Het werd lastig tussen Gene Simmons en Shannon Tweed toen de gastheer vroeg of ze een "open" relatie hadden

Inhoudsopgave:

Het werd lastig tussen Gene Simmons en Shannon Tweed toen de gastheer vroeg of ze een "open" relatie hadden
Het werd lastig tussen Gene Simmons en Shannon Tweed toen de gastheer vroeg of ze een "open" relatie hadden
Anonim

We weten inmiddels allemaal dat de spanning tussen Gene Simmons en Shannon Tweed tijdens hun relatie erg hoog was. Dat werd bewezen door ' Gene Simmons Family Jewels ' samen met enkele ongemakkelijke interviews, zoals Tweed die boos op Simmons loopt.

Fans hebben Gene bekritiseerd voor zijn behandeling van Shannon Tweed, en sommigen beweren zelfs dat de KISS-man haar acteercarrière heeft verpest.

We zullen kijken hoe Simmons echt over hun relatie denkt, samen met hun reactie op een interessante vraag over het hebben van een open relatie. Laten we zeggen dat Tweed niet tevreden was.

Gene Simmons gaf toe dat hij niet de beste partner van Shannon Tweed was

Gene Simmons is heel transparant geweest als het gaat om zijn levensstijl als grote rockster. De KISS-man heeft onthuld dat het niet gemakkelijk is geweest om trouw te blijven aan Shannon Tweed, maar hoe meer hij volwassen is geworden, hoe meer hij haar geduld op prijs stelt.

Gene opende samen met Us Magazine en besprak zijn spijt uit het verleden. "In het belang van volledige onthulling, ben ik al meer dan vijf of zes jaar getrouwd. 29 jaar … ik was een klootzak," vertelde Simmons ons. "En het is een familieshow en ik wil niets zeggen dat ontroerde "Ik wil dat niet zeggen. En het verbazingwekkende aan vrouwen is… ik weet niet waarom, maar je vergeeft onze overtredingen keer op keer, elke dag opnieuw. Jongens zouden dat niet doen."

“Ik geloof dat vrouwen het grote geheel zien. Om te beginnen geef je leven. We werken hier gewoon. We kunnen niets doen. We kunnen de weg niet vragen, dat kunnen we niet… We begrijpen de emotionele component niet. We zijn gewoon niet zo ontworpen.”

Tijdens hun zeven seizoenen samen op 'Gene Simmons Family Jewels', kregen we de dynamiek van hun relatie achter de schermen te zien. In werkelijkheid zou het tot verschillende momenten van spanning leiden, zelfs tijdens hun optredens in talkshows.

Shannon Tweed wilde niets horen over een open relatie

Het interview in kwestie vond jaren geleden plaats op de Canadese televisie, toen Tweed en Simmons naast presentator George Stroumboulopoulos gingen zitten. Het interview begon hilarisch, met Tweed die Simmons opzij stapte en de bank omdraaide om hem te ontwijken.

Het interview besprak in feite hun tijd samen in de realityshow, en hoe moeilijk het is om transparant te blijven terwijl ze constant camera's in hun leven toelaten.

Alles verliep soepel tijdens het interview, totdat de kwestie van een open relatie ter sprake kwam. Het moment is om 3:05 te zien in de onderstaande clip.

"Het maakt me boos", reageerde Tweed. "We hebben geen open relatie en ik wil niet dat mensen denken dat er een open relatie is. Tenzij iemand naar voren komt en zegt dat ze een relatie hadden (wijzend naar Gene)."

In de typische Gene-stijl maakte hij de situatie licht en zei: "Waarom stop ik niet gewoon mijn carrière nu." Hij zou dan zeggen: "Vanmorgen toen ik wakker werd, had ik twee hete verpleegsters, " alleen om te worden onderbroken door Tweed die zei dat ze zijn sarcastische verhalen niet erg vindt, zolang mensen het niet geloven.

Fans steunden de opmerkingen van Shannon Tweed uit het interview

Fans hadden veel te zeggen over dit specifieke interview, dat door bijna een miljoen fans werd bekeken. In de commentaren waren fans er snel bij om Shannon Tweed te prijzen, vooral voor haar geduld met Simmons na al die jaren.

"Shannon is een zorgzaam persoon, heeft een mooi hart en "het geduld van Job" om door de jaren heen verschillende problemen met Gene te hebben opgelost. Maar uiteindelijk bleken ze het allemaal te hebben opgelost uit en dat is een bewijs van hen beiden."

"Ik heb de show vanaf het begin bekeken. Jullie twee lijken goed samen en voor zo'n lange tijd. Ik bewonder Shannon voor wat ze te maken heeft met het zijn met een beroemde rockster. Verdomde vrouw. Gene, begrijp je niet dat het tijd is om het wat rustiger aan te doen en "US TIME" te hebben. Tijd om te genieten van wat jullie samen hebben gedeeld. Kinderen inbegrepen. Het huwelijk is geen slechte zaak. Je moet van elkaar houden om te kunnen zijn. al zo lang samen. Tijd om:MAN UP" Genie. Met vriendelijke groet, een bezorgde fan."

"Ik hou van Gene Simmons en KISS. Ik vind het ook leuk hoe Shannon iedereen laat weten dat ze niet instemt met een "open relatie", hoewel het zijn carrière zal schaden wat de vrouwen betreft. Ik zou NOOIT ga uit met de man van een andere vrouw. Wij vrouwen moeten bij elkaar blijven!"

Kijkend naar hun huidige relatie en huwelijk, lijkt het alsof de twee de storm hebben doorstaan.

Aanbevolen: