Suzanne Somers praat over naakt poseren op 73-jarige leeftijd, onthult hoe ze niet ouder wordt

Inhoudsopgave:

Suzanne Somers praat over naakt poseren op 73-jarige leeftijd, onthult hoe ze niet ouder wordt
Suzanne Somers praat over naakt poseren op 73-jarige leeftijd, onthult hoe ze niet ouder wordt
Anonim

Suzanne Somers is onlangs naar voren gekomen om enkele van haar grootste anti-verouderingsgeheimen te onthullen en legt uit hoe ze in haar hogere jaren zo zelfverzekerd haar kleren voor de camera kan laten liggen.

Toen Suzanne Somers 73 werd, kleedde ze zich uit tot haar verjaardagspak en poseerde ze voor een foto, wat nogal wat opschudding veroorzaakte bij fans. De eerste schok van een 73-jarige naakt poseren was echter niet wat hun aandacht had getrokken.

Het feit dat Suzanne Somers er zo ongelooflijk goed uitzag, is waar fans echt over spraken. Er waren enkele normale tekenen van veroudering, maar voor het grootste deel waren mensen verbijsterd over hoe sensationeel ze eruitzag voor haar leeftijd, en ze wilden meer weten over hoe dit mogelijk was.

Comfy In Haar Eigen Huid

Suzanne Somers vertelt hoe het haar is gelukt om er zo jong uit te zien tijdens haar oudere jaren, en dit is een informatiesessie die niemand wil missen.

Om te beginnen verduidelijkt Somers dat ze niet probeert er absoluut tijdloos uit te zien. Ze is trots op haar leeftijd en gelooft in het natuurlijke verouderingsproces, vertelde ze op een gegeven moment aan de pers; " Ik heb een goede huid. En ik ben niet erg gerimpeld. En de rimpels die ik heb storen me niet, want ik verdien wat op mijn 74e."

Ze geeft aan fans aan dat ze erg goed in haar vel zit en zelfverzekerd is over hoe ze eruitziet omdat ze goed is voor haar lichaam… en dat is te zien.

Het vuil opruimen

Behalve dat ze vertrouwen heeft in het natuurlijke verouderingsproces, heeft Suzanne Somers het vuil gemaakt van de bewuste inspanning die ze doet om ervoor te zorgen dat ze er altijd op haar best uitziet en zich goed voelt.

Somers geeft aan dat ze 'eet alsof ze kanker heeft, alsof haar leven ervan afhangt'.' Ze kweekt zoveel groenten als ze kan in haar eigen tuin en geeft ze water met gezuiverd water. Ze legt ook veel nadruk op balans, slaapt 8 tot 9 uur per nacht zonder hulp en gelooft heilig in dagelijkse lichaamsbeweging en yoga.

Somers probeert ook een goede vorm te behouden door zowel valeriaanwortel als magnesium te nemen.

Misschien een van de meest solide adviezen van Somers… neem een Epsom-zoutbad met degene van wie je houdt! Twee keer per week duiken zij en haar man 20 minuten in het bad en worden grondig ontspannen voordat ze naar bed gaan om een goede nachtrust te krijgen.

Het lijkt zeker voor haar te werken!

Aanbevolen: