Jimmy Kimmel is misschien te ver gegaan met deze

Inhoudsopgave:

Jimmy Kimmel is misschien te ver gegaan met deze
Jimmy Kimmel is misschien te ver gegaan met deze
Anonim

Jimmy Kimmel zit nu al meer dan tien jaar in de showbizz, heeft in de loop van deze tijd verschillende sportevenementen gelanceerd en onlangs een boek. Het begon allemaal toen Kimmel in 2003 The Man Show van Comedy Central verliet om zijn eigen talkshow Jimmy Kimmel Live! op ABC.

Hij is onofficieel het gezicht van het netwerk geweest. En met een talkshow die draait om de gesprekken van politiek, popcultuur en alles wat relevant en hedendaags is met een extra vleugje komedie, is een opmerking of opmerking zeker een beetje uit eigen zak. Of soms is het opzettelijk om de buzz op gang te brengen.

De kunst van het spreken is tenslotte wat je nodig hebt om in de branche aan de slag te gaan.

Kimmel's consistente slip van tong is een probleem geweest

Maar bij Kimmel gebeurt dit vaker dan je kan tellen. Het maken van ongepaste grappen of het maken van ongevoelige opmerkingen en achteraf openbare excuses aanbieden is niet iets geheel ongehoords.

Zoals die ene keer dat Kimmel een ongepaste grap gebruikte met Megan Fox toen ze liet zien dat ze zich ongemakkelijk voelde als figurant in Bad Boys 2, en toen verontschuldigde hij zich toen het publiek hem riep.

Dit ritueel heeft diepe wortels in de geschiedenis, maar is nu sterk aanwezig in de popcultuur. Kimmel's eerste ongeluk van deze soort dateert uit de NBA-finale van 2004. Ja, de verwarde opmerkingen van Kimmel begonnen in het eerste jaar dat hij een eigen show had.

Mensen die in de schijnwerpers staan, doorlopen verschillende dingen voor de ogen van het publiek. En met een carrière van meer dan twee decennia is de lijst van Kimmel's ongelukken lang. Deze ene keer waren Jimmy's vragen echter volledig in strijd met het doel van de aanwezigheid van die sterren op de show die avond.

De twee onderwerpen die hij samenvoegde, stonden haaks op elkaar. Maar goed, er is niets rampzaligs uit voortgekomen. Maar deze poging om iets schandaligs te brouwen bleef niet onopgemerkt door de kijkers.

Roseanne Barr op Jimmy Kimmel Live

Roseanne - de familiekomedie van het ABC-netwerk, een enorme hit sinds de eerste keer dat het in de late jaren '80 werd uitgezonden, tot eind jaren '90; werd in 2018 teruggebracht met de originele cast door het netwerk.

Roseanne Barr speelde het personage Roseanne Conner en was ook een van de makers van de show. Zij en John Goodman waren op Kimmel om de aanstaande opwekking te promoten.

In de 20 jaar tussen het einde van de show en de heropleving, was Roseanne Barr zelf betrokken bij veel openbare aangelegenheden. Een van hen stelt zich kandidaat voor de presidentsverkiezingen van 2012.

Maar in een aflevering met promotionele bedoelingen voor een show die eraan komt, melkte Kimmel de situatie uit en probeerde Carr's echte politieke standpunt te krijgen over het feit dat haar personage in de show een fervent Trump-supporter was en zij in het echt het leven was een vriend van Hillary Clinton.

Dit begon een heel gesprek over politiek en de toenmalige staat van de Amerikaanse regering. Terwijl het eigenlijk had moeten gaan over hoe het weer terugkwam met de show.

In plaats daarvan heeft Roseanne haar twee cent gegeven over hoe de mensen van Amerika verantwoordelijk zijn voor het tot een succes maken van de Trump-regering.

Dit was zeker niet het gesprek dat mensen verwachtten tijdens het afstemmen op ABC die avond. Het moest over de show gaan, niet over politieke verhoudingen, niet over gekke tweets vanaf het bureau in het Witte Huis, en zeker niet over tips hoe om te gaan met de regering-Trump. Maar dat was het.

Hoewel mensen Roseanne's kijk op alle besproken dingen leken te waarderen, was het duidelijk dat deze discussie niet nodig was en op de een of andere manier de sfeer verpestte.

Zoals een gebruiker op Reddit het uitdrukte: "Kimmel stond erop om over politiek te praten toen Carr duidelijk probeerde zich te gedragen en haar show te promoten. Dat was ineenkrimpen waardig, ongeacht je politieke standpunt".

Maar aan de andere kant, tegenwoordig, met deze vele talkshows, wat is televisie, zo niet een allesomvattende cringe-box van kerels met neplach en middelmatige komische vaardigheden? De cringe is het juiste woord ervoor. Het was totaal onnodig, en Kimmel ging ver met deze.

Roseanne was pas onlangs hersteld van de annulering

Buiten het medeweten van velen, heeft Barr zelf geen schone lei. Na het grootste deel van haar leven in de schijnwerpers te hebben gestaan, heeft ze een groot deel van het maken van hoogst ongepaste grappen en depreciërende tweets gehad.

Zoals Kimmel gekscherend zei dat Carr de eerste "gekke tweeter" was, antwoordde ze en stemde ermee in dat "Trump haar act stal."

Haar houding heeft ervoor gezorgd dat ze harde gevolgen heeft gehad en, zoals gewoonlijk, haar excuses heeft aangeboden.

De show die ze promootte op Kimmel werd geannuleerd na het eerste seizoen, uitsluitend vanwege Carr's eigen actie. Ze was weer bezig met haar 'gekke tweeter'-status en maakte racistische opmerkingen over de senior adviseur van de president in antwoord op een tweet.

ABC-netwerk ondernam onmiddellijk actie en annuleerde de show omdat Carr het epicentrum had. Uiteindelijk terugkomend met de show die het 'The Conners' noemt, draaiend rond dezelfde familie met alle cast van de vorige show minus Carr.

Aanbevolen: