RHOBH': fans noemen de scheiding van Erika Jayne een 'berekende zet

Inhoudsopgave:

RHOBH': fans noemen de scheiding van Erika Jayne een 'berekende zet
RHOBH': fans noemen de scheiding van Erika Jayne een 'berekende zet
Anonim

Real Housewives of Beverly Hills heeft de ware misdaadgemeenschap wakker geschud. Zoals de wereld al weet, is Erika Jayne het onderwerp van honderden krantenkoppen over haar vervreemde echtgenoot Tom Girardi.

Fans geloven dat haar keuze om te scheiden van Girardi te midden van zijn juridische schandaal een enkele zet is in haar grotere schaakspel. Dit is wat het publiek zegt.

Erika Jayne's huwelijk

True crime YouTuber Kendall Rae plaatste een lange video die het hele achtergrondverhaal van zowel Erika Jayne's leven als haar connectie met de miljoenen dollars die verborgen zijn in de nederzettingen van Boeing-vliegtuigcrashes, beslaat.

Hoewel Erika altijd heeft beweerd dat ze uit liefde met Tom getrouwd was, is haar kennis van zijn financiën uitgebreid. Zo uitgebreid dat fans het niet kunnen geloven dat ze niet op de hoogte was van de illegale overboekingen van haar man.

Een fan schreef onder de video van Kendall Rae: "Ze waren het er waarschijnlijk allebei over eens dat een scheiding het beste was, toen de advocaat uit Chicago zijn rechtszaak aanspande, zodat ze activa gemakkelijker konden verbergen."

Ze gingen verder over openbare geruchten: "Er zijn waardevolle schilderijen en andere dure woonaccessoires ter waarde van miljoenen dollars die nog niet zijn verantwoord. Het vermoeden bestaat dat bepaalde items kort voordat dit allemaal uitkwam, werden verkocht en dat andere items worden "opgeslagen" bij vrienden thuis."

Toms geld beschermen

Een andere fan suggereerde dat Erika en Tom samenwerken om zijn vermogen te beschermen: Ze hopen dat er snel een echtscheiding komt voordat de fraudezaak voor de rechter komt (wat heel goed mogelijk is tijdens Covid, aangezien er gevallen zijn Dit geeft hem de tijd om zoveel mogelijk geld en activa naar Erika te verplaatsen.

Tom's royale bedrijfskosten, althans een deel van die kosten, kwamen van 25-40% van de schikkingen van de overlevende families van het Boeing-ongeluk. Rechercheurs onderzoeken hoe ze die kosten kunnen terugvorderen, waardoor het aannemelijk is dat Erika zou proberen waardevolle bezittingen te verbergen.

De macht van zijn advocatenkantoor in het Californische rechtssysteem, volgens Kendall Rae, maakte hem ondoordringbaar.

Een fan vertelde dat de pogingen van het paar om het bewijs van hun rijkdom te verbergen, zich uitstrekten tot een mogelijk nep-inbraak: "Vergeet niet dat Erika en Tom ook een inbraak hadden in hun huis op hetzelfde moment dat iedereen begon te zoeken naar hun bezittingen en waar het geld naartoe ging. Er gaan geruchten dat het in feite in scène is gezet om een aantal van hun duurdere en waardevolle bezittingen te verbergen."

Aanbevolen: