Zelfs na een lange avond uit in een restaurant in Beverly Hills, nam Dwayne Johnson de tijd om fans op de juiste manier te begroeten

Inhoudsopgave:

Zelfs na een lange avond uit in een restaurant in Beverly Hills, nam Dwayne Johnson de tijd om fans op de juiste manier te begroeten
Zelfs na een lange avond uit in een restaurant in Beverly Hills, nam Dwayne Johnson de tijd om fans op de juiste manier te begroeten
Anonim

Natuurlijk, Dwayne Johnson is een enorme filmster met hits in zowat elk genre. Fans waarderen de man achter de camera echter meer dan zijn succes op het grote scherm.

In het volgende zullen we het moment onderzoeken waarop DJ zijn benadering van de fans veranderde, samen met een goed moment van de manier waarop celebs zouden moeten omgaan met fans die hen benaderen.

Dwayne Johnson gaf toe dat een moment zijn kijk op interactie met fans veranderde

We kunnen ons echt niet voorstellen dat Dwayne Johnson ooit een fan afwijst, maar hij stelt dat een bepaalde negatieve ervaring eind jaren '90 zijn hele benadering van het ontmoeten van fans veranderde.

Volgens de ster was het een belangrijk keerpunt: "Ik zal het nooit vergeten, want dit moment werd mijn leerzame moment en een geweldige les die ik voor het leven met me meedroeg."

Johnson verklaarde dat een paar zich opwerkte en de moed verzamelde om hem te benaderen, maar zijn reactie veroorzaakte onmiddellijke spijt bij de fans.

"Ik zei ja, maar hoe ik ja zei was een psychologisch spel, alsof ik aan het schaken was, omdat ik ja zei, maar op een manier waardoor ze zich slecht voelden. Dus ik zei '…Natuurlijk. Ja, ja, absoluut. Kom op. Ga zitten.' En op dat moment veranderde hun houding, veranderde hun energie. Ze gingen van opgewonden en 'sorry' maar echt opgewonden, tot toen voelden ze zich slecht. Ik krijg nu kippenvel als ik eraan denk."

Terugkijkend zei DJ dat het maar 30 seconden kostte en in dat korte tijdsbestek was zijn aanpak niet de juiste. "Het duurde allemaal 30 seconden, niet eens 30 seconden, voordat ik me realiseerde dat ik een kans had om iemand een goed gevoel te geven, en ik heb ze een slecht gevoel gegeven. En wat een klootzak maakte me dat."

Nadat DJ het scenario in zijn hoofd had gespeeld, onthulde hij dat hij een fan nooit meer zo zou laten voelen. "Daarna zei ik tegen mezelf dat ik nooit meer iemand een slecht gevoel zou geven als hij naar me toe kwam."

Hij is een man van zijn woord en dat werd jaren later heel duidelijk toen hij een restaurant in Beverly Hills verliet.

Dwayne Johnson nam echt de tijd om met fans te luisteren na het verlaten van een restaurant in Beverly Hills

Het openhartige moment heeft bijna een miljoen views op YouTube. Het is echt de eenvoud van dit alles waardoor fans zoveel meer van DJ hielden. Wanneer sterren restaurants verlaten, zijn ze meestal gefocust op het zo snel mogelijk verlaten van de scène. Als ze stoppen voor foto's, zullen ze zelden iets zeggen of een gesprek voeren. Dat is het mooie van The Rock, hij stopte niet alleen voor foto's, maar hij was ook op dat moment aanwezig.

Dat gold toen een fan vanwege zijn verjaardag om een foto vroeg, waarop DJ verplicht was. Er zou ook een oudere heer in de mix komen en wat zo geweldig was, is het feit dat DJ echt luisterde naar elk woord dat de man te zeggen had, zonder hem weg te jagen.

Fans applaudisseerden voor DJ voor zijn houding en aanpak.

"Hij luisterde zo aandachtig met de oudere heer, dat kan niet worden vervalst. De blik in zijn ogen en het respect. Daarom is hij zo aardig."

"Klassieke act..vergeet nooit iets terug te geven aan zijn fans. Terwijl velen zich haastten, dacht hij aan deze fans omdat ze bereid waren op hem te wachten. Wens hem een lange carrière..hou van de man."

"Wat een bescheiden man. Neemt zelfs de tijd om hallo te zeggen en met fans te kletsen na het eten. Super coole kerel!"

Fans zijn het erover eens, DJ heeft de dingen op de juiste manier aangepakt, iets waar andere celebs rekening mee moeten houden.

De echte reden waarom Dwayne Johnson omgaat met fans

Dus waarom gaat DJ om met fans zoals hij doet? Simpel, zoals hij samen met Jamie Foxx zei, het is de belangrijkste en meest echte relatie die hij ooit zal hebben.

“Het is de belangrijkste relatie die ik heb. Het is met de mensen. Omdat ik een punt in mijn carrière had bereikt, was ik het zat om te proberen iets te zijn wat ik niet was. Dus ik kreeg destijds te horen, luister: 'Je kunt niet praten over worstelen, je kunt niet langs The Rock gaan, je kunt niet zo groot zijn.' Ja, het waren veel van dat soort dingen, Johnson zei.

Het is duidelijk dat DJ niet alleen de dingen op de juiste manier deed, maar hij deed het ook op zijn manier.

Aanbevolen: