Harry Styles werkt samen met Everytown om 'een einde te maken aan wapengeweld' na het toezeggen van $ 1 miljoen

Inhoudsopgave:

Harry Styles werkt samen met Everytown om 'een einde te maken aan wapengeweld' na het toezeggen van $ 1 miljoen
Harry Styles werkt samen met Everytown om 'een einde te maken aan wapengeweld' na het toezeggen van $ 1 miljoen
Anonim

Harry Styles heeft zijn stem en fortuin geleend om bewustzijn te creëren voor wapenbeheersingsinspanningen na de tragische massale schietpartij op de Robb Elementary School in Uvalde, Texas.

Harry Styles heeft aangekondigd dat hij samenwerkt met Everytown voor wapenveiligheid

De 18-jarige Salvador Ramos ging dinsdag tekeer en opende het vuur op de Robb-basisschool in Uvalde. Het resulteerde in de verwoestende dood van 19 kinderen en twee leraren. De 28-jarige popster Harry Styles heeft aangekondigd dat hij samenwerkt met de non-profitorganisatie Everytown voor wapenveiligheid. De "As It Was"-zanger zal samenwerken met de organisatie - wiens werk het is om een einde te maken aan wapengeweld - door meer dan $ 1 miljoen aan touropbrengsten te doneren aan de organisatie.

Styles ging vrijdag naar zijn sociale-mediaprofielen om een verklaring te delen met zijn 45,2 miljoen volgers met het bijschrift: "Beëindig wapengeweld."

De verklaring die hij deelde luidde: "Samen met jullie allemaal, ben ik absoluut verwoest door de recente reeks massale schietpartijen in Amerika, die op zijn laatst culmineerden in Robb Elementary School in Uvalde, Texas. Op onze Noord-Amerikaanse tour, zullen we samenwerken met Everytown die zich inzet om wapengeweld te beëindigen, doneren om hun inspanningen te ondersteunen en hun voorgestelde actie-items delen. Liefs, H."

Hij deelde vervolgens een schokkende statistiek van Everytown for Gun Safety waarin stond: "Vuurwapens zijn de nummer 1 doodsoorzaak voor Amerikaanse kinderen en tieners."

The Gunman In The Robb Elementary School Shooting Legaal gekochte twee AR-15-geweren

18-jarige Salvador Ramos heeft vorige week legaal twee AR-15-geweren gekocht in een winkel op vijf kilometer van zijn huis. Hij kocht ook meer dan 300 munitie om bij de aanval te gebruiken. De gouverneur van Texas, Greg Abbott, zei donderdag dat er geen tekenen waren dat hij psychische problemen had en dat hij geen strafblad had. Hoe hij erin slaagde de $ 5.000 aan wapens te kopen, blijft onduidelijk, aangezien hij naar verluidt op school werd gepest omdat hij arm was.

De schutter verwondde zijn grootmoeder en stal haar auto

Voordat ze het vuur openden op Robb Elementary, schoten de Ramo's zijn grootmoeder neer in hun huis. Hij schoot haar in het gezicht, maar ze overleefde en rende naar het huis van een buurman waar ze de politie belde. De schutter stal vervolgens de auto van zijn grootmoeder en reed ermee naar de Robb-basisschool. Hij had geen rijbewijs en crashte in een greppel in de buurt van de school.

Aanbevolen: