Busy Phillips & Marc Silverstein hield het uiteenvallen een "zeer lange tijd" geheim

Inhoudsopgave:

Busy Phillips & Marc Silverstein hield het uiteenvallen een "zeer lange tijd" geheim
Busy Phillips & Marc Silverstein hield het uiteenvallen een "zeer lange tijd" geheim
Anonim

Er zijn maar weinig koppels van beroemdheden die de tand des tijds doorstaan, maar het leek alsof Marc Silverstein en Busy Philipps het deden. Het oude paar gaat echter scheiden nadat ze hebben onthuld dat ze "een hele lange tijd" gescheiden zijn geweest.

Busy maakte het nieuws bekend tijdens de laatste aflevering van haar podcast Busy Philipps Is Doing Her Best. Ze legde uit dat ze allebei in februari 2021 uit elkaar gingen en dat ze sindsdien hebben besloten hoe ze het nieuws met het publiek zouden delen.

“Marc en ik spraken erover, en toen we voor het eerst uit elkaar gingen, konden we er niet eens aan denken om een van die uitspraken naar buiten te brengen – het maakte ons ziek, allebei, echt ziek,” vervolgde Busy. "Het is een reis."

Why Busy & Marc hielden hun split geheim

De aluin van Dawson's Creek legde uit dat een deel van de reden waarom ze hun splitsing privé wilden houden, was om de privacy van hun dochters te respecteren.

Marc en Busy trouwden in 2007. Hun eerste dochter, Birdie, werd het jaar daarop geboren, terwijl ze in 2013 een tweede dochter, Cricket Pearl, verwelkomden. Busy benadrukte dat ze verenigd blijven als co-ouders. “Nou, we houden van elkaar - heel veel! En we hebben deze prachtige kinderen samen, 'zei ze. "En er zijn veel dingen die echt werken aan onze relatie."

Busy is in het verleden open geweest over hun relatieproblemen. In haar memoires This Will Only Hurt A Little uit 2018 gaf de actrice toe dat ze tijdens haar huwelijk gevoelens voor iemand anders had ontwikkeld.

Ze zei dat het incident haar ertoe bracht de echtscheiding met haar man ter sprake te brengen, hoewel het paar uiteindelijk besloot om er in therapie doorheen te werken. In de memoires besprak ze ook hoe Marc niet erg ondersteunend was nadat ze hun eerste kind hadden verwelkomd.

Meer recentelijk was Busy eerlijk over hoe de COVID-19-pandemie hun relatie beïnvloedde. “Het is het ergste. Ik bedoel, ik zou het natuurlijk niet zonder hem kunnen, maar ugh”, zei ze in mei 2020 over quarantaine in hetzelfde huis. "Luister, het is een proces geweest - zoals alles - maar we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen… dat de ander tijd voor zichzelf krijgt."

Het is onduidelijk of Marc en Busy nog steeds wettelijk getrouwd zijn, of dat ze papierwerk hebben ingediend om de scheiding te beginnen.

Aanbevolen: