Erika Jayne omarmt de titel van "Villain" in seizoen 12 van 'RHOBH

Inhoudsopgave:

Erika Jayne omarmt de titel van "Villain" in seizoen 12 van 'RHOBH
Erika Jayne omarmt de titel van "Villain" in seizoen 12 van 'RHOBH
Anonim

Erika Jayne staat zeker bekend als een van de meest uitgesproken en pittige huisvrouwen in de hele franchise. Ze is nooit bang om te zeggen wat ze denkt en roept enkele van haar medesterren uit. Vorig seizoen was een zwaar seizoen voor Erika vanwege al haar juridische problemen met haar ex-man, Tom Girardi. Toch hield ze zich niet in en kwam constant voor zichzelf op. Dit leidde ertoe dat sommige fans en zelfs mede-sterren haar als een 'gemeen meisje' of erger, de 'schurk' van The Real Housewives of Beverly Hills beschouwden.

Erika Jayne's ruwe reis in seizoen 11 van 'RHOBH'

Het was geen geheim dat Erika het afgelopen seizoen extreem moeilijk had. Fans zagen haar vaak meer huilen dan ooit in de hele show. Het meest prominente moment gedurende het seizoen was haar intense vete met co-ster Sutton Stracke. Het leek Erika dat Sutton de enige huisvrouw was die haar indringende vragen stelde en haar ervan beschuldigde een leugenaar te zijn.

Deze vete nam een extreme wending toen Erika Sutton daadwerkelijk bedreigde. Tijdens een etentje zei Erika tegen Sutton dat ze 'zwijg moest houden'. Dit was nadat Sutton probeerde met Erika te praten. Het leek alsof Erika niets met Sutton te maken wilde hebben, zelfs geen normaal gesprek.

Hierna brak een verbale ruzie uit die ertoe leidde dat Erika iets uitte wat Sutton opvatte als een bedreiging. Erika zei: "Als je me ooit nog een leugenaar noemt, kom ik je halen." Tijdens de reünie van seizoen elf werd onthuld dat Sutton zo bang was dat ze beveiliging inhuurde nadat Erika haar op het etentje had bedreigd.

Fans waren verdeeld over aan welke kant ze stonden. Sommigen vonden dat elk van hen te veel het slachtoffer speelde. Het is veilig om te zeggen dat ze geen vrienden meer zijn, zelfs in het nieuwe seizoen hebben de twee elkaar niet echt gesproken. Sutton was niet de enige die Erika moeilijke vragen stelde, mede-ster Garcelle Beauvais was dat ook. De andere dames praatten er meer over achter Erika's rug om.

Erika Jayne omarmt dit seizoen haar negatieve titel

Na vorig seizoen was het duidelijk dat de meeste kijkers dachten dat Erika niet goed reageerde op de kritiek en vragen van haar medesterren. Dit beschouwde haar als de gemene in 'RHOBH'. Omdat Erika er niet echt om leek te geven wat anderen dachten, was het geen verrassing toen ze naar buiten kwam en fans liet weten hoe ze het vond om 'de schurk' te worden genoemd.

Haar exacte reactie was: "het is geen volledige superschurk… ik neig naar de volledige bescherming van de Erika-modus, waarbij ik volledig voor Erika zorg." Dat staven door te zeggen dat ze het niet erg vindt als ze zichzelf beschermt, wat betekent dat ze een paar veren zal ruches. Omdat Erika vorig seizoen en in haar persoonlijke leven zo'n moeilijke tijd heeft doorgemaakt, is het logisch dat ze prioriteit geeft aan het beschermen van zichzelf boven alles.

Het seizoen is net begonnen, maar in de trailer zien we Erika vechten met meer dan alleen Sutton Stracke. Ze is ook te zien in een verhitte discussie met co-ster Crystal Minkoff. Dit gevecht kwam voort uit Crystal die de slachtoffers van de vermeende misdaden van Erika's ex-man opvoedde. Erika en Crystal hadden vorig seizoen geen problemen, dus de trailer was zeker een schok voor sommige kijkers.

Wat is Erika Jayne van plan na het inpakken van 'RHOBH' seizoen 12

Sinds co-ster Garcelle vorig seizoen niet stil was over het stellen van de moeilijke vragen aan Erika, heeft Erika dat niet losgelaten. Hoewel in de eerste aflevering van seizoen twaalf de twee het goed lijken te hebben, lijkt het erop dat de twee na het afsluiten van het seizoen in een ultieme vete verwikkeld zijn. Garcelle heeft onlangs een boek gepubliceerd met de titel Love Me As I Am. Garcelle stuurde kopieën naar al haar medesterren en Erika leek het gebaar niet te waarderen.

Erika maakte een Instagram-verhaal waarin ze Garcelle's boek in de prullenbak gooide. Dit was de enige bevestiging die fans nodig hadden om te weten dat de twee absoluut geen vrienden meer zijn. Na het bekijken van seizoen elf en het bijwonen van de reünie, werd bevestigd dat Erika de banden had verbroken met alle huisvrouwen behalve Lisa Rinna.

Wat er is gebeurd tussen het filmen van de reünie van vorig seizoen en het filmen van seizoen twaalf is onduidelijk. Maar in de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen wordt Erika op een redelijk goede plek gezien met de meeste huisvrouwen behalve Stracke. Hierdoor gingen fans ervan uit dat ze hen had vergeven sinds de reünie. Uit wat de trailer liet zien, is het zeker dat er in het nieuwe seizoen zoveel drama gaat plaatsvinden. Wat hoogstwaarschijnlijk zal resulteren in een nieuwe explosieve reünie.

Aanbevolen: