Alles wat we hebben geleerd over de moeilijke scheiding van Erika en Tom in dit seizoen van 'RHOBH

Inhoudsopgave:

Alles wat we hebben geleerd over de moeilijke scheiding van Erika en Tom in dit seizoen van 'RHOBH
Alles wat we hebben geleerd over de moeilijke scheiding van Erika en Tom in dit seizoen van 'RHOBH
Anonim

Fans waren verrast toen ze hoorden over de scheiding van Erika en Tom Girardi toen ze hen zagen op de Real Housewives van Beverly Hills, ze leken een leuk huwelijk te hebben. Mensen vroegen zich af of hun leeftijdsverschil van 33 jaar de reden was voor hun scheiding en toen ze zich klaarmaakten om seizoen 11 van RHOBH te kijken, leek het erop dat fans antwoorden zouden krijgen.

Nu het seizoen aan de gang is, is er al wat sappige informatie gemorst over de scheiding van Erika en Tom. Laten we eens kijken.

Toen Erika haar vrienden vertelde

Sommige fans willen dat Erika de show verlaat en de scheiding wordt zeker rommelig.

Erika heeft een nieuwe advocaat, volgens Us Weekly, en er zijn wat juridische problemen geweest. De publicatie legt uit dat Tom en Erika worden aangeklaagd en de beschuldiging is dat ze geld hebben gestolen dat de families van de slachtoffers van de Lion Air Flight 610-crash verschuldigd waren.

In aflevering 6 van seizoen 11 ontving Sutton de castleden voor een lunch in Parijs-thema bij haar thuis (wat eigenlijk Kyle's huis is sinds ze het huurt). Naast de kans om dit prachtige huis opnieuw te zien, met zwart-wit geblokte vloeren in de foyer en een heel chique uitstraling, was dit een kans om Erika te horen praten over haar scheiding.

Erika wilde "de olifant in de kamer" aanspreken en zei: "Mijn leven is deze week drastisch veranderd" en "Ik heb mijn huis van 16.000 vierkante meter losgelaten. Ik heb mijn huis losgelaten." Zoals ze tegen de camera zei: "Ik ging weg omdat hij me steeds verder naar buiten duwde." Ze legde uit dat zij en Tom nauwelijks meer praatten en dat ze merkte dat het tijd was om te vertrekken.

Erika legde uit dat ze het haar vrienden niet vertelde omdat ze niet wilde dat ze in "een slechte positie" zouden verkeren en iets privé moesten houden. Ze zei dat ze een tijdje kon zeggen dat ze het huwelijk zou verlaten, maar dat dit het beste voor haar was.

Erika zei dat Tom niet geïnteresseerd leek om het te laten werken, en ze legde in de show uit dat ze nooit de kans had gehad om kwetsbaar te zijn of over haar emoties te praten.

Dit was interessant voor fans om te horen, want in de paar scènes die Tom filmde, leek hij van Erika te houden en trots op haar te zijn. Maar Erika liet een andere kant van het huwelijk zien toen ze vertelde dat hij niet wilde dat ze praatte over hoe ze zich voelde.

Erika deelde ook dat ze op de Amerikaanse verkiezingsdag in november 2020 een echtscheiding had aangevraagd omdat ze hoopte dat dat betekende dat niemand erover zou praten, maar natuurlijk deed iedereen dat nog steeds.

Delen met Sutton

In seizoen 11, aflevering 7 van RHOBH, bewees Sutton dat ze een goede vriendin is voor Erika, vooral in deze periode van haar leven. Als iemand die haar eigen scheiding heeft doorgemaakt, zegt Sutton dat het nodig is om bezig te blijven met sociale plannen.

De twee vrienden gingen naar een spa en deden wat cryotherapie, en Sutton vroeg of Erika boos was dat Tom niet naar New York City ging om haar te zien optreden in Chicago op Broadway. Sutton zei dat Tom er spijt van had en Erika zei nee. Ze zei dat het niet logisch was dat hij niet eens 24 uur op bezoek kon komen, want waarom zou hij zijn vrouw niet willen zien optreden? Het was hartverscheurend om naar deze scène te kijken, het leek alsof ze zoveel pijn had.

Erika zei dat haar huwelijk niet was zoals dat van Kyle en Mauricio en dat het moeilijk voor haar is om dat te beseffen.

Fans zagen Erika naar een nieuw huis verhuizen, en hoewel het veel kleiner was dan het huis waarin ze met Tom woonde, was het mooi, charmant en gezellig.

Erika deelde ook dat ze Tom niet eens liet weten dat ze zou vertrekken. Ze zei: "Ik reed hem naar zijn werk en ik vertelde hem dat ik van hem hield. En hij zei: 'Bedankt, hun', alsof ik een werknemer was. Ik reed weg, ging naar mijn nieuwe plek, bracht de nacht daar door, en hij de volgende ochtend werd geserveerd."

Wat de andere Real Housewives van de scheiding betreft, zei Kyle Richards dat het een "uitdagend" seizoen is voor Erika. Ze vertelde E! Nieuws, "Het was eerlijk gezegd elke dag wakker worden met de krantenkoppen en gewoon, een beetje, haar leven bekijken … ik weet het niet. Bij gebrek aan een beter woord, brokkelde het af voor haar ogen. Het was een huwelijk van 20 jaar en zo er gebeurde met de dingen in het nieuws en de rechtszaken en dit en alles, het was zo veel. Het gebeurde terwijl we allemaal samen waren. Dus er komt veel uit en het wordt een zeer uitdagend seizoen voor haar."

Aanbevolen: