Margot Robbie had haar gezicht op een dubbel voor het grootste deel van deze film

Inhoudsopgave:

Margot Robbie had haar gezicht op een dubbel voor het grootste deel van deze film
Margot Robbie had haar gezicht op een dubbel voor het grootste deel van deze film
Anonim

Voorbereiding op een rol kan acteurs in diepe wateren brengen, en sommigen zijn bereid om dingen naar een ander niveau te tillen voor een rol. Sommigen ondergaan een waanzinnige training, terwijl anderen de manier waarop ze eruitzien volledig veranderen om hun prestaties echt te verbeteren. Soms doet een artiest een beetje van beide.

Margot Robbie staat op de A-lijst en ze onderging een heleboel training voor een van haar beste optredens. Hoe indrukwekkend het ook is dat Robbie dit deed, het weerhield de studio er niet van om haar gezicht op een body double te gebruiken voor enkele van de moeilijkste momenten van het optreden.

Laten we terugkijken op Robbie's geweldige optreden en het gebruik van een body double.

Margot Robbie is een grote ster

Margot Robbie is slechts 31 jaar oud en is een artiest die ongelooflijk veel succes heeft geboekt in Hollywood. De actrice deed jarenlang werk in haar geboorteland Australië voordat ze naar de Verenigde Staten vertrok, en toen ze eenmaal de juiste kans kreeg, profiteerde ze ervan en werd ze een enorme ster.

Robbie heeft al in grote films gespeeld zoals The Wolf of Wall Street, Focus, The Big Short, The Legend of Tarzan en Once Upon a Time in Hollywood. Nog steeds niet onder de indruk? Ze speelt ook Harley Quinn in de DCEU. Dat is heel veel succes voor de actrice, en ze vertoont absoluut geen tekenen van vertraging.

Het is moeilijk om een enkele uitvoering als Robbie's beste te kiezen, maar op dit moment zijn er slechts twee uitvoeringen die haar een Oscar-nominatie hebben opgeleverd. Toevallig vereiste een van deze uitvoeringen een hoop fysiek werk.

Ze was briljant in 'I, Tonya'

In 2017 zou de film I, Tonya op het grote scherm verschijnen, en het bood kijkers een kans om een andere kant van het beruchte Tonya Harding-verhaal te zien. Margot Robbie werd getagd om de beruchte kunstschaatsster te spelen, en ze leverde een uitzonderlijke prestatie die haar een Oscar-nominatie opleverde.

Er ging veel voorbereiding vooraf aan Robbie's transformatie, waaronder het leren van de ins en outs van kunstschaatsen om haar prestaties te versterken. Sarah Kawahara, die Robbie opleidde, vertelde Elle hoe die ervaring was.

"Ze is echt getalenteerd en heeft geweldige visualisatievaardigheden - het is opmerkelijk. Ze had een beetje geschaatst als kind, als hockeyspeler, maar nooit als kunstschaatsster, dus eigenlijk leek het heel erg op leren vanaf het begin. Maar ze is een sport, ze is sportief. En ik probeerde in te schatten hoe haar lichaam het beste zou reageren op deze nieuwe discipline, en ze werkte heel hard. Ze was een uitstekende student, "onthulde ze.

Robbie zei zelf: "Mijn wekker ging om 5.30 uur en ik zou willen huilen. Soms stapte ik na sessies weer in de auto en huilde."

Door dit alles zette Robbie door, en ze leverde een geweldige prestatie in de film.

Hoe geweldig het ook was om Margot Robbie wat bewegingen op het ijs te zien flitsen, de waarheid van wat er werkelijk gebeurde tijdens het filmen vertelt een beetje een ander verhaal.

Haar gezicht zat voornamelijk op een lichaamsdubbel

In plaats van de grote ster van de film op het ijs te laten bewegen die zowel ingewikkeld als gevaarlijk is, besloot het productieteam een body double te gebruiken voor die shots. In plaats daarvan had Robbie haar gezicht op de dubbel, wat de kans op blessures verkleinde.

Volgens Collider: "Voordat je het vraagt: nee, ze lieten Margot Robbie niet alle ingewikkelde schaatstrucs uitvoeren voor mij, Tonya, maar zetten haar gezicht voor een groot deel van de film op een dubbel. Het is tenslotte geen goed idee om je hoofdrolspeelster over keihard ijs te gooien terwijl je messenschoenen draagt. Het is voor niemand een goed idee om dat te doen."

"Dat gezegd hebbende -- Robbie deed haar best om zoveel mogelijk van het skaten te doen als ze was toegestaan, vaak verscheen ze in 30-40 seconden van elke reeks. En ze bereikte dit door echt te leren skaten -- training een goede vijf dagen per week voor vier uur per dag. Dat is twintig vermoeiende uren per week ", vervolgde de site.

Dit was een slimme zet van de studio, en de meeste mensen hadden geen idee dat dit in de eerste plaats het geval was.

Het is nog steeds indrukwekkend dat Robbie echt het ijs heeft geraakt en dat ze een uitgebreide training heeft ondergaan. Gelukkig was de film een groot succes en kreeg Margot Robbie lovende kritieken voor haar optreden.

Aanbevolen: