Madonna werkt samen met Saucy Santana om een van haar klassiekers te remixen

Madonna werkt samen met Saucy Santana om een van haar klassiekers te remixen
Madonna werkt samen met Saucy Santana om een van haar klassiekers te remixen
Anonim

The Queen of Pop heeft misschien een enorme catalogus van tijdloze klassiekers, maar ze besloot toch om er een nieuw leven in te blazen.

Op vrijdag bracht Madonna een nieuwe remix uit van haar kenmerkende hit "Material Girl" uit 1984, getiteld "Material Gworrllllllll!" De nieuwe versie van het nummer bevat de opkomende rapper Saucy Santana.

Madonna begint het nummer door het eerste couplet te rappen.

"Ik ben niet fancy, ik hou gewoon van fancy s---. Laat een budget verdwijnen als een goocheltruc. Laat ze alles voor me kopen, ik hoef niet te kiezen. Voer alleen een gesprek als de zak is dik."

Het refrein lijkt niet op de originele hit, maar bevat in plaats daarvan nieuwe zang en teksten gezongen door Madonna.

"Een materieel meisje is niet smakeloos, een materieel meisje is mijn favoriet. Ik ben een materieel meisje, dus verspil dit niet. Als je geen materieel meisje bent, dan ben je basic."

Santana is veel te zien op de baan en spuugt een paar eigen maten.

"(Material girl) werkt momenteel aan een Grammy", rapt hij. "Ondertussen poesje poesje met je man in Miami."

De eerste keer dat fans getuige waren van deze combinatie was in juni tijdens Madonna's show in Terminal 5 club in New York City. Madonna speelde een speciale set om de Pride-maand te vieren en bracht Santana uit om de remix uit te voeren.

"Ik wou dat ik dit moment voor het LEVEN kon hebben", schreef Santana over de ervaring op zijn Instagram. "De afgelopen weken waren jullie ronduit geweldig!"

Santana bedankte Madonna direct. "Dank je. Ik heb in stilte zoveel geweldige dingen van je geleerd. Bedankt dat je voor MIJ hebt gekozen! Een queer, vrouwelijke, zwarte jongen met talent en visie waarvan ik niet wist dat God die voor mij had."

De samenwerking komt nadat Madonna eerder dit jaar een reeks remixes van haar hit 'Frozen' uit 1998 uitbracht. De remixen bevatten DJ Sickick, Fireboy DML en 070 Shake. Een versie van Sickkick's remix ging in 2021 viraal op TikTok, wat leidde tot de officiële release. Madonna heeft ook verschillende muziekvideo's opgenomen voor de remixes.

Madonna sprak over haar plannen om haar oude catalogus opnieuw uit te brengen in een recent interview met Variety.

"Ik ben gewoon op zoek naar interessante, leuke manieren om mijn catalogus opnieuw uit te brengen en mijn muziek aan een nieuwe generatie voor te stellen," zei ze. "Het hele gedoe met 'Frozen' was zo leuk, maar ik werd op een dag wakker en zei: 'Ik ben het zat om in het verleden te leven!' Ik wil weer op tournee, ik ben een schepsel van het podium. Dat is mijn gelukkige plek."

Madonna is momenteel bezig met het regisseren van haar eigen biopic, die zal worden uitgebracht door Universal Pictures. Ze brengt ook een remixalbum uit met de titel "Finally Enough Love: 50 Number Ones", om haar recordbrekende 50 Billboard Dance nummer één hits te vieren. Het album komt uit op 19 augustus.

Als Madonna ons iets heeft geleerd, is het wel dat ze altijd bezig zal blijven.

Aanbevolen: