De waarheid over de traumatische tijd van Hunter King op 'The Young And The Restless

Inhoudsopgave:

De waarheid over de traumatische tijd van Hunter King op 'The Young And The Restless
De waarheid over de traumatische tijd van Hunter King op 'The Young And The Restless
Anonim

Gezien hoe de beroemde Kissing Booth-ster Joey King is geworden, is het soms gemakkelijk om te vergeten dat ze een oudere zus heeft die bijna net zo druk is met haar Hollywood-carrière als zij. Voor honderdduizenden mensen is Hunter King Summer uit The Young and the Restless. De langlopende soapserie overdag is enorm succesvol geweest en zelfs lucratiever voor Hunters levensstijl. Ze is misschien niet het rijkste castlid van Young and the Restless, maar volgens haar Instagram lijkt ze een behoorlijk comfortabele levensstijl te hebben. In tegenstelling tot veel beroemdheden, lijken fans het echt leuk te vinden om te zien hoe Hunter haar leven leidt. Dit komt vooral omdat ze net zo sympathiek, eigenzinnig, mooi, intelligent en uiterst charmant is als haar jongere zus.

Door Summer te spelen op The Young and the Restless, speelde ze ook in de veelgeprezen sitcom Life In Pieces en in tal van andere projecten. Zelfs nog steeds is Hunter ongelooflijk bekend geworden vanwege haar ontroerende relatie met haar zus, Joey. Toch weten de fans van Hunter dat ze een aantal grote beproevingen en beproevingen heeft doorgemaakt. Ze is tenslotte ongelooflijk eerlijk over wat ze doormaakt, met name haar strijd tegen depressie, op haar Instagram. Maar fans weten eigenlijk niet dat haar tijd op The Young and the Restless haar echt ongelooflijk veel pijn heeft gedaan. Hoewel er ook veel vreugde was daar, werd haar tijd in de show (waar geen einde aan is gekomen) geplaagd door schandalen en liefdesverdriet.

Hunter King verlaat de jongeren en de rustelozen

Hunter King heeft Summer Newman Abbott gespeeld in maar liefst 764 afleveringen van The Young and the Restless. Al bijna tien jaar verdient ze een gezond inkomen in het land van de soaps. Maar in augustus 2021 onthulde Hunter dat ze niet zou terugkeren naar de show, noch de man die haar man Kyle speelt, Michael Mealor. Hoewel dit aanvankelijk werd verklaard doordat de twee geen overeenstemming konden bereiken met het productiebedrijf over hun salarissen, lijkt het erop dat Hunter om persoonlijke redenen klaar is met de soapserie.

Hoewel ze onlangs terugkeerde naar The Young and the Restless voor een korte cameo in oktober 2021, vertelde Hunter aan Soap Opera Network dat ze alleen terug zou komen naar de show voor cameo's en gastspots. Dit komt omdat ze het veel te druk heeft met naar school gaan.

"Ik volg een versnelde wiskundeles die maar zes weken duurt, maar volgend kwartaal zal ik veel meer lessen volgen. Vanaf nu zal mijn hoofdvak psychologie zijn. En hopelijk zal ik' Ik zal dat combineren met acteren, maar ik probeer zoveel mogelijk te leren en als persoon constant te groeien', legde Hunter uit voordat hij eraan toevoegde: 'Depressie is iets waar ik al jaren mee worstel, dus ik' Ik ben gepassioneerd om manieren te vinden om niet alleen mezelf, maar ook anderen op die manier te helpen. Dat zou zeer de moeite waard zijn voor mij. Ik ben ook een tijdje naar Europa geweest en doe ook auditie, maar ik heb het gevoel dat ik op een raar kruispunt in mijn leven sta van: 'Wat wil ik hierna doen?' Ik bekijk het gewoon van dag tot dag. onderzoeken welke mogelijkheden er voor mij zijn. Ik ben van alles aan het brouwen, dus het gaat erom uit te vinden welke het meest interessant voor mij is."

Hoewel ze enorm dankbaar is voor haar lange tijd in de show (ze trad toe in 2012) en dol is op de schrijvers, cast en crew, lijdt het geen twijfel dat de show heeft bijgedragen aan haar persoonlijke worstelingen.

De geruchten over een grote en opruiende vete tussen Hunter King en Michael Muhney

Fans van The Young and the Restless weten dat Michael Muhney vijf jaar lang de oom van Hunter King (Adam) speelde in de show. Ze weten ook dat hij in 2014 uit de show werd ontslagen. Maar ze weten misschien niet dat er overvloedige geruchten circuleerden over wat er achter de schermen gebeurde. Hoewel Hunter nooit publiekelijk heeft gereageerd op de beschuldigingen die TMZ beweert te hebben geuit, zijn er talloze nieuwsbronnen die geloven dat dit is gebeurd.

Volgens Radar Online in 2014 deed Hunter King achter de schermen beweringen dat Michael haar een paar keer heeft betast. Ze zei ook dat hij een paar seksuele passes naar haar maakte, ondanks dat hij 18 jaar ouder was en haar oom speelde. Hunter, die 20 was op het moment van de beschuldigingen, zou naar verluidt hebben gedreigd naar de politie te gaan als Michael niet uit de show zou worden ontslagen. Tot op de dag van vandaag werd Michael Muhney de beschuldigingen publiekelijk ontkend en beweerde hij dat Hunter zoiets niet had gezegd. Dit zorgde ervoor dat veel fans van Michael achter Hunter aangingen op Twitter. Maar veel van Hunter's co-sterren steunden haar zonder in detail te treden over waarom Michael werd ontslagen. Dus hoewel we nog steeds niet zeker weten of Hunter die beschuldigingen heeft geuit, weten we wel dat de hele ervaring traumatisch voor haar was.

Hunter vond liefde op de jongeren en de rustelozen die eindigde in liefdesverdriet

Het lijdt geen twijfel dat Hunter King met bijna iedereen zou kunnen daten. Ze is prachtig, gedreven, getalenteerd en ronduit grappig. In plaats van voor een beroemde acteur te gaan, werd Hunter verliefd op een van de cameramensen van The Young and the Restless, Nico Svoboda. Nee, Nico was geen oude, sjofele cameraman, maar een jonge, fitte, knapperd met wie ze snel in aanraking kwam.

In 2020 beweerde Hunter dat Nico haar beste vriend was, wat een van de redenen was waarom ze besloten zich in 2018 te verloven. Hoewel het voor Nico lastig was om Hunters overvloedige slaapkamerscènes op de soap te filmen, de twee schijnbaar waren onafscheidelijk. En fans weten dat ze jarenlang huwelijksplanning hebben gemaakt… Helaas viel hun verloving uit elkaar tijdens de pandemie.

Hoewel Hunter noch Nico de redenen hebben besproken waarom ze uit elkaar zijn gegaan, lijdt het geen twijfel dat de ervaring voor hen allebei zwaar is geweest. Dus hoewel Hunter liefde vond op de set van The Young and the Restless, herinnert het haar ongetwijfeld aan de teloorgang van haar banden met Nico. Ik hoop dat de volgende poging van Hunter haar de vreugde geeft die ze verdient.

Aanbevolen: