Fans reageren op Kellan Lutz die 'FBI: Most Wanted' verlaat om voor zijn dochter te zorgen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Kellan Lutz die 'FBI: Most Wanted' verlaat om voor zijn dochter te zorgen
Fans reageren op Kellan Lutz die 'FBI: Most Wanted' verlaat om voor zijn dochter te zorgen
Anonim

Kellan Lutz bedroefde fans deze week door te onthullen dat hij de hitshow FBI: Most Wanted verlaat.

De acteur ging dinsdag naar Instagram om uit te leggen waarom hij afstand neemt van het populaire CBS-drama.

Hij legde uit dat hij genoten heeft van zijn tijd in de show, maar dat familie belangrijker is.

Lutz heeft aangekondigd waarom hij de show verlaat

Nadat de première van seizoen 3 van FBI: Most Wanted voorbij was, ging Lutz naar zijn Instagram om het uit te leggen.

"Wauw. Wat een avond! En ja, dat heb je goed gezien", schreef hij, verwijzend naar zijn personage dat werd neergeschoten.

De aflevering eindigde toen hij in het ziekenhuis aan het herstellen was, waardoor fans zich afvroegen wat er gaat gebeuren.

Lutz legde uit dat hij afstand doet van de rol, maar hij sluit ook niet uit dat hij terug zal komen en zei: "Crosby zal voorlopig geen slechteriken achtervolgen" en "Ik hoop dat Crosby in de toekomst hier en daar kan komen en gaan."

Hoewel het nieuws dat Kellan dit seizoen niet in de toekomstige afleveringen van de show zal zijn, de fans bedroefd maakte, was zijn reden waarom hij besloot te stoppen oprecht, zo velen begrepen het.

Hij onthulde dat hij niet meer filmt, zodat zijn dochter, die dit jaar werd geboren, kan opgroeien omringd door familie aan de westkust.

Lutz en zijn vrouw Brittney hebben de laatste tijd een aantal ernstige tragedies gehad, een baby verloren tijdens de zwangerschap en Brittney met gezondheidsproblemen, dus hij wil zich concentreren op wat belangrijk is: zijn gezin.

"Als 2020 me iets heeft geleerd, is het wel hoe belangrijk familie werkelijk is. Na veel gebed en reflectie heb ik de moeilijke beslissing genomen om mijn groeiende gezin terug naar CA te brengen, zodat onze dochter kan opgroeien bij haar grootouders, tantes, ooms en neven, maar een klein eindje rijden, "schreef hij in het bijschrift.

Fans vertelden hem dat familie het allerbelangrijkste is

Hoewel veel mensen in het commentaargedeelte van de post hun verdriet uitten dat ze Crosby niet langer in de show zouden zien, prezen de meeste mensen Kellen voor zijn beslissing.

Mensen vertelden hem dat familie het belangrijkste is, en dat hij een goede man was omdat hij prioriteit gaf aan zijn vrouw en dochter.

"Zeker geen gemakkelijke beslissing, maar de meest vruchtbare voor uw gezin op dit moment", schreef iemand.

"Dwaas respect", zei een andere persoon tegen de 36-jarige.

De Instagram-opmerkingen van Kellan Lutz
De Instagram-opmerkingen van Kellan Lutz

"Ik ben zo trots op je Kel, natuurlijk zal ik je missen, maar ik respecteer je [r] beslissing. Al het beste voor jou en je [r] mooie familie," merkte een meisje op.

Een andere fan vertelde hem dat hij de juiste keuze had gemaakt door de behoeften van zijn gezin te verkiezen boven zijn carrière.

"Ik weet zeker dat je de juiste beslissing hebt genomen. Familie is het belangrijkste in het leven", schreven ze.

Aanbevolen: