Welke 'Freaks and Geeks'-ster is vandaag de rijkste?

Inhoudsopgave:

Welke 'Freaks and Geeks'-ster is vandaag de rijkste?
Welke 'Freaks and Geeks'-ster is vandaag de rijkste?
Anonim

Freaks and Geeks werd gedurende precies één seizoen uitgezonden van 1999 tot 2000. Het volgde de levens van personages in de jaren 80, gespeeld door een cast die later allemaal vrij grote namen in de industrie zouden worden. Van Linda Cardellini tot Busy Philipps, James Franco, Jason Segel en Seth Rogen, de serie was in feite het lanceerplatform voor veel van hun carrières.

Het is meer dan twintig jaar geleden dat de serie eindigde op NBC. Hoewel de serie geen grote kijkcijfers kreeg toen hij werd uitgezonden, is hij in de loop der jaren door veel fans ontdekt en is hij een beetje een cultklassieker geworden. Fans vragen zich misschien af welke van de beroemde castleden van Freaks and Geeks vandaag het meeste geld heeft. Het is niet verrassend dat ze het allemaal heel goed lijken te doen. Laten we eens kijken naar wat elk castlid vandaag waard is.

8 Samm Levine is $2 miljoen waard

Samm Levine, die de rol van Neal speelde op Freaks and Geeks, heeft momenteel een vermogen van twee miljoen. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende gastrollen gespeeld in verschillende tv-shows, waaronder Minx, Drunk History en No Good Nick. Hij was ook een vaste klant in het eerste seizoen van Rob Riggle's Ski Master Academy, die gratis werd gestreamd op Crackle.

7 John Francis Daley is $ 5 miljoen waard

John Francis Daley, die de jongere broer van Cardellini, Sam Weir, speelde, is nu vijf miljoen waard. Hij is niet alleen een ervaren acteur, maar hij heeft ook zijn brood verdiend als schrijver. Hij schreef de vakantie-remake uit 2015 en The Incredible Burt Wonderstone met Steve Carell in de hoofdrol. Hij schreef ook een aflevering van de televisieserie Bones en de films Horrible Bosses en Horrible Bosses 2. Hij was jarenlang een vaste waarde in de serie Bones en had in 2016 een gastrol in ABC's comedyserie Fresh Off the Boat.

6 Martin Starr is $6 miljoen waard

Martin Starr staat bekend om het spelen van de rol van Bill in Freaks and Geeks, maar verscheen het meest recent in Spider-Man: No Way Home als Mr. Harrington. Hij verscheen ook in Spider-Man: Far From Home en in vele andere hitfilms. Hij was een serie regelmatig op Silicon Valley tot de serie eindigde in 2019. Hij is naar verluidt nu zes miljoen waard. Hij had ook een kleine rol in een aflevering van Game of Thrones.

5 Linda Cardellini is $9 miljoen waard

Cardellini staat bekend om haar rol als Samantha Taggart in ER. Ze staat ook bekend om haar rollen in de MCU-films als Laura Barton. Cardellini was ook een serie regelmatig op de Netflix-serie Dead to Me, naast Christina Applegate, evenals een serie regelmatig op de televisieserie Bloodline, die eindigde in 2017. Ook had ze een terugkerende rol in de veelgeprezen serie Mad Men. Ze heeft de afgelopen jaren ook veel voice-overwerk gedaan en had rollen in films als The Founder, A Simple Favor en Green Book.

4 Busy Philipps is $12 miljoen waard

Busy Philipps van Busy Tonight op YouTube
Busy Philipps van Busy Tonight op YouTube

Busy Philipps, die de beroemde Kim Kelly op Freaks and Geeks portretteerde, is nu twaalf miljoen waard. Ze heeft niet alleen een vaste rol in Girls5eva on Peacock, maar ze heeft ook haar eigen podcast genaamd Busy Philipps Is Doing Her Best en een memoires die ze schreef met de titel This Will Only Hurt A Little. Ze was ook zes seizoenen regelmatig te zien in Cougar Town, met in de hoofdrol tegenover Friends-alumni, Courteney Cox. Ze crediteert ook de makers van Freaks and Geeks voor het proberen haar te beschermen tegen de industrie.

3 James Franco is $30 miljoen waard

James Franco, die de rol van Daniel Desario speelde in Freaks and Geeks, speelde in de loop der jaren in verschillende hitfilms, waaronder Pineapple Express naast Seth Rogen en 127 Hours. Hij heeft momenteel 146 acteercredits onder zijn naam op IMDb, de meest recente was een voice-overrol in de animatiefilm Arctic Dogs en een rol in de film Kill the Czar.

2 Jason Segel is $60 miljoen waard

Jason Segel, die de rol van Nick Andopolis speelde in Freaks and Geeks, was een vaste serie in How I Met Your Mother, een zeer populaire sitcom op CBS die negen lange seizoenen duurde. Hij speelde ook in hitfilms als Forgetting Sarah Marshall, Bad Teacher, This Is 40 en Sex Tape naast Cameron Diaz. Het is geen verrassing dat hij het op een na hoogste vermogen van de cast heeft, vooral met de How I Met Your Mother-restanten die binnenkomen uit alle gesyndiceerde herhalingen. Hij is ook een bestsellerauteur van de New York Times.

1 Seth Rogen is $80 miljoen waard

Seth Rogen, die de rol van Ken Miller vertolkte in Freaks and Geeks, pakt de kroon als de rijkste van de cast vandaag. Het is geen totale schok, want de man heeft een enorme naam voor zichzelf gemaakt in de industrie en heeft veel hitfilms op zijn naam staan. De acteur speelde in films zoals The Lion King uit 2019 als de stem van Pumbaa, The Disaster Artist, Neighbours and Neighbours 2 en This Is The End. Oh en voor het geval je het vergeten bent, hij speelde ook in de enorme hitkomedie, Pineapple Express met zijn voormalige Freaks and Geeks co-ster, Franco.

Aanbevolen: