Inside Busy Philipps' relatie met haar man, Marc Silverstein

Inhoudsopgave:

Inside Busy Philipps' relatie met haar man, Marc Silverstein
Inside Busy Philipps' relatie met haar man, Marc Silverstein
Anonim

Actrice en social media influencer Busy Philipps is al meer dan tien jaar getrouwd met haar man en baby-papa, scenarioschrijver Marc Silverstein, en hun huwelijk is niet perfect geweest, ondanks wat sommige mensen misschien geloven. Volgens Philipps' memoires This Will Only Hurt a Little, overwoog ze op een gegeven moment zelfs een affaire te hebben.

Philipps heeft in haar podcast ook gesproken over hoe Silverstein niet veel verantwoordelijkheid op zich nam als het ging om ouderschap en dat ze lange tijd het grootste deel van het werk deed. Ze is altijd een supereerlijk en echt persoon geweest, wat een zeldzame vondst is in de wereld van Hollywood.

Hoewel hun huwelijk veel hobbels op de weg heeft gekend, zijn ze nog steeds samen en doen ze hun best om dingen te laten werken. Tussen het opvoeden van twee kinderen en het balanceren van hun professionele leven, is hier een kijkje in het huwelijk van Philipps en Silverstein.

8 Ze trouwden in 2007 tijdens een verrassingsceremonie

Philipps en Silverstein besloten in juni 2007 een verrassingshuwelijksceremonie voor zichzelf te organiseren. Het was natuurlijk geen verrassing voor hen, maar voor de gasten die ze hadden uitgenodigd. Alleen hun goede vrienden en familie wisten van de geheime ceremonie. Later schreef Silverstein, die scenarioschrijver is, de huwelijksgeloften van hem en Philipps aan elkaar in het scenario voor The Vow met Rachel McAdams en Channing Tatum in de hoofdrol. In 2014 vertelde Philipps aan ABC News dat ze niet op de hoogte was van het feit dat haar man dat had gedaan en was aangenaam verrast tijdens het kijken naar de film in een vliegtuig. "Ik snikte hysterisch," zei ze.

7 Silverstein werkt met zijn ex

Silversteins schrijfpartner is Abby Kohn. Ze gingen zeven jaar met elkaar om en waren zelfs verloofd om te trouwen voordat ze in de vroege jaren 2000 uit elkaar gingen. Philipps was geen fan van de twee toen ze met Silverstein aan het daten was en was een beetje onzeker over dingen. Maar toen Kohn eenmaal met een andere man trouwde en een baby kreeg, verdwenen al haar gevoelens van jaloezie, zoals ze in haar memoires vertelt.

6 Hij beloofde haar nooit te breken

Toen de twee trouwden, stelde Silverstein, die een romanticus in hart en nieren is, een juridisch bindend contract op waarin stond dat hij het hart van Philipps nooit zou breken. Hij liet het notarieel bekrachtigen en inlijsten als herinnering aan zijn belofte aan haar. Philipps vertelde Groot-Brittannië OK! Magazine in 2010 dat "als we ruzie hebben, ik kan zeggen: 'Eh, neem me niet kwalijk, mag ik gewoon wijzen op wat er boven de schoorsteenmantel hangt!"

5 Ze hebben samen twee kinderen

Het paar verwelkomde hun eerste kind, Birdie, in 2008. Nadat ze één kind had gekregen, was Philipps nerveus over een tweede, waarover ze sprak in haar memoires. Philipps en Silverstein verwelkomden uiteindelijk hun tweede kind, Cricket, in 2013. Hun oudste, Birdie, heeft interesse getoond om in de voetsporen van hun moeder te treden als acteur en heeft een terugkerende rol in een komende Amazon Prime-serie, With Love. Birdie is ook in de voetsporen getreden van hun moeder door openhartig en eerlijk te zijn over wie ze zijn, waardoor Philipps op sociale media kon onthullen dat Birdie niet-binair is en dat de voornaamwoorden van Birdie "zij/hen" zijn.

4 Silverstein was geen erg betrokken ouder

Silverstein deed niet veel als het ging om het krijgen van kinderen. Philipps sprak over het gebrek aan ouderlijke betrokkenheid van haar man, zowel in haar memoires als in haar podcast Busy Philipps Is Doing Her Best. Ze opende ook in een gezamenlijk interview met haar man voor Harper's Bazaar in 2019, en zei dat ze overwoog om van Silverstein te scheiden vanwege de oneerlijke taakverdeling als het ging om het opvoeden van hun twee kinderen, Birdie en Cricket. Ze verklaarde dat ze tegen haar man had gezegd: "Ik heb het allemaal alleen gedaan, en ik ben klaar, kerel." Philipps vertelde de publicatie ook dat ze "niets verwachtte van [haar man], maar wat we uiteindelijk deden, was ons eigen systeem creëren."

3 Silverstein is een thuisblijfvader

Toen het paar hun opvoedingsproblemen had opgelost, besloten ze dat Silverstein degene moest zijn die thuis moest blijven bij de meisjes, terwijl Philipps werkte en haar ding deed. Sindsdien heeft ze een late night talkshow gedaan, die helaas na slechts één seizoen werd geannuleerd, een podcast en een comedy-serie voor Peacock, Girls5Eva. Philipps vertelde Harper's Bazaar dat haar man een band met hun kinderen heeft ontwikkeld nu hij meer tijd met hen doorbrengt en dat het heel bijzonder is.

2 Ze maken tijd voor zichzelf

Philipps vertelde Us Weekly in 2020 dat haar rol in Girls5Eva en "die tijd buitenshuis en buitenshuis zijn, doen wat ik echt graag doe, belangrijk voor me is geweest. Ik denk dat toen Marc en ik er een beetje achter kwamen hoe we elk onze eigen tijd voor onszelf of pauzes konden nemen, de dingen een stuk eenvoudiger werden." Ze zei verder in een ander interview met Us Weekly dat het belangrijk is dat elk van hen zichzelf prioriteert af en toe.

1 Ze staan open voor verandering

Philipps onthulde aan Life & Style dat het geheim van haar huwelijk met Silverstein is dat ze openstaan voor verandering en elkaar de ruimte geven om te groeien. Het is normaal dat mensen groeien en veranderen naarmate ze ouder worden en door het leven groeien, en het accepteren van verandering in een partner of echtgenoot is belangrijk om relaties in de loop van de tijd te laten duren. "Verandering maakt mensen ongemakkelijk, maar je kunt er samen doorheen komen", zei ze.

Aanbevolen: