De cast van 'Two And A Half Men': wie is de rijkste vandaag?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Two And A Half Men': wie is de rijkste vandaag?
De cast van 'Two And A Half Men': wie is de rijkste vandaag?
Anonim

De sitcom Two and a Half Men ging in première in 2003 en werd meteen een grote hit. Helaas werd in 2011 het contract van Charlie Sheen beëindigd en in plaats van hem werd Ashton Kutcher een hoofdrolspeler in de sitcom. In 2015 - na 12 succesvolle seizoenen - werd de show eindelijk afgesloten.

Vandaag bekijken we de cast van Two and a Half Men en hoe rijk ze zijn. Als je je ooit hebt afgevraagd welke acteur uit de sitcom de rijkste is, blijf dan scrollen!

10 Marin Hinkle - Nettowaarde $3 miljoen

Marin Hinkle als Judith Harper in 'Two and a Half Men&39
Marin Hinkle als Judith Harper in 'Two and a Half Men&39

De aftrap is Marin Hinkle die Judith Harper-Melnick speelde in Two and a Half Men. Naast deze rol is Marin vooral bekend door zijn optreden in shows als Once and Again, The Marvelous Mrs. Maisel en Speechless, evenals films zoals Jumanji: Welcome to the Jungle, Weather Girl en The Haunting of Molly Hartley. Volgens Celebrity Net Worth heeft Marin Hinkle momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen.

9 Jennifer Bini Taylor - Nettowaarde $3 miljoen

Jennifer Taylor
Jennifer Taylor

De volgende op de lijst is Jennifer Bini Taylor die Chelsea speelde in Two and a Half Men. Naast deze rol is Jennifer vooral bekend door haar hoofdrol in films als God's Not Dead: A Light in Darkness, Fair Haven en Like a Country Song, evenals shows als The Young and the Restless en Burn Notice. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jennifer Bini Taylor momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Marin Hinkle.

8 Melanie Lynskey - Nettowaarde $5 miljoen

Laten we verder gaan met Melanie Lynskey die Rose speelde in de populaire sitcom. Naast deze rol is Melanie vooral bekend door haar rol in films als Coyote Ugly, The Perks of Being a Wallflower en Sweet Home Alabama, evenals in shows als Mrs. America, Castle Rock en Togetherness.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Melanie Lynskey momenteel een vermogen van $ 5 miljoen.

7 Charlie Sheen - Netto waarde $10 miljoen

Charlie Sheen die Charlie Harper speelde in Two and a Half Men als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Charlie vooral bekend door zijn optreden in shows als Spin City en Anger Management, maar ook in films als Wall Street, The Three Musketeers en Being John Malkovich. Volgens Celebrity Net Worth wordt Charlie Sheen momenteel geschat op een vermogen van $ 10 miljoen.

6 Conchata Ferrell - Netto waarde $10 miljoen

Conchata Ferrell
Conchata Ferrell

De volgende op de lijst is Conchata Ferrell die Berta speelde in Two and a Half Men. Naast deze rol is Conchata vooral bekend van haar hoofdrol in films als A Very Nutty Christmas en Wishin' and Hopin', maar ook van shows als The Ranch en Teen Angel. Volgens Celebrity Net Worth had Conchata Ferrell, die in 2020 stierf, naar schatting een vermogen van $ 10 miljoen - wat betekent dat ze de plek deelt met Charlie Sheen.

5 Courtney Thorne-Smith - Netto waarde $10 miljoen

Courtney Thorne-Smith
Courtney Thorne-Smith

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Courtney Thorne-Smith, die Lyndsey McElroy speelde in de populaire sitcom. Naast deze rol is Courtney vooral bekend door zijn rol in films als Chairman of the Board, The Lovemaster en Summer School, evenals in shows als Melrose Place, Ally McBeal en Volgens Jim. Volgens Celebrity Net Worth wordt Courtney Thorne-Smith momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 10 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Charlie Sheen en Conchata Ferrell.

4 Holland Taylor - Netto waarde $18 miljoen

Holland Taylor die Evelyn Harper speelde op Two and a Half Men als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Holland vooral bekend door zijn optreden in shows als The Practice, The Naked Truth en The L Word - evenals films zoals George of the Jungle, The Truman Show en Legally Blonde.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Holland Taylor momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 18 miljoen.

3 Angus T. Jones - Netto waarde $20 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Angus T. Jones, die Jake Harper speelde in Two and a Half Men. Naast deze rol is Angus vooral bekend door zijn hoofdrol in films als George of the Jungle 2, Bringing Down the House en The Rookie, evenals shows als CSI: Crime Scene Investigation, Hannah Montana en Horace and Pete. Volgens Celebrity Net Worth wordt Angus T. Jones momenteel geschat op een nettowaarde van $ 20 miljoen.

2 Jon Cryer - Netto waarde $ 70 miljoen

Jon Cryer
Jon Cryer

De nummer twee op de lijst van vandaag is Jon Cryer die Alan Harper speelde in de populaire sitcom. Naast deze rol is Jon vooral bekend door zijn rol in films als Pretty in Pink, Shorts en Hit by Lightning, evenals in shows als Supergirl, Hey Joel en The Trouble with Normal. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jon Cryer momenteel geschat op een nettowaarde van $ 70 miljoen.

1 Ashton Kutcher - Netto waarde $200 miljoen

En tot slot, Ashton Kutcher, die Walden Schmidt speelde in Two and a Half Men, eindigt de lijst op plek nummer één. Naast deze rol is Ashton vooral bekend door zijn optreden in shows als That '70s Show en The Ranch - evenals films zoals Dude, Where's My Car?, Wat gebeurt er in Vegas, en zonder verplichtingen. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ashton Kutcher momenteel geschat op een nettowaarde van $ 200 miljoen.

Aanbevolen: