Daniel Radcliffe geeft toe 'vreemde' relatie te hebben met Robert Pattinson

Inhoudsopgave:

Daniel Radcliffe geeft toe 'vreemde' relatie te hebben met Robert Pattinson
Daniel Radcliffe geeft toe 'vreemde' relatie te hebben met Robert Pattinson
Anonim

Jaren voordat hij populair werd als Edward Cullen in Twilight, was Robert te zien als Cedric Diggory in Harry Potter – waar hij en Daniel enkele hartverscheurende scènes in de film deelden.

De betrokkenheid van de twee acteurs bij zo'n enorme franchise kan ertoe leiden dat iemand tot de conclusie komt dat ze goede vrienden zijn.

Dit is niet het geval, volgens Daniel Radcliffe, die zijn relatie met Robert Pattinson omschrijft als 'vreemd'. Hier zijn de details van wat hij echt denkt over zijn tegenspeler!

Wat vindt Daniel Radcliffe echt van Robert Pattinson?

Sommige fans denken misschien dat Robert Pattinson en Daniel Radcliffe goede vrienden zijn omdat ze samen in een enorme franchise speelden.

De Harry Potter-hoofdacteur Daniel gaf echter in een recent interview op The Jonathan Ross Show toe dat dit niet het geval is. Hij legde uit dat ze elkaar al een lange tijd niet hebben gesproken, hoewel hij aardige dingen over Robert had te zeggen vanaf het moment dat ze samen aan de film werkten.

Hij zei: Letterlijk de eerste, ik was in New York op het punt om Equus te doen, en ik was op de Westside Highway en ik draaide me om en zag dit billboard en ik dacht: 'Wat, ik ken die vent Ik had toen nog niet van de Twilight-boeken gehoord; Ik was niet op de hoogte van dat fenomeen. En dus ja, het is vreemd.”

Daniel beschreef vervolgens zijn relatie met Robert en zei: "We hebben nu een heel vreemde relatie waarin we eigenlijk alleen communiceren via journalisten. We hebben elkaar in tijden niet gezien. Omdat iedereen aanneemt dat we goede vrienden zijn, maar ik heb hem ontmoet, hij was een aardige vent toen ik met hem werkte."

Nou, de "vreemde" relatie van Daniel Radcliffe en Robert Pattinson is niet echt omdat ze een hekel aan elkaar hebben, maar omdat ze sindsdien geen contact meer hebben gehad. En zelfs als ze geen vrienden zijn, kan het voor de twee interessant zijn om over hun parallelle carrières te praten.

Hoewel Harry Potter en Twilight twee heel verschillende juggernauten zijn, begonnen ze allebei als topacteurs voor twee even succesvolle boekenreeksen die kaskrakers werden. De twee acteurs kunnen misschien ook een band opbouwen over een paar andere gedeelde ervaringen, zoals hun latere migraties naar indiefilms.

Hoe verloopt de carrière van Daniel en Robert na Harry Potter?

Ondanks hun gedeelde optredens in de Harry Potter-films, heeft Daniel voorlopig zijn relatie met Robert verduidelijkt en ervoor gezorgd dat fans op de hoogte zijn van de feiten.

Robert en Daniel (die Harry in alle acht films speelde) hadden een paar scènes samen, waaronder de dood van Cedric in het laatste bedrijf, wat een cruciaal keerpunt is voor de hele serie. De carrières van het duo zijn sindsdien uiteengelopen.

Robert Pattinson, die een grote cameo maakte als Cedric Diggory, een oprechte Huffelpuf die is gekozen als een van de kampioenen in het Toverschool Toernooi in Harry Potter en de Vuurbeker, werd een begrip na de hoofdrol in Twilight. Hij speelde in de beroemde franchise als de hartenbreker-vampier Edward Cullen en als de partner op het scherm van Kristen Stewart (Bella Swan).

Nadat het voorbij was, verlegde hij zijn focus voor meerdere jaren naar onafhankelijke films. Hij speelde in films als Tenet (2020), The Devil All The Time (2020), The Lighthouse (2019), The King (2019), High Life (2018), The Lost City of Z (2016) en meer.

Hij zal in de nabije toekomst ook terugkeren naar het grote scherm als de caped crusader Bruce Wayne in de DC Comic-film The Batman.

Daniel Radcliffe, aan de andere kant, bleef tot het einde bij Harry Potter. Hoewel zijn gezicht lang zal worden geassocieerd met de 11-jarige met de heldere ogen die zijn brief van Zweinstein las naast een prachtig verkeerd gespelde verjaardagstaart in een vochtige hut, is hij doorgegaan met het spelen van een breed scala aan rollen in de filmindustrie.

Radcliffe heeft een reputatie opgebouwd in de onafhankelijke filmwereld. Hij heeft ook een groot aantal West End- en Broadway-theatercredits verzameld.

In feite blijkt hij een behoorlijk komiek te zijn, hij verscheen in een aantal lichtere films, waaronder de rom-com What If, waarin hij samen met Zoe Kazan speelde, en Guns Akimbo, die hij samen - speelde in met Australische acteur Samara Weaving. Hij deed ook aan theater en onthulde alles (letterlijk alles) op het podium in zijn Broadway-musical Equus.

Meer recentelijk speelde hij samen met Steve Buscemi (die ook uitvoerend producent van het programma is), Geraldine Viswanathan, Karan Soni en Jon Bass in de TBS-anthologiekomedieserie Miracle Workers. Hij is een van de hoofdrolspelers en uitvoerende producenten van de show.

Bovendien zal Daniel Radcliffe samen met Sandra Bullock en Channing Tatum de hoofdrol spelen in The Lost City van volgend jaar. Vorige maand werd ook aangekondigd dat hij, Rupert Grint, Emma Watson en een aantal andere acteurs en hoofdrolspelers uit de Harry Potter-films zich zullen herenigen voor een HBO Max-reüniespecial om het 20-jarig jubileum van de franchise te herdenken. Misschien kan Robert Pattinson ook mee voor een snelle verschijning!

Aanbevolen: