‘RHOC’: Inside Slade Smiley en de dramatische relatie van Jo De La Rosa

Inhoudsopgave:

‘RHOC’: Inside Slade Smiley en de dramatische relatie van Jo De La Rosa
‘RHOC’: Inside Slade Smiley en de dramatische relatie van Jo De La Rosa
Anonim

Met zoveel seizoenen van de Real Housewives van Orange County, is het gemakkelijk om enkele van de castleden te vergeten die in de begindagen in de show verschenen. Maar als ze terugkijken op enkele koppels die vroeger in de realityserie zaten, herinneren fans zich Gretchen Rossi en Slade Smiley altijd, aangezien de overdreven verloving van het paar een gênant moment is op RHOC.

Terwijl fans zich begonnen af te vragen of RHOC zou worden geannuleerd, komt de show terug voor seizoen 16. En hoewel er in elk seizoen zeker veel drama is, is het leuk om terug te kijken naar enkele voormalige castleden. Slade had ooit een serieuze relatie met iemand anders dan Gretchen, en dat is Jo De La Rosa. Laten we een kijkje nemen in de relatie van Slade en Jo.

Jo en Slade

Fans hebben de cast van RHOC bijgehouden, waaronder Jo De La Rosa.

Jo was in seizoen 1 en 2 te zien in The Real Housewives Of Orange County en volgens Us Weekly had ze ook een spin-offshow genaamd Date My Ex: Jo & Slade. Jo en Mark Lovette verloofden zich in 2015 en de publicatie merkte op dat sinds Jo geen Instagram-foto's van hen heeft verwijderd, het niet lijkt alsof ze getrouwd zijn.

Het lijkt erop dat het voor Jo moeilijk zou zijn geweest om te zien hoe Slade en Gretchen hun relatie begonnen, aangezien Jo en Gretchen maatjes waren. Jo sprak met Andy Cohen over de relatie en zei: "Aangezien ze Slade via mij had leren kennen terwijl we aan het daten waren, was het gewoon een beetje interessant om te zien dat toen ik eenmaal naar L. A. verhuisde, ze samen eindigden. Maar ik ben blij voor ze allebei omdat ik echt vind dat ze elkaar verdienen."

Fans van RHOC zullen zich herinneren dat de relatie tussen Jo en Slade nooit echt goed was. Hij dacht dat het een goed idee zou zijn als ze thuis bleef en huisvrouw was, en ze wilde wat carrièremogelijkheden verkennen. Ze zaten niet op dezelfde pagina en veel van hun afleveringen hadden deze spanning. Fans konden zien dat ze waarschijnlijk uit elkaar zouden gaan en dat Jo iemand nodig had die haar zou kunnen steunen omdat ze grote carrièredromen had.

Jo legde aan Entertainment Weekly uit dat toen ze erover dacht om zich bij RHOC aan te sluiten bij Slade, "ik het soort [wilde] zien als een geweldige ervaring die we samen als stel zouden kunnen doen, geen idee hebbend wat het zou worden." Jo zei ook: "Ik wist niet eens wie ik was toen ik 23 was. Ik groeide letterlijk op voor Amerika."

Een drama

Slade Smiley heeft gezegd dat Jo haar eigen verlovingsring heeft gekocht.

Volgens People.com zei hij: "Dus blijkbaar doet mijn ex de pers - en dit is iemand met wie ik al 14 jaar geen relatie heb, tenminste 14 jaar. Ze verscheen op een podcast van een andere Bravolebrity en dacht dat ze een onderwerp zou aansnijden in wat ze noemde wat thee morsen en ze maakte de beschuldiging dat haar verlovingsring van die dag nep was. Ik vind dat hilarisch, want de waarheid is dat ze zo wanhopig graag verloofd was voor de show dat ze de ring zelf kocht. Dus om de een of andere reden heb je een probleem met de kwaliteit van de ring, het ligt een beetje aan jou, zus."

Dit is een van die 'hij zei/ze zei'-situaties toen Jo gekwetst leek dat Slade dit zou zeggen, dus fans weten niet echt wat het echte verhaal is over de verlovingsring.

Toen Jo in de show werd voorgesteld als de verloofde van Slade, deelde ze met het publiek dat ze echte gevoelens voor hem had: "Ik had het te druk met verliefd worden en kwijlen." Slade vertelde dat hij 12 jaar ouder was dan Jo en hij zei: "Ik wil graag lesgeven, zij is leergierig."

Jo deelde ook dat hoewel Slade dacht dat ze elke avond moest koken, ze niet wist hoe ze moest koken.

In een interview met Reality Tea vertelde Jo dat ze echt van Slade hield en dat haar gevoelens langer duurden dan mensen waarschijnlijk denken. Ze legde uit: "We waren vijf jaar samen. Hier is het grappige, wat voorkennis: hoewel ik in de show was, was ik nog steeds verliefd op Slade. Ik probeerde nog steeds om dingen uit te werken. Het was nooit echt over voor Slade en ik. Zelfs na de date probeerden mijn ex, Slade en ik er nog steeds uit te komen en toen… kwam Gretchen."

Het lijkt erop dat alles goed is verlopen: Slade en Gretchen zijn gelukkig samen en hebben hun dochtertje, en volgens Bravotv.com heeft Jo gewerkt als marketing- en reclameverkoopmanager. Jo is onlangs ook verloofd met Taran Gray Peirson. Toen Taran en Jo hun eenjarig jubileum vierden, plaatste Jo een lieve foto van het stel en deelde hij mee dat hij het wachten zeker waard was.

Aanbevolen: