Matthew Morrison verlaat 'So You Think You Can Dance' reboot

Inhoudsopgave:

Matthew Morrison verlaat 'So You Think You Can Dance' reboot
Matthew Morrison verlaat 'So You Think You Can Dance' reboot
Anonim

Acteur Matthew Morrison heeft aangekondigd dat hij So You Think You Can Dance zal verlaten na het einde van de auditierondes. De reboot van de hitshow ging in première op 18 mei, waarbij de voormalige Glee-ster een geweldige tijd leek te hebben op de stoel van de rechter.

Tijdens een gesprek met US Weekly gaf Morrison zijn officiële verklaring over de zaak en zei: "De kans krijgen om te oordelen over So You Think You Can Dance was een ongelooflijke eer voor mij", zei hij. "Daarom is het mijn diepste spijt om u te informeren dat ik de show zal verlaten." Vanaf deze publicatie hebben juryleden JoJo Siwa en Stephen "tWitch" Boss nog geen commentaar gegeven op zijn vertrek.

Vertegenwoordigers van FOX hebben bevestigd dat ze een nieuwe rechter voor de serie zouden aankondigen vóór de liveshows, die op 15 juni zullen worden uitgezonden. iemand die een SYTYCD-deelnemer is of alumni beoordeelt.

Morrison was specifiek over de reden van zijn vertrek

Terwijl hij bleef praten met US Weekly, gaf Morrison toe dat hij de protocollen in het beoordelingsproces niet had gevolgd. "Na het filmen van de auditierondes voor de show en het voltooien van de selectie van de 12 finalisten, volgde ik de productieprotocollen van de competitie niet, waardoor ik de competitie niet eerlijk kon beoordelen", legde de inwoner van Californië uit.

Een bron bevestigde dat de officiële reden voor zijn vertrek een kleine overtreding was. Er zijn echter geen details over wat die overtreding was. Er is ook geen woord over wie er nog meer bij de kwestie betrokken waren. Morrison heeft de media wel bevestigd dat hij de show vanuit huis zou bekijken en dat hij weet dat het "een van de beste seizoenen tot nu toe" zal zijn.

Twitter doet vermoeden wat er is gebeurd

Verschillende gebruikers op Twitter vragen zich af wat de Broadway-start deed waardoor hij de show verliet. De populaire gissingen hebben echter betrekking op het gedrag rond vrouwelijke deelnemers. Verschillende gebruikers wilden weten wat de ster deed, terwijl anderen dachten dat hij backstage met deelnemers flirtte. Anderen hebben ook opmerkingen gemaakt dat de mogelijkheid om te flirten met deelnemers zou kunnen zijn geëscaleerd.

Eén gebruiker had het zelfs over hoe Morrison hem altijd rare vibes had gegeven, tweetend: "Matthew Morrison trends nooit om een reden die niet in de war is. Maar "geschonden concurrentieproductieprotocollen" is hoe ik nu elk zal beschrijven kerel die komt griezelig op me af." Een andere gebruiker die wilde weten waarom hij wegging, vermoedde echter dat hij iemand oneerlijk beoordeelde of gerelateerd was aan COVID.

So You Think You Can Dance wordt uitgezonden op FOX Wednesdays om 9:00 ET. In de volgende aflevering is de laatste auditiedag voor de choreografieronde te zien. De choreografieronde bepa alt wie de liveshows ha alt.

Aanbevolen: