De waarheid over waarom Matthew Morrison het uitmaakte met Chrishell Stause

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Matthew Morrison het uitmaakte met Chrishell Stause
De waarheid over waarom Matthew Morrison het uitmaakte met Chrishell Stause
Anonim

Of je nu Selling Sunset kijkt voor de huizen, de mode, het drama of alle drie, de Netflix-realityshow is steeds populairder geworden sinds de première in 2019. De hitshow volgt de makelaars in de Oppenheim Groep in West Hollywood. Het heeft nieuwe reality-tv-favorieten naar onze schermen gebracht, waaronder Heather Rae Young, Christine Quinn en Chrishell Stause.

Hoewel de huizen in de show op zichzelf al verbluffend zijn, komt het entertainment echt voort uit al het drama. De show geeft ons een kijkje achter de schermen van de relaties en families van de makelaars, evenals hun onderlinge relaties. Selling Sunset heeft Chrishell Stause's ups en downs als het gaat om haar relaties behandeld, maar wist je dat ze ooit verloofd was met Glee-ster Matthew Morrison? Lees verder om erachter te komen waarom het paar nooit "ja" zei.

8 Wie is Chrishell Stause?

Chrishell Stause is een actrice en televisiepersoonlijkheid. Hoewel ze nu het meest bekend is vanwege haar rol in Selling Sunset, speelde de veertigjarige inwoner van Kentucky ook eerder in All My Children, Days of Our Lives en The Young and the Restless. In het eerste seizoen van Selling Sunset begon Chrishell het drama als de nieuwste toevoeging aan de Oppenheim-groep.

7 Waarom heeft Matthew Morrison het uitgemaakt met Chrishell?

Chrishell Stause en Matthew Morrison gingen uit toen ze allebei in de twintig waren, en uiteindelijk verloofden ze zich. Matthew heeft gezegd dat hij alleen een aanzoek deed omdat hij, na ongeveer een jaar daten, "onder druk van de samenleving" voelde om zich te settelen. Hij zei dat hij 'onmiddellijk in [zijn] hart voelde dat het niet goed was'. Toch voelde hij zich rot dat hij "dit meisje een leven samen had beloofd" en vervolgens "niet kon doorzetten."

6 Wat heeft Chrishell Stause gezegd over haar relatie met Matthew Morrison?

In haar boek Under Construction schreef Stause dat ze "niet helemaal begreep hoe een gezonde, solide relatie eruit zag" toen ze verkering had met de voormalige Glee-ster. Ze zinspeelde ook op hun relatie op Selling Sunset toen ze zei: "Als ik zou eindigen met de persoon met wie ik was toen ik vijfentwintig was, zou ik zelfmoord willen plegen […] Je was een eikel!" Ze heeft ook gezegd dat ze nu "om alles kunnen lachen".

5 Met wie heeft Matthew Morrison nog meer een date gehad?

Naast Chrishell Stause heeft Matthew Morrison een relatie gehad met actrice Kristen Bell, model Kelly Brook en actrice Olivia Munn. Hij ging ook uit met Lea Michele voordat ze allebei samen in Glee speelden. Morrison ontmoette zijn vrouw, actrice Renee Puente, op een Grammys-feestje in 2011. Ze trouwden vervolgens in oktober 2014. Het paar deelt twee kinderen: zoon Revel en dochter Phoenix.

4 Matthew Morrison is niet de enige acteur die met Chrishell Stause is uitgegaan

Stause was tussen 2017 en 2019 getrouwd met This Is Us-acteur Justin Hartley. In het eerste seizoen van Selling Sunset gutste Stause over haar relatie met Hartley en haar band met zijn dochter. In 2019 sms'te Hartley Stause dat hij een scheiding aanvroeg. De verwoesting van Chrishell was goed gedocumenteerd in seizoen drie van Selling Sunset, en veroorzaakte zelfs enige spanning bij sommige van haar medecastgenoten.

3 Met wie heeft Chrishell Stause nog meer een date gehad?

Na Morrison ging Chrishell uit met voormalig Bachelorette-deelnemer Graham Bunn. Toen, na haar scheiding van Hartley, ging Stause drie maanden uit met danser Keo Motsepe na een ontmoeting op Dancing With the Stars. Vervolgens ging Chrishell enkele maanden met haar makelaar Jason Oppenheim uit. Ze gingen uit elkaar omdat Chrishell kinderen wilde hebben, en Jason niet. Hun relatie en uiteenvallen werden goed gedocumenteerd in het meest recente seizoen van Selling Sunset.

2 Chrishell is nu aan het daten met G Flip

De laatste tijd ha alt Chrishell Stause de krantenkoppen voor haar relatie met de niet-binaire Australische zangeres G Flip. Deze onthulling heeft veel fans geschokt, maar Chrishell lijkt erg gelukkig te zijn in haar nieuwe relatie. Ze speelde onlangs zelfs in de videoclip van G-Flip voor 'Get Me Outta Here'.

1 Matthew Morrison is onlangs vertrokken, dus je denkt dat je kunt dansen

Matthew Morrison ha alt ook zijn eigen krantenkoppen. Morrison was jurylid bij dit seizoen van So You Think You Can Dance!, samen met JoJo Siwa en Stephen 'tWitch" Boss. Hij verliet de show echter na de audities. Volgens People flirtte Morrison met een vrouwelijke deelnemer via sociale media direct bericht, waardoor ze zich "ongemakkelijk" voelde." Twitter werd in vuur en vlam gezet over deze onthullingen, en het is waarschijnlijk dat er meer details naar buiten zullen komen.

Aanbevolen: