Alles wat we weten over de onlangs herenigde Ben Stiller en Christine Taylor

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de onlangs herenigde Ben Stiller en Christine Taylor
Alles wat we weten over de onlangs herenigde Ben Stiller en Christine Taylor
Anonim

Wanneer mensen afstemmen op hun favoriete programma's of een geweldige film kijken, kan het schokkend gemakkelijk zijn om op een dieper niveau om de personages te geven. Sommige kijkers waren bijvoorbeeld dolblij om te horen dat twee acteurs die een paar op het scherm speelden, in het echte leven aan het daten waren. Sommige mensen die bijvoorbeeld dol waren op de films Zoolander, DodgeBall: A True Underdog Story en Zoolander 2 waren enthousiast toen ze hoorden dat de acteurs die het hoofdpaar in die films speelden, in het echt getrouwd waren.

Helaas kondigden Ben Stiller en Christine Taylor, net als sommige andere co-sterren die uit elkaar gingen nadat ze in het echte leven hadden gedate, uiteindelijk aan dat ze na vele jaren huwelijk uit elkaar gingen. Nadat ze in 2017 uit elkaar gingen, gingen veel waarnemers ervan uit dat Christine Taylor en Ben Stiller op weg waren naar een echtscheiding. Gelukkig voor hen kondigden Stiller en Taylor echter aan dat ze zich in 2021 hadden verzoend. Nu ze weer bij elkaar zijn, is het echt interessant om meer te weten te komen over de relatie van Taylor en Stiller.

Hoe ze elkaar ontmoetten

In 1999 produceerde Fox een pilot voor een van de meest ongelooflijk klinkende series aller tijden, Heat Vision en Jack. Gecreëerd door de geest achter shows als Rick & Morty en Community, Dan Harmon, Heat Vision en Jack, gericht op een superintelligente ex-astronaut die overdag misdaden oplost met zijn pratende motorfiets. Hoewel dat gek genoeg klinkt, is een van de gekste dingen aan de show die nooit naar een serie ging, dat Jack Black, Owen Wilson en Ron Silver in de hoofdrol speelden.

Naast Heat Vision en de hoofdrolspelers van Jack, speelde Christine Taylor ook een gastrol in de show en het bleek dat een klein deel van de serie een keerpunt in haar leven was. Immers, tijdens het werken aan de pilot van de show, ontmoette Christine Taylor de regisseur van de aflevering, Ben Stiller. In 2007 sprak Stiller met Entertainment Tonight over wanneer hij Taylor voor het eerst leerde kennen. "Toen ik haar ontmoette, dacht ik zo'n beetje: 'Dat is de persoon. Het was als, 'Wauw, dit is een geweldig persoon. Ik hou van haar.'"

Een gezin vormen

Na elkaar in 1999 te hebben ontmoet, ging de relatie tussen Ben Stiller en Christine Taylor snel toen ze in het huwelijksbootje stapten tijdens een Hawaiiaanse ceremonie aan de oceaan in het jaar 2000. Van daaruit begonnen ze samen te werken aan verschillende films, maar nog belangrijker, Stiller en Taylor hadden samen een paar kinderen. In april 2002 beviel Taylor van haar eerste kind met Stiller, hun dochter Ella. Toen, iets meer dan drie jaar later, werd de familie van het paar groter toen hun zoon Quinn in juli 2005 werd geboren.

Gedurende meer dan een decennium nadat hun tweede kind was geboren, was er voor de meeste mensen alle reden om te denken dat Ben Stiller en Christine Taylor erg gelukkig waren samen. Natuurlijk zijn de enige mensen die echt kunnen weten hoe goed of slecht een relatie achter gesloten deuren is, de betrokkenen en soms tast een van de partners zelfs in het duister. Als gevolg hiervan had het voor de massa geen al te grote schok moeten zijn toen Stiller en Taylor aankondigden in 2017 uit elkaar te gaan. Op dat moment bracht het paar de volgende verklaring uit. "Met enorme liefde en respect voor elkaar en de 18 jaar die we als koppel samen hebben doorgebracht, hebben we de beslissing genomen om uit elkaar te gaan."

Herenigd

In de jaren nadat werd aangekondigd dat ze uit elkaar gingen, begonnen sommige fans te geloven dat Christine Taylor veel van Ben Stiller verdroeg. Toch had iedereen die Stiller en Taylor wilde zien werken in de jaren die volgden een reden om hoop te koesteren, aangezien ze verschillende keren samen in het openbaar werden gezien. Omdat Taylor en Stiller samen twee kinderen hebben, zouden ze natuurlijk altijd deel uitmaken van elkaars leven, hoeveel wrok er ook tussen hen bestond. Het was echter echt opmerkelijk toen Stiller en Taylor samen de Emmy Awards 2019 bijwoonden, omdat hun kinderen er niet waren.

Nadat Stiller en Taylor samen op de rode loper liepen bij de Emmy Awards 2019, produceerde hij haar vakantiefilm Friendsgiving voor 2020. Ondanks die twee veelbelovende evenementen waren er in 2019 en 2020 geen aanwijzingen dat Stiller en Taylor iets anders waren dan vrienden die veel om elkaar geven. Toen, begin 2021, werd aangekondigd dat Taylor en Stiller na een verzoening opnieuw een koppel waren. Hoewel dat nieuws geen enkel verschil maakte in het dagelijkse leven van iedereen die het paar niet persoonlijk kent, waren veel mensen blij om Still en Taylor weer samen te zien.

Aanbevolen: