Het werd lastig toen Hugh Jackman zich realiseerde dat hij de interviewer op school lesgaf

Inhoudsopgave:

Het werd lastig toen Hugh Jackman zich realiseerde dat hij de interviewer op school lesgaf
Het werd lastig toen Hugh Jackman zich realiseerde dat hij de interviewer op school lesgaf
Anonim

Zoals we zullen onthullen, was het een hele reis voor Hugh Jackman op weg om een enorme Hollywood-ster te worden met een belachelijk vermogen. Voor Jackman is de acteur niet alleen geweldig op het grote scherm, maar hij is ook ongelooflijk vermakelijk tijdens openhartige interviews, iets dat niet altijd geldt voor andere beroemdheden.

Neem Robert Downey Jr. die wegloopt uit een interview, of Dwayne Johnson die weigert bepaalde vragen te beantwoorden.

Dit moment was anders dan die, aangezien Jackman een beetje plezier had met de interviewer, Rolo Ross herkennend van zijn vroegere dagen voor Hollywood.

Wat gebeurde er tussen Hugh Jackman en Rolo Ross op het filmfestival van Zürich?

Natuurlijk, op dit moment staat hij op de top van de Hollywood-berg met een nettowaarde van $ 180 miljoen, maar toen hij opgroeide, was het niet zo gemakkelijk voor de acteur. Hij worstelde op jonge leeftijd, vooral toen zijn moeder wegliep toen hij nog maar 8 was. Jackman onthulde samen met People: "Ik was vluchtig", zegt Jackman over zijn jongere zelf.

“Mijn moeder ging weg toen ik 8 was. Mijn woede kwam pas echt boven toen ik 12 of 13 was. Het werd getriggerd omdat mijn ouders zich gingen verzoenen en dat deden ze niet. Al die jaren had ik hoop gehouden dat ze dat zouden doen."

"Er was een perfecte storm van hormonen en emoties", legt hij uit. 'Ik heb dit nog nooit eerder gezegd: ik herinnerde me net dat we van die metalen [school] lockers hadden, en om de een of andere reden, half voor de lol, gaven we de lockers een kopstoot tot er een deuk in zat. Zoals, wie was de stoerste en gekste?”

Jackman gebruikte sport uiteindelijk als uitlaatklep om zijn frustraties te uiten, vooral in rugby. Later, in 1987, zou Jackman een jaar lang lesgeven als leraar lichamelijke opvoeding aan de Uppingham School voordat hij afstudeerde in communicatie.

Hugh Jackman stapte niet meteen in de wereld van acteren, hij maakte zijn debuut halverwege de jaren 90.

Het bleek dat de acteur een heel goede herinnering had aan de ervaring en een van zijn studenten op de rode loper herkende.

Hugh Jackman liet de interviewer snel rood worden

Het had een standaard kort interview moeten zijn op de groene loper tijdens het Zürich Film Festival. De interviewer Rolo Ross beleefde echter een behoorlijk gênant moment, toen Jackman zich Rolo herinnerde als een student uit zijn gymles in 1987.

Rolo vroeg Jackman naar het accepteren van een ongemakkelijke op het evenement, maar de acteur had andere dingen in gedachten. Jackman onderbrak het interview en zei: "Rollo, het spijt me maat, maar we gaan ver terug, ik heb je lesgegeven op een middelbare school in P. E., en ik wil weten hoe je lichamelijke opvoeding vordert. Het is erg belangrijk om ik."

"Ik wil weten hoe je lichamelijke opvoeding vordert. Deze man hier, ik gaf hem les in Londen."

Rolo zou het frame volledig rood in het gezicht binnenkomen. Jackman zou het interview afsluiten door nogmaals de vraag te negeren en te zeggen: "Weet je wat me boos maakt Rolo, studenten die niet luisteren. Sterker nog, ik herinner me je steeds meer."

Jackman was een en al glimlach bij het afsluiten van het interview, wat een gedenkwaardig moment dat door miljoenen werd bekeken.

Wat vonden de fans van het moment?

De video heeft meer dan 31 miljoen views op YouTube, aangezien hij in 2013 viraal ging. Fans waren helemaal weg van het moment, vooral vanwege het feit dat de beroemdheid de interviewer herkende.

"Ik vind dit geweldig omdat het niet de verslaggever is die zegt: "Je leerde me eigenlijk…" het is Hugh Jackman die zijn best doet en hem daadwerkelijk herkent."

"Die trotse glimlach wanneer Jackman zich realiseert wie hem interviewt. "Kijk naar jou. Ik ben zo trots op je." Zo geweldig."

"Als leraar kan ik zeker zeggen dat Hugh over goede lerarenkwaliteiten beschikt. Het is één ding om het gezicht van je student te onthouden, maar om hun NAAM te onthouden - vooral in een wereldindustrie waar je met duizenden moest omgaan van mensen - is geen gemakkelijke prestatie. Wat een geweldige man."

Fans prezen de interviewer ook voor het bewaren van zijn kalmte, en het niet ter sprake brengen.

"Ik hou van de professionaliteit van Rolo. Hij weet dat Hugh zijn gymleraar was, maar hij brengt het niet ter sprake, kent zijn werk en weet waar hij de aandacht op moet vestigen."

Rollo Ross gaat tegenwoordig door met zijn rapportages, terwijl hij redelijk actief blijft op Instagram.

Een geweldig moment dat de interviewer nooit zal vergeten.

Aanbevolen: