Adele had de grootste quarantaine-gloed

Inhoudsopgave:

Adele had de grootste quarantaine-gloed
Adele had de grootste quarantaine-gloed
Anonim

Het is eerlijk om te zeggen dat het quarantaineleven niet het algemene welzijn van de meeste mensen was - tenzij je een transformatie zoals Adele hebt bereikt. Met nergens om heen te gaan en niets te doen, werd het eten van troostma altijd voor de meeste mensen het hoogtepunt van de dag. Dus het kan het publiek worden vergeven dat het een paar pond opstapelt in lockdown - maar voor sommige beroemdheden gebeurde het tegenovergestelde. In plaats van uit te breiden tijdens quarantaine, werden ze de beste versies van zichzelf.

Adele's gewichtsverlies verbaasde fans toen ze in mei 2020 de omvang van haar gloed onthulde, slechts twee maanden nadat de pandemie de wereld overspoelde. Hoewel de Britse superster al een tijdje langzaam aan zichzelf werkte, keerde ze zich tegen de trend van overmatig eten tijdens quarantaine en ging ze door met haar zoektocht om gelukkiger, gezonder en sterker te worden.

Wat inspireerde Adele's glow-up?

Volgens rapporten is de Set Fire To The Rain-zangeres in de loop van haar muziekcarrière 100 pond afgevallen, te beginnen met het voorbereiden van haar wereldtournee nadat haar album 25 was uitgebracht.

Haar voormalige personal trainer Pete Geracimo zei dat haar doel om fit en sterk te worden lang geleden begon en vertelde Instagram-volgers: Toen Adele en ik samen aan onze reis begonnen, ging het nooit om supermager worden. Het ging erom haar gezond te krijgen.'

“We moesten haar klaarmaken voor een afmattend schema van 13 maanden. In die tijd begon ze te trainen en maakte ze betere voedselkeuzes.”

Het lijkt erop dat de 33-jarige aan die veranderingen vastzat toen ze naar LA verhuisde, en zich stortte op lichaamsbeweging en goed eten na haar scheiding van ex-man Simon Konecki in 2019.

Ze vertelde aan de Britse Vogue dat ze zich verplichtte tot een trainingsroutine om de symptomen van angst te verlichten, door te zeggen: "Als ik train, zou ik me gewoon beter voelen."

“[Het ging] nooit over afvallen, het ging altijd over sterker worden en mezelf elke dag zoveel tijd geven zonder mijn telefoon. Ik raakte er behoorlijk verslaafd aan', onthulde de songwriter.

Adele's 32e verjaardag onthulde haar gloed

Hoewel fans een paar keer een glimp van een afgeslankte Adele hadden gezien op sociale media, betekende een carrièreonderbreking samen met het quarantaineleven dat de zangeres het grootste deel van haar gewichtsverlies voor het publieke oog had verborgen. Dat is de reden waarom de foto die ze op haar 32e verjaardag in mei 2020 op haar Instagram-volgers plaatste, mensen stomverbaasd maakte.

Ze pronkte niet alleen met een gouden kleurtje in LA en honingkleurige lokken, haar korte zwarte jurk onthulde een totaal ander lichaam en, belangrijker nog, een ontspannen en gelukkige glimlach.

Ondanks de zangeres die wist dat haar gewichtsverlies zou zijn opgemerkt door haar 49,6 miljoen volgers, richtte ze haar post op degenen die het publiek tijdens de pandemie hadden beschermd en zei: Ik wil graag iedereen bedanken onze eerstehulpverleners en essentiële werkers die ons beschermen terwijl ze hun leven riskeren! Jullie zijn echt onze engelen.”

Het bericht was geliefd bij mensen over de hele wereld en heeft ongeveer 12,5 miljoen likes verzameld sinds ze het publiceerde.

Waarom gloeide Adele privé op?

Hoewel het lijkt alsof de winnaar van de Grammy-award in een mum van tijd afviel, was ze gewoon discreet over haar transformatie en voelde ze niet de behoefte om het bekend te maken.

Ze zei: “Ik deed het voor mezelf en niet voor iemand anders. Dus waarom zou ik het ooit delen? Ik vind het niet boeiend. Het is mijn lichaam.'

Ze legde ook uit dat ze begrijpt dat het veel vrouwen van streek heeft gemaakt die vonden dat ze hen vertegenwoordigde op het publieke podium. Ze houdt echter vol dat ze al positief over het lichaam is geweest, hoe groot ze ook is.

Toen Oprah Winfrey Adele interviewde, zei de ster: "Het is niet mijn taak om te valideren hoe mensen over hun lichaam denken. Ik voel me slecht dat iemand hierdoor een slecht gevoel over zichzelf heeft gekregen, maar dat is niet mijn taak."

Hoe is Adele afgevallen?

Dus nu weten we wanneer en waarom Adele haar lichaam transformeerde, maar hoe deed ze het precies? Het lijkt erop dat de moeder-van-een zichzelf in beweging heeft geworpen, hoewel ze aan Rolling Stone Magazine toegaf: "Ik spring niet naar de [expletieve] sportschool."

Ze heeft echter intensieve trainingen gedaan met de bekende personal trainer D alton Wong, die Jennifer Lawrence ook heeft geholpen om in vorm te komen. Ze heeft ook gewandeld, gebokst, gewichten gehesen en kan zelfs een indrukwekkende 170 pond deadliften!

Hoewel veel beroemdheden extreme diëten hebben gevolgd om vet te verbranden, heeft Adele haar gewichtsverlies op een gezondere, lange termijn aangepakt.

“Geen intermitterend vasten. Niks. Ik eet in ieder geval meer dan vroeger omdat ik zo hard train , vertelde ze aan de Britse Vogue. De Something Like You-ster heeft echter toegegeven te zijn gestopt met suiker, ondanks haar liefde voor tien kopjes zoete thee per dag in haar vorige leven.

In plaats daarvan heeft de meermaals bekroonde ster zich gericht op het verbeteren van haar mentale gezondheid, wat de grootste transformatie van de afgelopen jaren is geweest.

“Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, de sleutel is om allereerst gelukkig te zijn met jezelf” – en we waren het daar helemaal mee eens.

Wie had er nog meer een quarantaine-gloed?

Adele was niet de enige die de laatste tijd meer zelfvertrouwen kreeg; en Rebel Wilson en Will Smith hebben de krantenkoppen gehaald voor hun eerlijke dieet- en trainingsreizen.

De sensatie van de bruidsmeisjes is 60 pond afgevallen door hard te werken in de sportschool en haar calorieën onder de 1.500 per dag te houden tijdens haar dieetfase.

Ondertussen bekritiseerde Will Smith onlangs zijn 'dad bod' en won hij fans toen hij toegaf dat hij "door de voorraadkast graasde".

Hij vertelde zijn 59,2 miljoen volgers op Instagram: "Ik ga echt zijn met jullie - ik ben in de slechtste vorm van mijn leven [sic]."

De 53-jarige heeft sindsdien echter besloten om aan zijn training te werken en zijn transformatie te documenteren in de YouTube-serie Best Shape Of My Life.

Aanbevolen: