Het ging lastig toen Anne Hathaway weigerde een journalist de hand te schudden

Inhoudsopgave:

Het ging lastig toen Anne Hathaway weigerde een journalist de hand te schudden
Het ging lastig toen Anne Hathaway weigerde een journalist de hand te schudden
Anonim

Het lijkt alsof de meeste mensen een uitgesproken mening hebben over Anne Hathaway. Helaas voor haar kunnen sommige van die meningen ongelooflijk negatief zijn. Sommige mensen noemen zichzelf zelfs "de Hathahaters".

Echter, een verslaggever stelt haar hele karakter in twijfel na slechts één ellendige interactie.

Argentijnse journalist Alexis Puig kreeg geen liefde van Anne Hathaway

Anne Hathaway is geen onbekende in ongemakkelijke en verontrustende interviews. Ze lijkt gemakkelijk in ongelukkige situaties terecht te komen waarin ze zichzelf moet verdedigen tegen toondove interviewers die wild ongepaste vragen stellen. Of het nu gaat om haar gewicht voor een rol of een kledingkaststoring bij een filmpremière, Anne Hathaway heeft het allemaal gehoord. Er was echter één interview dat haar volledig overrompelde.

Tijdens de première in Los Angeles in 2014 van het veelgeprezen sciencefiction-epos Interstellar, werden Anne Hathaway en haar co-sterren Matthew McConaughey en Jessica Chastain, evenals regisseur Christopher Nolan, tegengehouden door de Argentijnse journalist Alexis Puig. Tijdens hun korte interviews werden beleefdheden uitgewisseld en hun enthousiasme voor de film straalde van hen af. Nadat de interviews waren afgelopen, schudde de heer Puig iedereen de hand om te feliciteren… iedereen, dat wil zeggen, behalve Anne Hathaway.

Puig ging naar sociale media en verklaarde dat Hathaway dacht dat hij een journalist uit de derde wereld was

Nadat hij helemaal vanuit Beunos Aires, Argentinië was gevlogen, voelde journalist Alexis Puig zich afgesnauwd door de actrice en ging snel naar Twitter om zijn grieven te uiten. In zijn eerste tweet schreef hij: "Anne Hathaway no me dio la mano 'por miedo al ebola' soyunperiodistadeltercermundo", wat zich in het Engels verta alt naar: "Anne Hathaway schudde mijn hand niet omdat ze 'bang voor ebola' wasIAmAThirdWorldJournalist."

Later prees hij haar co-sterren en regisseur voor hun gastvrijheid, tweeten, "Christopher Nolan, Matthew McConaughey en Jessica Chastain estuvieron geniales en las entrevistas (y ninguno me nego la mano) Toma Anne!". In het Engels: "Christopher Nolan, Matthew McConaughey en Jessica Chastain waren geniaal in de interviews (en geen van hen ontkende me hun handen). Neem dat, Anne!"

Mr. Puig had eerder datzelfde jaar Anne Hathaway geïnterviewd voor haar rol in Rio 2. In maart 2014 tweette hij een foto van Anne tijdens een interview met het bijschrift: "Una postal detras de cámaras de mi entrevista de ayer con Anne Hathaway y Andy Garcia voor RIO 2". Vertaling: "Een ansichtkaart achter de schermen van mijn interview gisteren met Anne Hathaway en Andy Garcia voor RIO 2". Toen iemand op de tweet reageerde met de vraag of Anne in het echt zo mooi was als ze leek, twitterde meneer Puig terug: "es muy guapa!" ("zij is erg mooi!"). In alle opzichten leek het alsof dit specifieke interview goed verliep tussen beide partijen.

Hathaway's team heeft een verklaring afgegeven over de snub

Toen Anne Hathaway vervolgens van dergelijke acties werd beschuldigd, maakte haar publicist van de gelegenheid gebruik om de beweringen heftig af te wijzen, maar niet voordat Mr. Puig nog een laatste prik tegen de actrice nam. Nadat hij thuis was aangekomen in Buenos Aires, tweette hij: "Gracias a todos por sus comentarios. Por suerte ya estoy en Buenos Aires, Argentina (ciudad y país libre de Ebola) …y por casa Anne?," wat zich verta alt naar: "Bedankt jullie aan iedereen voor jullie opmerkingen. Gelukkig ben ik al in Buenos Aires, Argentinië (stad en land vrij van ebola)… en thuis Anne?" Sinds mei 2022 zijn er nog steeds geen gevallen van ebola in Argentinië. Hetzelfde kan niet gezegd worden over de VS.

Deze beschuldigingen, hoe belachelijk en bizar ook, moeten de jonge actrice slechts licht irriteren in vergelijking met de vele slechte pers die ze in de loop der jaren heeft verzameld. Volgens DailyMail UK werd gemeld dat een woordvoerder van Anne Hathaway uitlegde waarom ze aarzelde om de journalist haar hand te bieden. Ze werden geciteerd en zeiden: "Dat is onzin - ze schudde niemand de hand omdat ze verkouden was en niemand ziek wilde maken." Het blijkt dat ze misschien gewoon uit beleefdheid handelde terwijl ze de gezondheid van anderen voor die van haar plaatste.

Sommigen beschouwen de manier waarop meneer Puig haar op de hak zette voor de hele wereld om te zien zonder een greintje bewijs misschien als kleinzielig en egocentrisch. Maar het lijdt geen twijfel dat, hoe absurd de situatie ook is, Anne Hathaway heeft wat nodig is om boven te komen en te volharden. Ze heeft tenslotte veel geoefend.

Aanbevolen: