Keanu Reeves werkt mogelijk samen met Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese aan een groot tv-project

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves werkt mogelijk samen met Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese aan een groot tv-project
Keanu Reeves werkt mogelijk samen met Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese aan een groot tv-project
Anonim

In deze fase van zijn carrière is Keanu Reeves een van de beroemdste, meest succesvolle en sympathieke mannen ter wereld. Hij was niet van de ene op de andere dag een succes, maar uiteindelijk werd Reeves een ster en begon hij zijn grootste rollen te verzilveren, waarvan hij er veel schonk.

Tijdens zijn illustere carrière heeft Keanu het overgrote deel van zijn werk op het grote scherm gedaan, en fans hebben zich altijd afgevraagd hoe het zou zijn om hem te zien schitteren in een hitserie. Nou, dit kan sneller werkelijkheid worden dan mensen denken.

Laten we eens kijken naar de vroege rapporten van Reeves die televisiewerk deed met Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese.

Keanu Reeves is een filmlegende

Sinds hij in de jaren tachtig een begrip werd, heeft Keanu Reeves ongelooflijk werk verricht door een indrukwekkende erfenis op het grote scherm samen te brengen. Hij deed uitzonderlijk werk en bracht de juiste goed op het juiste moment, en nadat hij had laten zien wat hij kon in de wereld van komische films, zette hij uiteindelijk zijn zinnen op actiefilms en keek hij nooit meer achterom.

Hoewel het niet altijd goed ging aan de kassa, heeft Reeves er nooit voor terugdeinzen om een interessant project op zich te nemen. De man is een van de meest oprechte mensen in heel Hollywood, en zijn stapel hitfilms maakt de meeste anderen te schande

Sommige van Reeves' grootste films zijn de Bill & Ted-films, Parenthood, Point Break, Speed, Dracula, The Devil's Advocate, de Matrix-franchise en de John Wick-franchise. Er zijn er nog veel meer waar deze vandaan komen, alleen maar om te geloven dat de man een groot succes is geweest.

In plaats van dingen door elkaar te halen, heeft Reeves zijn werk voornamelijk op het grote scherm gedaan, wat betekent dat hij de neiging heeft om weg te blijven van tv-werk.

Keanu Reeves bleef weg van tv

Eerder in zijn carrière, toen hij nog steeds stappen naar de top maakte, was Keanu Reeves meer dan bereid om rollen op het kleine scherm te spelen. In de loop der jaren zou dit echter veranderen, en uiteindelijk bereikte het een punt waarop Reeves grotendeels wegbleef van het kleine scherm.

Over het algemeen kreeg Reeves het grootste deel van zijn televisiewerk in de jaren tachtig en in de jaren negentig leende hij zijn stem aan de Bill & Ted-animatieserie voordat hij bijna 20 jaar het kleine scherm verliet. Van daaruit zou hij een cameo zijn als zichzelf op Bollywood Heroes voordat hij nog een lange pauze van tv nam.

Gedurende 13 afleveringen speelde Reeves Tex op Swedish Dicks, een comedy-webtelevisieserie. Buiten dat, heeft Reeves er opnieuw voor gekozen om weg te blijven van het kleine scherm ten gunste van het maken van functies.

Reeves is duidelijk van mening dat hij het meest geschikt is voor het grote scherm, maar als we de recente rapporten mogen geloven, dan zou de acteur zich kunnen voorbereiden om grote stappen te maken op televisie.

Keanu Reeves' potentiële project met DiCaprio en Scorsese

Vroege rapporten geven aan dat Keanu Reeves een sprong naar het kleine scherm zou kunnen maken om de leiding te nemen in The Devil in the White City.

Volgens Deadline, "The Devil in the White City vertelt het waargebeurde verhaal van twee mannen, een architect en een seriemoordenaar, wiens lot voor altijd verbonden was door The Chicago World's Fair van 1893. Het volgt Daniel H. Burnham, een briljante en veeleisende architect die racet om zijn stempel op de wereld te drukken en Henry H. Holmes, een knappe en sluwe arts die zijn eigen farmaceutische "Murder Castle" op eerlijke gronden bouwde - een paleis gebouwd om jonge vrouwen te verleiden, martelen en verminken. Het verhaal neemt de kijker mee op een reis door moord, romantiek en mysterie in de gouden eeuw."

Het feit dat Reeves naar het kleine scherm zou kunnen gaan, is al belangrijk nieuws, maar wat het nog leuker maakt, is het feit dat Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese beide bij het project zullen worden betrokken.

"Het markeert een belangrijke stap voorwaarts voor de aanpassing, die zich in verschillende stadia van ontwikkeling bevindt sinds Leonardo DiCaprio de filmrechten voor het boek in 2010 kocht en het eerder als speelfilm op Paramount met Martin Scorsese opzette om direct, " Deadline rapporten.

Voor nu lijkt het erop dat DiCaprio en Scorsese een grotere productierol zouden spelen, maar dankzij DiCaprio's succesvolle Don't Look Up, zouden fans niet al te verbaasd moeten zijn om hem een leidende rol in het project te zien spelen.

Het is nog vroeg, maar er is veel hoop dat dit project te zijner tijd samen zal komen en gedijen op Hulu.

Aanbevolen: