontkennen.

Aanbevolen: