Dit schandaal uit 'The Brady Brunch' bewijst dat de cast diep verontrust was

Inhoudsopgave:

Dit schandaal uit 'The Brady Brunch' bewijst dat de cast diep verontrust was
Dit schandaal uit 'The Brady Brunch' bewijst dat de cast diep verontrust was
Anonim

Elke keer dat een tv-programma in de ether wordt uitgezonden, is dat het hoogtepunt van heel veel verschillende mensen die veel tijd besteden aan het realiseren van dat moment. Desondanks is de overgrote meerderheid van de tv-programma's in de geschiedenis geannuleerd kort nadat ze in première gingen. Hoewel een paar shows die na één seizoen werden geannuleerd, met plezier worden herinnerd, werden de meeste snel vergeten. Zelfs als een show jarenlang in de ether blijft, worden de meeste van die series ook niet lang na hun finale vergeten.

Gelukkig voor de mensen die The Brady Bunch maakten, versloeg de sitcom alle kansen door de geschiedenis in te gaan als een van de meest spraakmakende shows in de televisiegeschiedenis. Als gevolg hiervan wordt, hoewel het decennia geleden is dat de finale van de show werd uitgezonden, van tijd tot tijd nieuwe informatie over The Brady Bunch onthuld. Maar omdat fans zoveel over The Brady Bunch hebben geleerd, kwam er helaas een schandaal achter de schermen aan het licht waardoor de cast van de show erg verontrust lijkt.

Deze Brady Bunch Star verborg zijn oriëntatie

Toen The Brady Bunch in 1969 op televisie in première ging, was de show op zijn eigen manier eigenlijk een enveloppe. Het idee van een samengesteld gezin was in die tijd immers nog controversieel in sommige kringen. Desondanks was The Brady Bunch op alle andere manieren zo gezinsvriendelijk dat de sitcom al snel een enorme hit werd.

Helaas voor een van de sterren van The Brady Bunch, hebben de fans van de show het misschien geaccepteerd om zich te concentreren op een samengesteld gezin, maar als de waarheid over hen bekend was, had hun carrière kunnen eindigen. Immers, nadat Brady Bunch-ster Robert Reed in 1992 was overleden, leerde de wereld het geheim dat hij tot de dag van zijn dood bewaarde, namelijk dat hij een homo was.

In deze tijd is het gebruikelijk dat beroemde mensen uit de kast komen en zeer weinig gevolgen hebben voor hun carrière. Toen Robert Reed een ster was, was dat echter niet het geval. De reden daarvoor is simpel, homofobie kwam veel vaker voor in de samenleving en Hollywood in de tijd dat Reed beroemd was, dus zijn carrière zou waarschijnlijk zijn geruïneerd als hij zijn waarheid had onthuld.

Helaas voor Robert Reed lijkt het heel duidelijk dat de beroemde acteur zijn tijd in de schijnwerpers doorbracht en zich zorgen maakte dat de wereld zijn waarheid zou leren kennen. Als gevolg hiervan vertelde Reed niet alleen de wereld dat hij homo was, maar hij onthulde ook nooit zijn seksualiteit aan een van zijn medesterren. Volgens de mede-Brady Bunch-sterren van Reed kenden ze echter allemaal zijn geheim. Zo zei Cindy Brady-acteur Susan Olsen ooit dat Reed "nooit bedoeld had dat [hen] iets te weten kwam over zijn seksualiteit en voegde eraan toe dat hij "gekrenkt" zou zijn geweest om te weten dat ze zijn waarheid kenden.

Volgens Robert Reeds belangrijkste co-ster Florence Henderson zou hij waarschijnlijk veel gelukkiger zijn geweest als hij zich geaccepteerd voelde."Hij was een ongelukkig persoon… Ik denk dat als Bob niet gedwongen was dit dubbelleven te leiden, ik denk dat het veel van die woede en frustratie zou hebben verdreven." Zoals Henderson ook uitlegde, had ze veel empathie voor Reed en ze wist dat hij niet bereid was om met haar over zijn waarheid te praten. "Ik heb hem nooit uitgedaagd. Ik had veel medelijden met hem omdat ik wist hoe hij leed.”

Uiteindelijk lijkt het een schande dat er in de tijd van Robert Reed zoveel homofobie was dat de acteur zich nooit op zijn gemak voelde om te onthullen wie hij werkelijk was. Immers, bovenop Reed's voormalige Brady Bunch-medesterren die onthulden dat hij ongelukkig was, is het bekend geworden dat de stress bij de acteur terechtkwam. Als gevolg hiervan begon Reed naar verluidt onder invloed te verschijnen en kreeg hij een reputatie als moeilijk om mee om te gaan.

Brady Bunch Cast-leden gingen stiekem met elkaar uit

Op televisie speelde Barry Williams de All-American jongen. In werkelijkheid was Williams een jong persoon toen The Brady Bunch aan het filmen was. Als gevolg hiervan zou het niemand moeten verbazen dat Williams op dat moment erg geïnteresseerd was in daten. Aan de andere kant, toen werd onthuld dat Williams een relatie had met twee van zijn Brady Bunch-medesterren die zijn familieleden speelden, waren de fans van de show gestoord.

In de jaren sinds The Brady Bunch eindigde, is bekend geworden dat toen de show aan het filmen was, Barry Williams en Maureen McCormick met elkaar uitgingen. Williams heeft zelfs gezegd dat hij de eerste persoon was die McCormick kuste. Natuurlijk waren Williams en McCormick in het echte leven geen familie, dus daar ligt het niet aan. Omdat de acteurs jarenlang stiefbroers en zussen op televisie speelden, voelt het nieuws over hun aantrekkingskracht echter vaag incestueus voor fans. Dat gevoel zal alleen maar erger worden als die fans erachter komen dat sommige Brady Bunch-scènes opnieuw moesten worden opgenomen sinds Willaims en McCormick's echte aantrekkingskracht op elkaar op film overkwam.

Hoe vreemd het ook lijkt dat Barry Williams en Maureen McCormick met elkaar uitgingen, de geruchten dat hij met Florence Henderson is uitgegaan, zijn veel verontrustender. Henderson was tenslotte een volwassen vrouw met een man en kinderen toen The Brady Bunch werd gefilmd en Willams nog steeds zestien jaar oud was. Volgens Henderson zijn de geruchten over haar relatie met Williams echter sterk overdreven, hoewel ze toegaf ooit met hem uit eten te zijn gegaan.

“Dat hele gedoe met Barry raakte buiten proportie. Ik denk dat het in zekere zin een afspraakje was, omdat Barry dacht van wel. Maar ik had natuurlijk geen idee dat het zijn bedoelingen waren om met mij te daten. Het heeft wel voor een goed verhaal gezorgd!”

Zelfs na het lezen van Florence Henderson's kijk op de "date" die ze met Barry Wiliams had, blijft de situatie zeer verontrustend. Williams heeft tenslotte gezegd dat hij aan het einde van de "date" Henderson op de lippen kuste, wat verontrustend is om te leren.

Aanbevolen: