Inside Nicki Minaj's turbulente relatie met haar overleden vader

Inhoudsopgave:

Inside Nicki Minaj's turbulente relatie met haar overleden vader
Inside Nicki Minaj's turbulente relatie met haar overleden vader
Anonim

Op 12 februari 2021 werd Nicki Minaj's vader Robert Maraj aangereden door een aangereden bestuurder terwijl hij op een rijbaan in Mineola, New York liep. Hij stierf de volgende dag in het ziekenhuis op 64-jarige leeftijd. De moeder van de rapper, Carol Maraj, heeft een rechtszaak van $ 150 miljoen aangespannen tegen de man die wordt beschuldigd van het ongeval. De Superbass-zangeres heeft zelf geen publieke verklaring afgelegd over de tragische gebeurtenis.

Minaj is echter altijd open geweest over haar gespannen relatie met haar overleden vader. Al vroeg in haar leven werd Minaj al blootgesteld aan de schade die huiselijk geweld en drugsverslaving aan gezinnen kunnen toebrengen. De Anaconda-rapper zag haar vader zelfs als het soort man met wie ze nooit zou willen zijn. Maar wat was precies hun relatie voordat hij stierf? Dit is wat we weten.

Minaj's vader beledigde haar moeder toen ze opgroeide

Nicki Minaj vergaarde haar vermogen van $ 85 miljoen, gevoed door haar drive om haar moeder te beschermen. Ze vertelde Rolling Stone in 2010, "Toen ik voor het eerst naar Amerika kwam, ging ik naar mijn kamer en knielde ik aan het voeteneind van mijn bed en bad dat God me rijk zou maken zodat ik voor mijn moeder kon zorgen. Omdat ik Ik had altijd het gevoel dat als ik voor mijn moeder zou zorgen, mijn moeder niet bij mijn vader hoefde te blijven, en hij was degene die ons op dat moment pijn deed."

De Billboard-hitlijst en recordbreker zei dat er "veel geschreeuw" en "gaten in de muren geslagen uit woede." Haar vader heeft het huis zelfs een keer in brand gestoken. "Ik was teleurgesteld in mijn vader, ik wilde gewoon dat hij papa was en de gelukkige persoon was die ik me herinnerde, en ik was bang, heel bang, dat er iets met mijn moeder zou gebeuren. Ik had er nachtmerries over', zei Minaj in hetzelfde interview. Ze leefde inderdaad in angst voor haar vader en voor wat hij haar moeder zou aandoen die hard heeft gewerkt om haar een goed leven te geven.

Haar vader ging naar de afkickkliniek en verzoende zich met de familie

Ondanks alle pijn die Robert Maraj de familie heeft aangedaan, hebben Minaj en haar moeder een manier gevonden om hem te vergeven. Na enkele jaren ging Maraj naar een afkickkliniek. "Hij ging naar een afkickkliniek en maakte zichzelf schoon", vertelde de Chun-Li-rapper aan The Guardian in 2012. "Uiteindelijk gingen [mijn ouders] veel naar de kerk, en hij werd gered en begon zijn leven te veranderen. Hij is nu van de drugs af. Hij boezemt mensen geen angst meer in."

Minaj leek te hebben gewerkt aan het herstel van haar relatie met haar vader nadat hij al het werk had gedaan. Toch was ze erg getraumatiseerd door die rotsachtige gebeurtenissen in haar tienerjaren die ze heeft gezworen nooit geassocieerd te worden met het soort man dat haar vader was. Ze zei: "Ik heb gezworen dat ik nooit zou toestaan dat een man mij zou beheersen of een alcoholist of iets dergelijks zou zijn om mij heen, omdat ik niet wil dat mijn kinderen dat zien."

Het eerste kind van de rapper moet haar vader veel vreugde hebben gebracht. Misschien had Minaj in die tijd dat ze zich voor zichzelf hield nadat de baby was geboren, sterkere familiebanden aangegaan met echtgenoot Kenneth Petty en haar ouders.

Nicki Minaj was er kapot van door het overlijden van haar vader

Nicki Minaj voelt zich nog steeds niet klaar om het overlijden van haar vader te bespreken. Het is nog steeds een gevoelig onderwerp voor de rapper. Rond mei 2021 schreef ze op haar website: "Tho [sic] ik kan mezelf er nog niet echt toe brengen om het overlijden van mijn vader te bespreken; ik kan zeggen dat het het meest verwoestende verlies van mijn leven is geweest. Ik merk dat ik om hem de hele tijd te bellen. Zeker nu hij er niet meer is. Het leven is zo grappig. Moge zijn ziel rusten in het paradijs. Hij was erg geliefd en zal erg gemist worden."

De meermaals bekroonde rapper gaf haar fans ook een update over wat ze had uitgespookt. Ze zei dat ze haar vrije tijd besteedde aan het opnemen van haar nieuwe album. Ze kondigde ook aan dat ze werkte aan een aankomende documentaireserie voor HBO Max. Nicki Minaj is onlangs weer actief op Instagram en heeft interactie met fans die nog steeds gek zijn op de heruitgave van haar album Beam Me Up Scotty door de rapper.

Natuurlijk hopen de barbz nog steeds op een nieuw album, maar ze zijn nog steeds erg blij dat de rapper weer op de been is en weer op haar troon zit. Het lijkt erop dat we ons gewoon moeten verbazen over de volgende zet van Nicki Minaj.

Aanbevolen: