De cast van 'Teen Wolf': welke tiener is vandaag de rijkste?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Teen Wolf': welke tiener is vandaag de rijkste?
De cast van 'Teen Wolf': welke tiener is vandaag de rijkste?
Anonim

Het bovennatuurlijke tienerdrama Teen Wolf - dat losjes is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985 - ging in de zomer van 2011 in première op MTV. Het werd al snel een cultshow op het kanaal en fans over de hele wereld konden geen genoeg krijgen van de avonturen van Scott en Stiles. Helaas kwam er na zes seizoenen een einde aan de show in 2017.

Vandaag bekijken we hoe rijk de castleden van de show zijn. Blijf scrollen om te zien welke twee sterren plek nummer één delen!

10 Arden Cho - Netto waarde $ 600, 000

De lijst wordt afgetrapt door Arden Cho die Kira Yukimura speelde in Teen Wolf. Naast deze rol is Arden vooral bekend door zijn optreden in shows als Tween Fest, Freakish en Chicago Med, evenals films als The Honor List, The Baytown Outlaws en Mega Python vs. Gatoroid. Momenteel heeft Arden Cho naar schatting een nettowaarde van $ 600.000.

9 Shelley Hennig - Nettowaarde $1 miljoen

De volgende op de lijst is Shelley Hennig die Malia Tate speelde op MTV's Teen Wolf. Naast deze rol is Shelley vooral bekend door zijn hoofdrol in films als When We First Met, Summer of 8 en The After Party, evenals shows als Zach Stone Is Gonna Be Famous, Days of Our Lives en Dollface. Volgens Celebrity Net Worth wordt Shelley Hennig momenteel geschat op een nettowaarde van $ 1 miljoen.

8 Dylan Sprayberry - Nettowaarde $2 miljoen

Laten we verder gaan met Dylan Sprayberry die Liam Dunbar speelde in het populaire bovennatuurlijke tienerdrama. Naast deze rol is Dylan vooral bekend door zijn rol in films als Vanished – Left Behind: Next Generation, Land of the Lost en Spooky Buddies, evenals in shows als Light as a Feather en Tracey Ullman's State of the Union.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Dylan Sprayberry momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

7 Cody Christian - Nettowaarde $ 2,4 miljoen

Cody Christian die Theo Raeken speelde op Teen Wolf is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Cody vooral bekend door zijn rol in shows als Pretty Little Liars en All American, evenals in films als The Starving Games, Assassination Nation en Kill the Irishman. Momenteel heeft Cody Christian naar schatting een nettowaarde van $ 2,4 miljoen.

6 Crystal Reed - Nettowaarde $3 miljoen

De volgende op de lijst is Crystal Reed die Allison Argent speelde op MTV's Teen Wolf. Naast deze rol is Crystal vooral bekend door haar hoofdrol in films als Too Late en Crazy, Stupid, Love, maar ook in shows als Gotham en Swamp Thing. Volgens Celebrity Net Worth wordt Crystal Reed momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen.

5 Colton Haynes - Netto waarde van $4 miljoen

De top vijf wordt geopend door Colton Haynes die Jackson Whittemore speelde in het populaire bovennatuurlijke tienerdrama. Naast deze rol is Colton vooral bekend door zijn rol in films als Rough Night en San Andreas, evenals in shows als American Horror Story: Cult, Arrow, Look: The Series en The Gates. Volgens Celebrity Net Worth wordt Colton Haynes momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen.

4 Tyler Hoechlin - Netto waarde $4 miljoen

Tyler Hoechlin die Derek Hale speelde op Teen Wolf is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Tyler vooral bekend door zijn optreden in shows als Supergirl, Superman & Lois en Another Life, evenals films als Can You Keep a Secret?, Fifty Shades Freed, en iedereen wil wat!!.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Tyler Hoechlin momenteel geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Colton Haynes.

3 Holland Roden - Netto waarde $4 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Holland Roden, die Lydia Martin speelde op MTV's Teen Wolf. Naast deze rol is Holland vooral bekend door zijn hoofdrol in films als House of Dust, Bring It On: Fight to the Finish en Cry of Fear - evenals shows zoals Mayans M. C. en Channel Zero: Butcher's Block. Volgens Celebrity Net Worth wordt Holland Roden momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 4 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Colton Haynes en Tyler Hoechlin.

2 Dylan O'Brien - Netto waarde $7 miljoen

Dylan O'Brien Teen Wolf
Dylan O'Brien Teen Wolf

De nummer twee op de lijst van vandaag is Dylan O'Brien die Stiles Stilinski speelde in het populaire bovennatuurlijke tienerdrama. Naast deze rol is Dylan vooral bekend van zijn rol in films als The Maze Runner-franchise, Deepwater Horizon, American Assassin en Love and Monsters. Volgens Celebrity Net Worth heeft Dylan O'Brien momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 7 miljoen.

1 Tyler Posey - Netto waarde $7 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is Tyler Posey die Scott McCall speelde op Teen Wolf als volgende op onze lijst. Naast deze rol is Tyler vooral bekend door zijn optreden in shows als Scream: Resurrection, Now Apocalypse en Lincoln Heights, evenals films als The Last Summer, Yoga Hosers en White Frog. In de loop der jaren is Tyler ook met muziek bezig geweest. Volgens Celebrity Net Worth wordt Tyler Posey momenteel geschat op een nettowaarde van $ 7 miljoen - wat betekent dat hij plek nummer één deelt met Dylan O'Brien.

Aanbevolen: