Wat hun beroemde familie en vrienden zeggen over de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Inhoudsopgave:

Wat hun beroemde familie en vrienden zeggen over de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Wat hun beroemde familie en vrienden zeggen over de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Anonim

Als je nog nooit hebt gehoord over Travis Barker die Kourtney Kardashian voorstelt, leef je waarschijnlijk onder een steen. En over rotsen gesproken, Barker zorgde er zeker voor dat wanneer hij op één knie ging zitten, hij een enorme rots op de vinger van zijn eeuwige vlam zou schuiven. En terwijl we allemaal nog steeds niet geloven over het dromerige voorstel, genieten de Blink-182-drummer en realityster er nu van om elkaar de toekomstige meneer en mevrouw Barker te noemen. En Kourtney herbeleeft haar speciale moment door hartverwarmende beelden van haar adembenemende aanzoek te delen…

Terwijl Kourtney over haar sprookjesaanzoek gutst, is ze niet de enige die haar schattige gevoelens deelt! Dit is wat de naaste familie en vrienden van het paar te zeggen hebben over hun dromerige verloving. Vinden ze het te vroeg? Zijn ze extatisch? Laten we het uitzoeken!

8 Kim Kardashian

Kourtney's beroemde zus is ongetwijfeld een van de eersten naar wie we kijken om te zien hoe ze reageerde op het ultieme voorstel! De oprichter van KKW Beauty and Skims, die onlangs de draak stak met het pas verloofde stel op haar SNL-schets "The People's Kourt", aarzelde niet om haar diepe vreugde te delen.

Op Kourtney's Instagram-post - degene die het internet brak - deelde Kim K liefde voor haar grote zus door op de foto te reageren met emoji's met een rood hart en ring. Later plaatste ze op haar Twitter een video van de gloeiende Kourtney, terwijl ze inzoomde op haar chique kenmerkende rots, met als onderschrift: "KRAVIS FOREVER ?." Kim K begon zeker een trend met de bijnaam van het paar.

7 Kris Jenner

De matriarch van de familie woog zeker snel in op het weelderige voorstel van haar dochter!

Toen de Meet the Barkers-aluin op één knie ging zitten en Kourtney voor altijd vroeg, was de manager zeker meer dan opgewonden voor haar dochter, de maker van Poosh. De momager zorgde ervoor om de wereld te laten weten hoe tevreden ze is voor haar oudste dochter door een paar oprechte woorden te delen op een Instagram-fotodumppost. "Gefeliciteerd met het mooiste, meest schattige, aanhankelijke, fantastische, voor elkaar gemaakte koppel ter wereld! Ik hou van jullie!!!!!!!" Mama K is trots en gelukkig! Hoe schattig is het dat ze de tijd nam om een fotodump te plaatsen met foto's van het lieve stel?

6 Kylie Jenner

Na het nieuws op sociale media te hebben gedeeld, begonnen felicitaties en berichten binnen te stromen, waaronder een van een ander Kardashian-Jenner-clanlid. Kylie Jenner, de schoonheidsmagnaat van de miljardair, was ook meer dan extatisch voor Kourtney en de glimmende rots op haar vinger.

Net als Kim wilde Stormi's moeder ervoor zorgen dat ze het kostbare moment benadrukte door een foto te delen met een close-up van de ring waaraan een flink prijskaartje hing.

5 Landon Barker

Ja, Kourt wordt nu ook een officiële stiefmoeder, aangezien Barker de vader is van zowel een zoon als een dochter!

Landon, de zoon van de drummer, stemde in en deelde zijn reactie op de verloving op zijn TikTok-account. Hij gaf zijn vader en de toekomstige bruid zijn zegen door een oprechte video van zichzelf aan tafel met de tortelduifjes te delen, en voegde het lied "Marry Your Daughter" op de achtergrond toe. Hij schreef: "Zo blij voor mij en mijn nieuwe familie!" Landons grijns aan het einde spreekt boekdelen.

4 Kendall Jenner

Het supermodel vierde, net als haar zus Kylie, de nieuwe relatiestatus van Kourt en haar zwager door dezelfde videoclip te delen. Een US Weekly-rapport deelde dat Kim, Kylie en Kendall allemaal hetzelfde ringshot deelden. Het is duidelijk dat de clan wil pronken met de diamant.

Hoewel de hele familie het voorstel vierde met een voortreffelijk diner, was het voor alle leden van de KarJenners belangrijk om hun enthousiasme ook op sociale media te delen.

3 Addison Rae

Kourtney en haar aanstaande echtgenoot hebben sinds het nieuws veel onvoorwaardelijke liefde gekregen. Een goede vriend die het paar met ongebreidelde opwinding het beste wenste, was de TikTok-ster Addison Rae.

De BFF van de oprichter van Poosh reageerde snel op de aankondiging en schreef "IM SCREAMING". Moet ze nog meer zeggen? De opwinding is echt!

2 Khloé Kardashian

Social media-applicaties zijn zeker beplakt met foto's van het voorstel met eindeloze boeketten rode rozen. Khloé was gewoon een van de velen die pronkte met het romantische en uitbundige strandaanzoek door een foto van het emotionele moment te delen met haar IG.

De Strong Looks Better Naked-auteur gaf voor het eerst commentaar op het zonsondergangvoorstel dat haar zus deelde door heel veel hartemoji's te becommentariëren. Ze deelde later een bericht van de toekomstige heer en mevrouw Barker op haar IG-account met het bijschrift: "♥️ LIEFDE overwint alle dingen ♥️."

1 Alabama Barker

We zouden ook heel blij zijn als Kourt onze stiefmoeder zou worden!

Alabama Barker, de vijftienjarige dochter van Barker, deed ook mee aan de vieringen. Landon's zus deelde lieve woorden op Kourtney's Instagram-bericht waarin het fantastische nieuws werd aangekondigd. Net als Landon gutste ze over het nieuws en zei: "Hou van jullie" met een rood hart en emoji met haar handen omhoog.

Ze herhaalde de gevoelens van haar broer door ook een foto te delen op haar Instagram-verhaal van Kourt en haar verlovingsring, en schreef: "Zo blij voor jullie" en "Ik hou van [jullie] allebei."

Aanbevolen: