Dit is wat er gebeurde toen MGK op een dubbele date ging met Kim Kardashian en Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Dit is wat er gebeurde toen MGK op een dubbele date ging met Kim Kardashian en Pete Davidson
Dit is wat er gebeurde toen MGK op een dubbele date ging met Kim Kardashian en Pete Davidson
Anonim

Machine Gun Kelly en Megan Fox zijn in januari verloofd, en vanaf het begin was hun relatie een wervelwind van waarnemingen, PDA en zinderende Instagram-verhalen.

Fox scheidde van Brian Green, haar man van tien jaar, in 2021, hetzelfde jaar dat ze met MGK begon te daten.

Het paar ontmoette elkaar op de sets van een indiefilm, Midnight In The Switchgrass, een onmiddellijke band en zijn sindsdien onafscheidelijk.

MGK is goede vrienden met Pete Davidson, die een relatie heeft met Kim Kardashian en de krantenkoppen ha alt. Deze twee relaties zijn vorig jaar een van de meest besproken relaties en in een interview deelde MGK hoe de koppels op een dubbele date gingen en hoe de nacht onvergetelijk was, maar misschien niet op de beste manier.

A Double Date Gone Wrong

Terwijl hij het had over de vriendschap tussen hem en Davidson, haalde hij herinneringen op aan een dubbele date die hij en zijn verloofde Megan Fox hadden met Davidson en zijn vriendin Kim Kardashian. Hij zei dat de datum een beetje naar het zuiden ging.

Ze keken naar een film en de ervaring was niet zo leuk als ze hadden gehoopt. Maar als het diner gepland was voor later, werd het uiteindelijk allemaal gladgestreken.

"We huurden een theater," zei hij terugdenkend aan The Howard Stern Show, "en ik stond zo hard in voor deze film dat ik dacht: 'Het wordt de beste film die je ooit hebt gezien. ' Maar hij zei dat ze na 10 minuten in de film allemaal beseften dat het een vergissing was. "Heb je wel eens dat moment waarop je denkt: 'We zouden hier niet moeten zijn?", zei MGK.

Nou, de date ging zeker niet zoals gepland, maar hij zei dat hij "zo blij" is voor zijn dierbare vriend dat het na alle ontberingen en controles prima gaat met het paar.

MGK en Davidson zijn nog steeds BFF's

MGK en Pete Davidson deinzen er zelden voor terug om de bromance die ze hebben te publiceren. Nadat ze elkaar vier jaar geleden op Wild n' Out hadden ontmoet, was er meteen een band tussen de twee. De rapper heeft gezegd dat hij zijn band met Davidson ernstig koestert.

"We kwamen allebei op het juiste moment in elkaars leven." Hij vertelt Howard Stern. De liefdevolle relatie die ze delen is moeilijk te missen als ze vaak deel uitmaken van elkaars projecten.

Davidson liet onlangs MGK zijn comedyspecial op Netflix afsluiten, genaamd Pete Davidson presents: The Best Friends, met een set van drie nummers.

Terwijl hij zijn beste vriend voorstelde, dacht Davidson na over hun vriendschap en hoeveel ze elkaar hebben gezien en aan elkaars zijde stonden doorheen dit alles.

Davidson zei: "We vierden samen Kerstmis in 2018 en we keken elkaar allebei aan vanaf de andere kant van de tafel - we waren in het huis van mijn moeder. We woonden samen in haar kelder - en ik herinner me dat we naar elkaar keken en zeiden: 'Het is oké. Onze carrières zijn verdomd voorbij. Het is goed. We hadden plezier. Het is allemaal goed.'"

Wie had gedacht dat we iets konden doen, herinnerde hij zich met een grinnik. "Deze man heeft nu twee nummer 1-albums op rij. Ik denk dat hij een van de grootste namen is die je kunt krijgen."

MGK, aan de andere kant, had zijn 12-jarige dochter Cassie, die hij deelt met zijn ex-vriendin Emma Cannon, en Pete Davidson als cameo's in zijn laatste studioalbum, Mainstream Sellout'', dat was eerder in maart uitgebracht.

Fans merkten onmiddellijk hun bijdrage aan het nummer "Wall of Fame (Interlude)" op het album en smolten over het lieve en betekenisvolle gebaar.

Over zijn aanstaande huwelijk en plannen daaromheen, aarzelde de rapper niet om te onthullen dat de komiek ongetwijfeld aan zijn zijde zal staan als hij 'ik doe' zegt tegen zijn verloofde Megan.'Ik denk dat Pete bij me zal staan,' zei MGK. "We moeten hem toch de microfoon geven voor commentaar."

Waar staat MGK op de Kim-Kanye Feud?

MGK vertelde ook hoe Kanye sociale media gebruikte om zijn beste vriend lastig te vallen en te bedreigen voor het daten van zijn ex-vrouw, wat invloed had op de comedian van Saturday Night Live en, omdat hij zijn beste vriend was, ook op een bepaalde manier.

Tijdens zijn tijd bij The Howard Stern Show, zei MGK dat hij er "helemaal" was voor zijn vriend toen controversiële opmerkingen over zijn huidige relatie hoogtij vierden op internet en Kanye's Instagram-dreigementen het zo veel erger maakten.

Over het onderwerp zei hij: "Ik ben daar ook in gegooid, vreemd genoeg. Aan het eind van de dag, man, we zijn jonge mannen die proberen onze plek in de wereld te vinden en erachter te komen, en het helpt niet dat je een miljoen stemmen hebt die je uit elkaar scheuren."

Hij voegde eraan toe dat hij en Davidson zoveel liefde aan iedereen te geven hebben en als dat betekent dat ze "het vat moeten zijn voor iemands woede, dan is dat maar zo. Dat moet de reden zijn waarom we hier zijn."

Aanbevolen: