‘RHOBH’ Dorit Kemsley onthult dat ze bijna de show verliet en praat over traumatische inbraak

Inhoudsopgave:

‘RHOBH’ Dorit Kemsley onthult dat ze bijna de show verliet en praat over traumatische inbraak
‘RHOBH’ Dorit Kemsley onthult dat ze bijna de show verliet en praat over traumatische inbraak
Anonim

Medehuisvrouw en vriend, Teddi Mellencamp, nam de tijd om Dorit Kemsley te interviewen over de nasleep van haar huisinvasie. De Real Housewives-ster was openhartig over de schok en angst die ze voelde tijdens het traumatiserende incident.

Het is nu twee weken geleden sinds de inbraak en Dorit zet eindelijk stappen richting herstel. Haar kleine kinderen weten niets van de overval af en de familie Kemsley wil dat graag zo houden.

Het is een zegen dat Jagger (7) en Phoenix (5) sliepen en zich niet bewust waren van het verontrustende incident. Dorit heeft de last van die nacht gedragen sinds haar man, PK, op dat moment nog in Londen was.

Blijkbaar dachten de overvallers dat ze ook nog in Londen was.

Dorit was openhartig over de nacht dat ze onder schot werd gehouden en zei: "Ik probeer de ene voet voor de andere te zetten." Ze ging verder met te zeggen: "Allereerst was ik volledig overrompeld", en voegde eraan toe: "Ze waren verrast me thuis te zien … Toen ze dat deden, duwden ze me tegen de grond. Ze zeiden: 'Wie is er nog meer in het huis?'”

Dorit Kemsley Interview

Ze zei tegen Teddi: "Er was iemand anders die zei: 'Dood haar gewoon, dood haar nu al, dood haar gewoon', en het enige wat ik kon bedenken, 'Ik moet die baby's redden', smeekte ik. hen, ik smeekte om mijn leven, en smeekte om hun leven.” Dorit vervolgde: "Ik zei: 'Ik geef er niets om, neem het allemaal. Je mag alles hebben. Alsjeblieft, ik ben een moeder van baby's. Alsjeblieft, ze hebben me nodig. Doe me alsjeblieft geen pijn.'”

De realityster moest meteen weer gaan filmen voor de show nadat het incident plaatsvond. Dorit zei dat de dames aan haar zijde stonden en meer dan ondersteunend waren.

Dorit zei dat ze nog steeds wordt achtervolgd door de traumatische beproeving. “De paniekaanvallen komen eraan… En je veilig voelen? Hoe ga ik me ooit weer veilig voelen? Hoe bescherm ik mijn kinderen?… Ik ga door dat alles.”

huiveringwekkende bewakingsvideo

Beeldmateriaal van de nacht van Dorit's huisinvasie. De politie heeft dit bewijs vrijgegeven om te zien of het publiek kan helpen bij het vinden van de overvallers.

Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de Kemsley's.

Aanbevolen: