Tori Spelling & Dean McDermott Split - Dit is wat hun vrienden zeggen

Inhoudsopgave:

Tori Spelling & Dean McDermott Split - Dit is wat hun vrienden zeggen
Tori Spelling & Dean McDermott Split - Dit is wat hun vrienden zeggen
Anonim

Dean McDermott en Tori Spelling hebben lange tijd een tumultueuze relatie gehad, maar de zaken kunnen voorbij zijn aangezien het paar naar verluidt een proefscheiding doormaakt.

Speaking to Us Weekly, een bron die naar verluidt dicht bij het paar stond, bevestigde dat ze ""doorgaan met een proefscheiding."

Een andere bron liet ook doorschemeren dat de ouders van vier kinderen misschien geen echtscheiding hebben aangevraagd, maar werd alleen van financiële zorgen. “Ze weten dat scheiden duur zal zijn en het is niet iets dat ze nu willen doormaken. Ze voelen zich allebei gevangen', zei de tweede insider.

Ze voegden eraan toe dat Dean en Tori al die jaren bij elkaar zijn gebleven, grotendeels voor hun kinderen. "Het hebben van kinderen maakt het moeilijker omdat ze niet willen dat hun kinderen ongelukkig zijn, maar tegelijkertijd is Tori al een tijdje ongelukkig", vervolgde de insider.

Ze voegden eraan toe: "Ze zijn echt nog steeds samen voor hun kinderen."

Waarom Tori's vrienden zich zorgen om haar maken

Hoewel een scheiding in het belang van Dean en Tori kan zijn, gezien hoe ongelukkig bronnen beweren dat ze samen zijn, maken de vrienden van de 90210-aluin zich naar verluidt zorgen over haar welzijn.

De eerste bron vertelde Us Weekly dat de actrice afstand neemt van haar dierbaren, waardoor de mensen om haar heen zich zorgen maken.

De insider voegde eraan toe dat het ongebruikelijk is dat Tori zo gereserveerd is in haar steunkring, vooral in zo'n moeilijke tijd.

"Ze is zo MIA geweest dat ze zich zorgen maken dat er iets aan de hand is - als ze weer geldproblemen heeft of depressief is", deelden ze. "Ze komen gewoon niet meer samen in vriendengroepen zoals voorheen."

De relatie van Dean en Tori is al eerder op de klippen gelopen. Afgelopen november heeft E! News meldde dat het huwelijk van het paar "voorbij" was en dat Tori plannen had om in de nabije toekomst een echtscheiding aan te vragen. Het paar werd vorig jaar ook gespot zonder hun trouwringen, waardoor er nog meer gespeculeerd werd dat ze ermee zouden stoppen.

Dean en Tori zijn sinds 2006 getrouwd. Ze hebben een zeer openbare moeilijke periode doorgemaakt toen Dean's ontrouw in 2013 aan het licht kwam. Later zocht hij behandeling voor seksverslaving.

Tot nu toe hebben de beroemdheden geen commentaar gegeven op de status van hun huwelijk. Maar hoewel hun kinderen een belangrijk middelpunt zijn op hun sociale media, kan hetzelfde niet over elkaar worden gezegd - Dean heeft zelfs geen foto's of video's van Tori van zijn 55e verjaardag toegevoegd, wat suggereert dat ze het apart hebben doorgebracht.

Aanbevolen: