Fans zijn diep verontrust door de relatie van Farrah Abraham met haar dochter

Inhoudsopgave:

Fans zijn diep verontrust door de relatie van Farrah Abraham met haar dochter
Fans zijn diep verontrust door de relatie van Farrah Abraham met haar dochter
Anonim

Toen fans Farrah Abraham voor het eerst zagen op MTV's 16 & Pregnant, was ze bang voor deze nieuwe tijd in haar leven en de opvoeding van haar dochter Sophia zonder Sophia's vader Derek, die is overleden. Het was zwaar om te zien hoe Farrah ruzie maakte met haar ouders en worstelde om aan het moederschap te wennen. Het was gemakkelijker om met Farrah mee te voelen omdat ze zo jong was en het allemaal maar doorhad. Maar toen Farrah ouder werd, werden Farrah's ruzies met haar Teen Mom co-sterren te gemeen om te negeren.

Van rechtszaken waar Farrah bij betrokken was tot de manier waarop ze haar ouders voor de camera behandelt, fans waren altijd in de war door haar gedrag en woorden. Nu Farrah's dochter Sophia ouder wordt, hebben mensen veel meer te zeggen over hoe ze Sophia opvoedt. Blijf lezen om erachter te komen waarom fans diep verontrust zijn door de relatie van Farrah Abraham met haar dochter.

Waarom zijn mensen boos over Farrah en Sophia?

Toen Farrah's dochter Sophia commentaar gaf op Farrah's lichaam, waren de mensen er beslist overstuur van.

Volgens Cheat Sheet kreeg Farrah injecties in haar kont en Sophia schreef op sociale media: "IK HEB DE BESTE VROUW ALS MOEDER die alles en meer is en ik denk helemaal dat mijn moeder het lichaam is [sic] goals”, reageerde de dochter van Farrah op haar post. “Gezondheid en geluk is nummer 1 voor moeders die zo hard werken. Voor iedereen die doet alsof je voor mij kunt spreken, zoek mentale hulp. Je [sic] niet haar kind, maar je zou willen dat je was. Sorry dat je [sic] beschadigd is door je ouders, maar dat ben ik niet. BEWAAR DIT IN JE TELEFOON, ZODAT JE NIET VERGEET.”

Cheat Sheet merkte op dat sommige mensen boos waren dat Sophia plastische chirurgie zou willen ondergaan. En sommige mensen zeiden dat het niet waarschijnlijk leek dat Sophia degene was die dat allemaal zei.

Er zijn andere momenten geweest waarop Farrah's opvoeding mensen in verwarring bracht. Farrah Abraham noemde zichzelf een "leuke moeder" en zei dat de 12-jarige Sophia oud genoeg is om over seks, zwangerschap en baby's te horen. Het lijkt erop dat Farrah verder ging dan het typische gesprek over vogels en bijen en begon te praten over het nemen van zwangerschapstests. Volgens Us Weekly zei Farrah: "Ik heb niet echt het gevoel dat ik me kan schamen als ik mijn kind bescherm. Ik voed mijn dochter op. We hebben zoveel plezier op TikTok. … Ik denk dat ik het best goed doe.”

Farrah zei ook: Als tweens door de puberteit gaan, moeten ze in de eerste plaats leren over zwangerschapstests. Dus ik moest haar dingen laten weten, want ik ben helemaal voor gezondheidszorg. En ik ben niet over beschamen.”

Fans zijn niet blij met sommige andere opvoedingsmomenten van Farrah Abraham

Vaak hebben fans opmerkingen gemaakt over dingen die Farrah als moeder heeft gedaan.

Toen Farrah Sophia's haar verfde met rode strepen, waren mensen daar niet blij mee, aldus TV Shows Ace. Sommigen dachten dat Sophia niet oud genoeg was om haarverf te gebruiken.

Er zijn andere tijden geweest waarin Farrah Abraham zich slecht gedroeg: volgens Hollywood Life kreeg Sophia de bevoegdheid om mensen te ontslaan die voor Farrah werkten, zoals Farrah zelf uitlegde. Zij en Sophia twerkden in een video op Instagram, wat mensen niet leuk vonden, en Farrah plaatste ook ooit een video waarin ze haar dochter enkele minuten beledigde. Mensen reageren vaak met verwarring op de manier waarop Farrah handelt.

Farrah verdedigt zichzelf vaak als mensen commentaar geven op de manier waarop ze zich gedraagt rond Sophia. Toen Farrah op een jacht lingerie droeg, waren mensen bezorgd dat Sophia daar was, en Farrah zei: "We leven samen in een huishouden. We zijn echt open. Er is niets mis met een vrouw die volledig gekleed is in kleding, als dat een bikini is set of wat dan ook. Ik heb het gevoel dat veel moeders zich schaamden voor seks, wat ik zeker in mijn leven ben geweest ", aldus TMZ.

Hoewel Farrah Abraham veel negatieve feedback krijgt over het opvoeden van Sophia, heeft ze ook iets te zeggen over andere moeders.

Farrah beledigde moeders op haar Instagram-account: volgens Heavy.com deelde Farrah in december 2021 op Instagram: Ik ben voorbij sex-shaming. En ik hou echt van de overweldigende jaloezie en haat, vooral van vreselijke moeders, en verachtelijke seksistische, vrouwenhatende mannen.”

Fans van MTV's Teen Mom-franchise kunnen Farrah bekijken in de nieuwe show Teen Mom: Family Reunion met de sterren Ashley Jones, Jade Cline, Briana DeJesus, Leah Messer, Cheyenne Floyd, Amber Portwood, Maci Bookout en Farrah Abraham op vakantie gaan.

Aanbevolen: