‘Tiger King’-fans geloven dat deze nieuwste Carole Baskin-update bewijst dat ze schuldig is

‘Tiger King’-fans geloven dat deze nieuwste Carole Baskin-update bewijst dat ze schuldig is
‘Tiger King’-fans geloven dat deze nieuwste Carole Baskin-update bewijst dat ze schuldig is
Anonim

Na de aankondiging van het aanstaande vervolg op Tiger King, heeft Carole Baskin enkele van haar verdachte gedachten over de serie gedeeld.

Na het grote succes van de 2020-documentaireserie Tiger King, heeft Netflix een vervolg aangekondigd, getiteld Tiger King 2. Terwijl velen dolblij waren om het aangrijpende verhaal van de rivaliteit tussen dieren in het wild te blijven volgen, was een bepaalde grote kattenliefhebber zeer teleurgesteld over het nieuws.

In een recent Variety-artikel sprak de ster van het eerste seizoen, Carole Baskin, haar ongenoegen uit over zowel de aanstaande aflevering van Tiger King als de originele bestaande afleveringen.

Al op de hoogte van het toekomstige seizoen, vertelde Baskin hoe ze "niet had verwacht dat de nieuwe aflevering zo snel zou verschijnen". Daarna bleef ze haar mening uiten terwijl ze de serieregisseurs, Rebeca Chaiklin en Eric Goode, bekritiseerde.

Baskin benadrukte hoe de regisseurs een schijnbaar vals verhaal over haar hadden gecreëerd. Ze voegde eraan toe dat toen ze hadden geprobeerd de lucht te klaren met haar na het debuut van Tiger King, ze hen had geweigerd. Baskin beweerde dat ze hen had verteld: "Mijn nummer kwijt, want dat was helemaal niet wat we hadden afgesproken waar we aan werkten."

Baskin ging toen verder met het uitleggen van de impact die de eerste serie op haar leven had gehad. Ze benadrukte hoe ze zich na de nieuwe serie moest verdedigen tegen hatelijke kijkers, net zoals ze de eerste keer had gedaan.

Ze verklaarde: Mijn telefoon begon drie maanden lang te rinkelen, mensen vloekten tegen me en vertelden me dat ze de plaats tot de grond toe wilden afbranden en dat ze mij en mijn familie en de katten wilden vermoorden.”

Baskin voegde er toen aan toe: Dus wat 'Tiger King 2' ook doet, ik krijg dezelfde reactie van het publiek dat is misleid. Ik zal veel tijd moeten besteden aan het uitleggen aan hen hoe ze zijn misleid, wat betekent dat ik ernaar moet kijken.”

Baskin sloeg Chaiklin en Goode direct neer. Ze beweerde dat ze "Eric Goode of Rebecca Chaiklin geen echte documentairemakers zou noemen." Baskin ging vervolgens door met het slepen van de serie door het een "reality show dumpster fire" te noemen.

Na Baskin's kritiek, gingen lezers naar Twitter om te speculeren wat zo'n gepassioneerde ontsteltenis voor haar had kunnen veroorzaken. Ze geloofden dat de reden voor haar haat jegens de serie te wijten was aan het feit dat Tiger King haar 'bloot'.

Een Twitter-gebruiker zei bijvoorbeeld: "Carole wil niet worden blootgesteld lol."

Terwijl een ander zei: "lmao klinkt als iemand die met Joe in de gevangenis zou moeten zitten."

De opmerkingen verwezen naar de dood van de overleden echtgenoot van Baskin. Velen geloofden dat haar woorden die van een "schuldig persoon" waren. Na de eerste serie Tiger King geloofden de kijkers dat Baskin hem had vermoord.

Aanbevolen: