Fans zijn niet klaar voor de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Inhoudsopgave:

Fans zijn niet klaar voor de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Fans zijn niet klaar voor de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker sissen deze zomer echt, met een stortvloed aan PDA's en een reeks vakanties die laten zien dat ze dichterbij zijn dan ooit.

Het paar lijkt enorm verliefd en perfect synchroon, en het feit dat ze hun families al zo naadloos hebben kunnen mengen, doet fans geloven dat er een bruiloft in het verschiet ligt.

Gezien het feit dat ze zo schaamteloos met elkaar zijn geslagen en hun romance steeds intenser wordt, zijn fans in het reine gekomen met het feit dat dit niet zomaar een affaire is, maar dat het huwelijk niet iets is dat ze kan achterlopen.

Fans duwen terug op een Kardashian/Barker-huwelijk

Travis Barker en Kourtney Kardashian hebben allebei hun liefde voor elkaar geuit, en ze hebben elk hints gegeven dat een huwelijk in het verschiet ligt. Dat is waar fans de grens trekken.

Chatter op sociale media heeft onthuld dat Kourtney en Travis op dit moment een leuk stel zijn om naar te kijken, maar dat fans het er echt niet mee eens zijn dat deze twee op een permanente manier met elkaar gaan settelen.

Dit lijkt gewoon geen huwelijk in de hemel te zijn, en als fans er iets over te zeggen hebben, zal de romance tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker de huidige staat waarin het zich bevindt niet overtreffen.

Fans zijn een bedrijf Nee

Als het gaat om een mogelijk huwelijk en aanstaande huwelijk tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker, zijn fans een stevige 'nee'.

Dit is niet iets dat ze zullen onderschrijven of achter zullen staan.

Dit is schokkend, gezien het feit dat een Kardashian-huwelijk vrijwel garant staat voor een uitbundige affaire die echt de aandacht zal trekken, maar als het gaat om het kijken naar deze twee tortelduifjes die hun relatie officieel maken, voelen fans gewoon niet de sfeer.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "Dit zou me choqueren. Ik zie ze al een hele tijd daten, maar dit is zeker niet voor altijd", en "te snel", samen met; "Ugh, doe Kourtney niet. Ware liefde is met de Dis," "en de scheiding in de andere hoek."

Anderen schreven om te zeggen; "waarom zo gehaast?" "wow, vertragen" en "wat is het punt? Ze zullen toch niet duren."

Het lijkt erop dat fans, als het erop aan komt, zich bewust zijn van het feit dat Scott Disick bij Amelia Hamlin is en Kourtney bij Travis, maar fans willen Kourtney en Scott op een dag weer bij elkaar zien. Hun liefdesaffaires met andere partners lijken te worden gesteund door fans, maar het einddoel is dat mensen Scott en Kourtney's kerngezin in de toekomst weer bij elkaar willen zien.

Aanbevolen: