Inside Ben Stiller en Christine Taylor's relatie

Inhoudsopgave:

Inside Ben Stiller en Christine Taylor's relatie
Inside Ben Stiller en Christine Taylor's relatie
Anonim

Het onderhouden van een relatie met een beroemdheid voor een langere periode kan een behoorlijk uitdagende taak zijn. Hoewel het voor niemand gemakkelijk is om een romantische betrokkenheid sterk te houden, is dat werk nog ingewikkelder als er twee beroemdheden bij betrokken zijn.

Het kan ongelooflijk moeilijk zijn om met alle ups en downs om te gaan die gepaard gaan met toewijding aan een levenspartner, terwijl je onder het nieuwsgierige oog van het publiek staat.

Will en Jada Pinkett Smith vonden dit vorig jaar in hun nadeel, nadat onthullingen van ontrouw in hun 25-jarig huwelijk naar voren kwamen. De gevolgen hiervan waren dat fans het paar smeekten om 'gewoon al te scheiden'.

Het acteerpaar is nu toegetreden tot het pantheon van Hollywood-paren die het langst getrouwd zijn. Niet ver achter hen is nog een paar sterren op het witte doek - Ben Stiller en Christine Taylor. De twee zijn sinds 2000 getrouwd en hebben elkaar pas het jaar daarvoor ontmoet.

De evolutie van hun persoonlijke en professionele relatie is misschien nog dramatischer dan die van Will en Jada, of is in ieder geval zo in het openbaar verlopen. We bekijken de evolutie van het verhaal van Stiller-Taylor door de jaren heen.

Ben Stiller en Christine Taylor ontmoetten elkaar op de set van 'Heat Vision And Jack'

Ben Stiller en Christine Taylor ontmoetten elkaar voor het eerst in 1999, op de set van een komische sci-fi tv-piloot getiteld Heat Vision en Jack. De pilot was besteld door Fox, hoewel het netwerk uiteindelijk besloot om het niet in serie te zetten.

Taylor was toen 26, terwijl Stiller later dat jaar 33 zou worden. Ze leken het vrijwel meteen te klikken en in november had de ster van The Ben Stiller Show zijn nieuwe vlam al ten huwelijk gevraagd.

Op 13 mei 2000 stapten ze in het huwelijksbootje tijdens een strandceremonie op het eiland Kauai op Hawaï. In die tijd was het misschien niet zo gemakkelijk te voorspellen dat ze bijna twee dozijn jaar later nog steeds sterk zouden zijn. Stiller was tenslotte pas het jaar daarvoor uit een andere verloving gekomen - met Basic Instinct-ster Jeanne Tripplehorn -.

Op dezelfde manier waarop hun romantische relatie heel snel van de grond kwam, bouwden Stiller en Taylor ook heel snel een sterke werkrelatie met elkaar op.

Ben Stiller en Christine Taylor's professionele samenwerking

De eerste vijf jaar van het huwelijk van Stiller en Taylor waren ook de meest productieve voor hen in termen van samenwerking. In 2001 regisseerde de acteur de komedie Zoolander, gebaseerd op een personage dat hij vijf jaar eerder voor het eerst had gecreëerd voor de 1996 VH1 Fashion Awards. Hij speelde ook in de titulaire rol.

In een illustere cast die ook Owen Wilson, Will Ferrell en Stiller's vader, Jerry, omvatte, speelde Taylor een van de hoofdpersonen, genaamd Matilda Jeffries. De film deed het relatief goed, aangezien hij wereldwijd $ 60,8 miljoen opbracht aan de kassa, met een productiebudget van ongeveer $ 28 miljoen.

Een van de belangrijkste kritieken waarmee het werd geconfronteerd, was echter een subplot dat een moordaanslag op de premier van Maleisië uitbeeldde, wat er feitelijk toe leidde dat de film werd verboden in het land - evenals in het naburige Singapore.

Het paar zette hun vruchtbare werk samen voort in 2004, toen ze opnieuw allebei te zien waren in een succesvolle komedie. Deze keer voegden ze zich bij de cast van Dodgeball: A True Underdog Story, geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber.

Hoeveel kinderen hebben Ben Stiller en Christine Taylor samen?

Dodgeball was dat jaar een van de zeer succesvolle films, kreeg veel lof van fans en critici en leverde een gezonde winst van bijna $ 150 miljoen op uit bioscopen over de hele wereld.

In die beginjaren speelden Stiller en Taylor ook samen in drie afleveringen van Curb Your Enthusiasm. Ze waren ook allebei af en toe gaststerren in Arrested Development, hoewel ze pas in 2013 in dezelfde aflevering te zien waren toen Netflix de show opnieuw opstartte.

In april 2002 verwelkomde het paar hun eerste kind, een dochter die ze Ella Olivia Stiller noemden. Hun zoon, Quinlin Dempsey, werd drie jaar later geboren, in juli 2005. Beide kinderen waren te zien in hun vaders fantasiedrama uit 2014, Night at the Museum: Secret of the Tomb.

Het leek in 2017 op een doodlopende weg te zijn beland voor Stiller en Taylor, toen ze aankondigden na 17 jaar huwelijk uit elkaar te gaan. Ze gingen inderdaad een tijdje uit elkaar, totdat de COVID-pandemievergrendeling hen weer bij elkaar bracht. Ze zijn officieel herenigd in 2021, waarbij Stiller zegt dat hij 'de wereld nu anders ziet'.

Aanbevolen: