Amber Heard geeft toe dat ze de echtscheidingsregeling niet aan liefdadigheid heeft geschonken

Inhoudsopgave:

Amber Heard geeft toe dat ze de echtscheidingsregeling niet aan liefdadigheid heeft geschonken
Amber Heard geeft toe dat ze de echtscheidingsregeling niet aan liefdadigheid heeft geschonken
Anonim

Amber Heard komt openhartig over de scheidingsregeling van $ 7 miljoen die ze van Johnny Depp heeft ontvangen. De actrice ging gisteren naar de getuigenbank, waar ze werd gegriefd over het geld. Ze zei dat ze zou doneren aan de ACLU en het kinderziekenhuis van Los Angeles, maar onder ede gaf ze toe dat ze de donaties nooit had gedaan.

Amber Heard doneerde niet al het geld dat ze beloofde

Op de tribune legde de actrice haar redenen uit voor het doneren van de echtscheidingsregeling van $ 7 miljoen, en legde uit: Ik beloofde het geheel aan liefdadigheid omdat ik nooit geïnteresseerd was in Johnny's geld. En bij de scheiding heb ik gewoon wilde mijn veiligheid. Ik wilde verder met mijn leven.”

Toen advocaten haar vroegen waarom ze niet het volledige bedrag doneerde, legde ze de schuld bij haar ex-man. De actrice zei dat ze volledig van plan was om de donaties goed te maken, maar zegt dat ze dat niet is gelukt omdat Johnny haar $ 50 miljoen heeft aangeklaagd!

"Johnny heeft me in maart 2019 aangeklaagd voor $ 50 miljoen", antwoordde ze op de vraag waarom ze het geld niet had gedoneerd. Ze vervolgde: "Ik ben nog steeds van plan om al mijn beloften na te komen. Ik zou graag willen dat hij stopt met het aanklagen van mij, zodat ik het kan."

Op de vraag van haar advocaat of de donaties een deadline hadden, zei de actrice: "Er zijn er geen. Ze begrijpen het."

De actrice heeft vele malen beweerd dat ze het geld had gedoneerd

De actrice heeft verschillende keren beweerd - ook onder ede in de smaadzaak van het paar in 2020 in het VK - dat ze de hele schikking aan een goed doel had geschonken.

In april getuigde Terence Dougherty, de algemeen adviseur en chief operating officer van de ACLU, dat de organisatie slechts $ 1,3 miljoen aan donaties van Amber of namens haar had ontvangen, veel minder dan de $ 3,5 miljoen die de actrice beloofde de organisatie.

Amber's advocaat, Elaine Bredehoft, vroeg waarom ze in de eerste plaats de schikking van $ 7 miljoen van Johnny accepteerde, waarop ze antwoordde: Het geld kon me niet schelen. Ik kreeg te horen dat als ik het niet eens was met een aantal, het ongedaan kon worden gemaakt, we nooit zouden schikken. Ik nam veel minder dan wat ze aanboden en waar ik recht op had.”

Aanbevolen: