Conan O'Brien zit misschien in een vete van beroemdheden met deze geliefde komiek, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Conan O'Brien zit misschien in een vete van beroemdheden met deze geliefde komiek, hier is waarom
Conan O'Brien zit misschien in een vete van beroemdheden met deze geliefde komiek, hier is waarom
Anonim

Als de meeste mensen het hebben over de beste talkshowhosts aller tijden, komen er eerst en vooral twee namen naar voren, Johnny Carson en David Letterman. Er zijn echter veel mensen die het gevoel hebben dat andere late-night hosts in het gesprek thuishoren. Hoewel Craig Ferguson bijvoorbeeld blij lijkt dat hij niet langer presentator van een talkshow is, was hij zo knap en grappig in zijn werk dat hij aantoonbaar een van de groten is. Evenzo, nu Conan O'Brien onlangs zijn late-night talkshow beëindigde nadat hij deze tientallen jaren had gehost, wijzen veel van zijn toegewijde fans erop hoe geweldig zijn nalatenschap is geweest.

Zoals iedereen die op zijn show afstemde, zal kunnen bevestigen, is een van de belangrijkste redenen waarom Conan O'Brien zo'n geweldige presentator van een talkshow was, dat hij een buitengewoon ondeugend gevoel voor humor had. Gezien de bijtende grappen die Conan op de nationale televisie afleverde, zou het niet al te schokkend zijn geweest als zou blijken dat hij echt moeilijk was om voor te werken. Op basis van alle accounts houden Conan's werknemers echter van hem, inclusief John Krasinski die jaren geleden voor hem werkte. Ook al lijkt het gemakkelijk om met Conan O'Brien om te gaan, er is gesuggereerd dat hij misschien ruzie heeft met een geliefde ster.

Amy Poehler's grote doorbraak

Door de jaren heen kregen veel mensen die grote sterren zouden worden een grote doorbraak in hun carrière toen ze de kans kregen om op te treden in de talkshows van Conan O'Brien. In veel gevallen gebeurde dat toen Conan een toen nog onbekende komiek de kans gaf om hun stand-up op zijn podium uit te voeren. Als het echter om Amy Poehler gaat, heeft Conan haar ingehuurd om gedurende twee jaar meerdere keren in zijn show te verschijnen als personage.

Voordat Amy Poehler werd ingehuurd om te verschijnen op Late Night with Conan O'Brien, waren haar enige credits te zien in een enkele aflevering van vijf verschillende shows, waarvan er drie allang vergeten zijn. Als gevolg hiervan, toen Poehler Andy Richter's kleine zusje Stacy begon te portretteren in de show van Conan, was het een heel groot probleem voor haar carrière. Uiteindelijk zou Poehler in acht afleveringen van de show verschijnen en zoals de serieschrijver in 2021 aan de Washington Post vertelde, was Amy erg leuk in de rol. "Ik heb altijd ontzag gehad voor haar ongelooflijke talent, maar om haar, Conan en Andy [Richter] zo veel plezier te zien hebben in die schets, is een bijzonder mooie herinnering voor mij en ik zal het nooit vergeten."

Amy's vele optredens op Conan

Nadat Conan O'Brien een kleine rol speelde bij het lanceren van de carrière van Amy Poehler, werd ze een groot succes vanwege haar onmiskenbare komische vaardigheden. Gezien het feit dat grote sterren als Poehler regelmatig de ronde doen om hun nieuwste projecten te promoten tijdens nachtelijke shows, was het slechts een kwestie van tijd voordat Amy als gast in een van Conans stoelen zat.

Het is niet verwonderlijk dat toen Conan O'Brien de kans kreeg om Amy Poehler als zichzelf te interviewen, de segmenten van het duo samen heerlijk waren. Immers, als je Poehler's snelle humor en heerlijke lach combineert met Conan's perfecte timing en het vermogen om zijn gasten te benadrukken, maakte het paar op zijn zachtst gezegd een geweldige talkshow-combo. Gelukkig voor fans van het paar, interviewde Conan Poehler jarenlang keer op keer in zijn show.

De vermeende vete tussen Conan en Amy

Zoals iedereen die bekend is met internet op dit punt al zou moeten weten, zijn er talloze gemakkelijk te weerleggen fantheorieën die online zijn gesuggereerd. Met dat in gedachten, wanneer een willekeurige fan online een suggestie doet, zullen de meeste mensen ze afschrijven zonder veel na te denken over hun idee. Toen Reddit-gebruiker u/The_Lloyd bijvoorbeeld suggereerde dat Amy Poehler en Conan O'Brien misschien ruzie hadden in een bericht op de r/PandR-subreddit, gaf niemand commentaar op zijn theorie. Er kan echter een methode zijn voor zijn waanzin als je er beter naar kijkt.

"Ik ben een fan van Conan sinds hij begon, en ik hield van Amy Poehler toen ze Andy's kleine zusje speelde. Maar het lijkt alsof Amy nooit meer te gast is in de show van Conan en ik begrijp niet waarom. Heeft iemand anders dit ook opgemerkt of een idee? Het enige dat ik kan bedenken is dat het lijkt alsof Conan en Will Arnett vriendelijk zijn, dus misschien nadat Amy en Will's scheiding "kanten" waren genomen."

In de loop der jaren is gemeld dat Amy Poehler en haar ex-man Will Arnett vrienden blijven. Met dat in gedachten kunnen sommige waarnemers dat deel van de bovengenoemde Reddit-fantheorie afschrijven. Gezien het feit dat Amy Poehler lange tijd semi-regelmatig optrad in de show van Conan O'Brien als acteur en gast, lijkt het heel vreemd dat het jaren geleden is dat ze voor het laatst optrad. Poehler blijft tenslotte een populaire ster en ze is de afgelopen jaren in tal van andere talkshows geweest. Bovendien, ook al hebben fans van de r/conan subreddit Poehler gevraagd om te gast te zijn op O'Brien's podcast, dat is niet gebeurd.

Natuurlijk, ook al is het interessant om de fan-theorie te overwegen die Conan O'Brien en Amy Poehler ruziën, het bewijs dat het idee ondersteunt, is zeer indirect. Toch, ervan uitgaande dat het paar geen wrede gevoelens voor elkaar heeft, wat waarschijnlijk het geval lijkt te zijn, voelt het nog steeds niet alsof je een aluminiumfolie hoed hoeft te dragen om het idee serieus te nemen.

Aanbevolen: