The Big Bang Theory' ging misschien te ver met deze dierenmishandeling

The Big Bang Theory' ging misschien te ver met deze dierenmishandeling
The Big Bang Theory' ging misschien te ver met deze dierenmishandeling
Anonim

'The Big Bang Theory' duurde maar liefst 12 seizoenen en fans waren verdrietig toen het eindigde. Maar het goede nieuws is dat er nog steeds genoeg te bespreken is, ook al was de show ingepakt en gingen de sterren door met andere bezigheden.

Kaley Cuoco heeft bijvoorbeeld weinig acteercredits op haar naam staan, maar sinds het einde van 'The Big Bang Theory' is ze gaan produceren. Dat betekent echter niet dat ze onder de radar is gevlogen.

Hoewel de Instagram-berichten van Kaley Cuoco tegenwoordig misschien wel heel gezond zijn, wekte de show waarin ze speelde de woede van sommige fans om een specifieke reden. Fans brachten vaak problemen naar voren op online forums, maar aangezien velen de afleveringen nu opnieuw bekijken, v alt er veel te bespreken.

Bovendien zijn er veel dingen die fans niet weten over 'The Big Bang Theory'. Er komt altijd iets nieuws bij en dat wekt nieuwe interesse in de show. Zoals de problemen met hoe dieren op het scherm werden behandeld.

Sheldon en Amy in een laboratorium over de oerkn altheorie
Sheldon en Amy in een laboratorium over de oerkn altheorie

Sheldons katten waren niet de enige beestjes op het scherm. Fans zagen ook een kapucijnaap die meerdere afleveringen sierde, en Amy praat er veel over. Volgens de Big Bang Theory Fandom Wiki is de aap genaamd Ricky Amy's huisgenoot voor minstens één aflevering.

Het achtergrondverhaal is dat Amy onderzoek doet, waarbij de apen in feite emfyseem krijgen door ze sigaretten te laten roken. Bernadette bespreekt iets soortgelijks in de show. Maar hinten naar experimenten met dieren is volgens veel fans al een duwtje in de rug.

Maar op een Big Bang Theory Forum bespraken fans meerdere perspectieven. Sommigen vonden het hilarisch dat anderen het niet eens waren met een duidelijk door CGI geproduceerde rokende aap.

Ricky de aap in de rookscène van Big Bang Theory
Ricky de aap in de rookscène van Big Bang Theory

Anderen waren in de eerste plaats niet blij met de manier waarop de show dierenmishandeling en experimenten aanpakte. Met een show die er prat op gaat zo cerebraal te zijn, lijkt praten over dieren in kooien waarop wordt geëxperimenteerd een beetje veel.

Verder legt Amy uit dat haar huisgenoot Ricky zich slecht gedraagt en boos wordt als zijn favoriete mentholsigaretten in de winkel op zijn. Ze maakt ook een opmerking over het enige nadeel van het delen van haar appartement met het beest, het feit dat hij haar kan aanvallen terwijl ze slaapt.

Het punt is dat kapucijnaapjes meestal ontspannen zijn in termen van hun natuurlijke gedrag. Ze hebben alleen de neiging om territoriaal te worden wanneer ze hun leefgebied verdedigen, wat in de meeste gevallen geen appartement zou zijn.

De wetenschappelijke juistheid van Amy's uitspraken is betwistbaar, maar het is ook een poging tot humor waar sommige fans wel mee instemden, volgens online forums. Andere fans waren verbijsterd over de grap, vooral gezien de ijdelheidskaart van Chuck Lorre aan het einde van de aflevering. Volgens Cinema Blend ging de kaart dieper in op het "drugs" -probleem van de aap, naar verluidt spot met Charlie Sheen.

Hoe dan ook, de rokende aap blijft een twistpunt bij 'The Big Bang Theory'-fans, ook al heeft Ricky al lang andere rollen gevonden om zijn cv mee te vullen.

Aanbevolen: